puuhamaa


Yup, I did it. Viikko ja risat siihen meni. Jokainen kolli on auki ja tavarat leviteltynä ympäriämpäri. Keltainen rintsikka otti sovinnolla puolet, toinen mokoma on vielä autotallissa. Viime viikon hiippailin varmaan ärsytykseen asti lattiamiesten ympärillä ja perjantaina kolmelta vihdoinkin oli viimeinen lauta naputeltuna paikoilleen. Siltä istumalta raahasin - kirjaimellisesti - huonekalut olkkariin ja ripottelin rekvisiittaa sinne tänne. Eihän tämä ole missään nimessä se viimeinen ote tästä tilasta, mutta sain pahkasian seinälle ja sininen samettisohvakin mahtui mukaan, niin tästä on hyvä jatkaa. Tai aloittaa;)

On tullut pari kertaa kalakaveria ikävä, kun koputtelen koolausten paikkoja pora kourassa keittiön puolella;). Samalla käsittämätön määrä maailmaa matkannutta kippoa ja kulhoa hakee vielä vihoviimeistä lepopaikkaansa, lastenhuoneiden kaaokseen ei mahdu edes tonttu, pesukoneessa on kenialainen töpseli, kaasuliedestä uupuu kaasu ja terassin kurttuiset pakkauspaperit kaipaavat roskalavaa. Kylppäriin taas odotellaan vielä posliineja ja kaikki vaatteet ovat kasattuina saunan lauteille, aina vaan. Sellaista pullantouksusta ja skumpankuplista haaveilevaa elämän alkua siis täällä meillä. Suloista hela tiden. 

Ei olla vielä asetettu taloksi ei, mutta kovasti on jo taikaa ilmassa - missiona on saada koko koti kuntoon, kultsi kotiin ja koira kyytiin. Let´s say parissa viikossa. Mutta nyt petiin, meillä soi kellot aamuisin kakskyt yli kuusi. Huh ja hyvät yöt. xxx

Comments

 1. Ihailin aina kuviesi 'afrikkavaria' - mutta nayttaa, etta olet tuonut Afrikan tullessasi - nayttaa upealta ! Aikansa kestaa, etta kaikki loytavat paikkansa, mutta nayttaa kivalta !

  ReplyDelete
 2. Ihanat värit, elämässä pitää olla väriä juuri tällä tavalla.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. Minun koneeni sekoilee... edelliseen tuli ihan sekotekstiä. Mutta joo, yritin sanoa että on nyt varmasti voittaja fiilis :)

  ReplyDelete
 5. Värit korostuvat rintsikassanne upeasti!
  Ymmärrän ikäväsi, koitahan kestää :-)

  ReplyDelete
 6. Ihanalle näyttää teillä siellä! Tykkään niin noista väreistä.

  ReplyDelete
 7. Uudessa kodissanne on ihana tunnelma! Skandinaavinen vaaleus yhdistettynä afrikkalaiseen värien ilotulitukseen toimii loistavasti!
  Tsemppiä tulevan viikon koetuksiin <3

  ReplyDelete
 8. Otitpa spurtin, ja hienoa jälkeä jo tulikin! Silmä lepää värikylläisessä kokonaisuudessa, joka viestii eletystä elämästä. Juuri sellainen kodin pitää ollakin!

  ReplyDelete
 9. Ihanaa - saatiin Afrikka takaisin!
  Tsemppiä loppurutistuksiin ja kullan odotukseen <3

  ReplyDelete
 10. Hyvältä näyttää! Toi ihana ihana värikäs kaappi ois mun unelma!! <3

  ReplyDelete
 11. Aivan mahdottoman ihanan näköistä! Värikäs laatikosto/kaappi olisi minunkin mieleeni. Ovatko laatikot jo ostettaessa olleet kaikki eri värisiä, vai oletteko ne itse maalanneet?

  ReplyDelete
 12. Oot kyllä superheebo! Ihmeiden tekijä! Hyvältä näyttää ja kannatti puskea ennen tämän päivän keliä :)

  ReplyDelete
 13. Hetkeäkään en epäillyt ettetkö ois hommaa hoitanut, ja etteikö lopputulos olisi just noin ihanan näköistä, keskeneräisenäkin! Hyvä sä!

  ReplyDelete
 14. Hei! Jos jossain vaiheessa ehdit, niin voisinko saada sinun sähköpostiosoitettasi? Minun osoite on jaana.tapio (ät) gmail.com.

  ReplyDelete
 15. You go girl! Hienosti olet saanut urakkaa eteenpäin, siellähän näyttä jo kodikkaalta ja niin tutun afrikkalaiselta. Jaksamista projektin loppuuviemiseen ja puutuvien rakkaiden odotteluun!

  ReplyDelete
 16. Sanoinhan minä ettei sulla kauan mene kun tavarat on paikoillaan :D - ainakin isot!
  Hienosti toimittu!
  Ja näyttää peijoonin tutulta - mutta ei sitte kuitenkaan, aina se vaan maa ja valo tekee omat juttunsa vaikka tavarat olis kuinka samat.

  ReplyDelete
 17. Aika tehopakkaus olet kyllä! Koti alkaa hahmottua ja näyttää kerrassaan upealta!
  Nauttikaa syksyn tunnelmasta!

  ReplyDelete
 18. Huh, sulla kiirettä pitää! Kaunista olet saanut aikaiseksi, ihana sekoitus tyylejä <3 Toivottavasti saat kalakaverin pian kotiin ja pääsette koko perhe asettumaan keltaiseen rintsikkaan!
  Kirsi

  ReplyDelete
 19. Ihana värien ilotulitus suomalaisen harmauden keskellä, hyvältä näyttää! Sait taas iltapäiväkahville piristävät hörönaurut aikaiseksi (kenialaisen töpselin kohdalla hörähdin kunnolla :)). Voimia muutoksen myllerrykseen!

  ReplyDelete
 20. No kyllä ! väriä ,ihania esineitä, ihan teidän näköinen koti.

  ReplyDelete
 21. Tehonainen oot kyllä, ja kun mielialakin vielä pysyy kaiken keskellä kohdillaan! Moni olis ollu jo hermoromahduksen partaalla moneen otteeseen. Tsemppiä, arbeettia varmasti riittää vielä ennen kun kaikki on reilassa. Mutta kirkkaasti voiton puolella näytät olevan ja olleen koko ajan!

  ReplyDelete
 22. Afrikka muutti Turkuun! Niin samaa kuin ennenkin ja kuitenkin erilaista... Tsemppiä loppurutistuksiin!

  ReplyDelete
 23. Ihanan näköistä!! Vähän samoilla linjoilla mennään, minua ihan hymyilyttää, oma kalalaveri myös ollut poissa ja olen täällä itsekseni riehunut kaksi viikkoa :-)) Tsemppiä ja jaksamista sinne!!
  XX Päivi

  ReplyDelete
 24. jep jep sitä on vissiin kotiuduttu :) ja edelleen mahtava iloittelu jatkuu..mee niin Like :) :)

  ReplyDelete
 25. Mikä inspiraation ryöpsähdys, kun tänne tupsahdin. Ah ja oh.
  Aika mahtavia kuvia ja tekstejä. Wau.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts