Koti Collection



Jos torstaissa on toivoa, niin lauantaissa on lupausta. Lupausta, etta kaksi kokonaista paivaa edessa omalla tahdilla, yleensa hulinasellaisella. Mutta ensin aurinkoa taydelta taivaalta ja aamukahvi terassilla, lappari sylissa. Apinat piipahtivat aamiaisella ja juoksuttamassa koirat pitkin pihaa, niinkuin tapaavat tehda lahes joka aamu. Meidan huushollissa aamut ovat aikaisia aina - lapsilla lauantait taynna ohjelmaa: Allun jalkapallo on universumin ehdottomasti tarkein asia, johon vierahtaa joka kaupunkilauantai, Anja puntaroi ratsastaisiko ponilla vai kunnon kokoisella, Elsa mielii golf-tunnille ja Adrian viettaa paivan kouluhommien kimpussa. Siihen paalle viela ainakin yhdet syntymapaivajuhlat, niin kuljetuskoordinointi vaatii arsenaalin kuskeja, pirsseja ja nuotteja. Unohtamatta, etta lauantaisin taytetaan keittion kaapit viikon varannoilla ja hoidetaan juoksevat jutut - mita milloinkin. Ruljanssi taman paivan osalta on jo alkanut, mutta paatan laittaa hommat hiukan uuteen jarjestykseen ja kuvata nurkkia vartin.


Studio on ehka ihan parasta pihassa. Jaunin rakkaudella :) rakentama lasihimmeli puutarhan takanurkassa, ohessa kaupungin paras putiikkihotelli Hotelli Haveli. Yhden huomeen ihme pikkuterassilla, jokaisen vieraan unelma. Studiossa leikitaan, puuhaillaan, piirrellaan, tehdaan toita aamutunneille, ja ennenkaikkea opetellaan suomenkielta. Ihan paivittain. Ja oranssi divaani on just about maailman paras paikka paivaunille viikonloppuisin.


Terassi on toinen namupala. Punaista ja oranssia, Afrikan vareja ja kankaita, takkatuli iltaisin ja pitka ruokapoyta dinnerikeskusteluille aamutunneille asti. Tosin koirakaarti on myos oivaltanut terassin sohvien ihanuuden, ja myoskin yovartijat :) Terassi on myos ihan ominvoimin askarreltu - talla tienoolla on kovat rakennusrajoitukset, silla vanhaa miljoota suojellaan rajoittaen laajennuksia ja terasseja. Joten veranta on valiaikaiseksi vasatty, mutta pysyvammaksi muuttuu jokaisen uuden tyynyn ja kankaan myota. Etta sellaista.


Kuvakulmia kotinurkista tulee lisaa, kunhan opiskelen lisaa hamarakuvauksen kuvatekniikoita. Mutta tassa alla ihan pari harhaotosta alakerran tiikerililjoista ja strutsinmunista. Ei huolta, tarkoitus ei ole aloittaa minkaan sorttista sisustussarjaa:)



Nyt kone kiinni ja matkaan. Elsalle saatiin golf ja Anjalle ratsastus.
Allun palloturnaus on meneillaan, ja perheen loppumiehet ovat duunissa.
Paiva on liian kaunis koneella tuhrattavaksi.




Comments

Popular Posts