Puoli valtakuntaa


Ja ripaus prinsessaa. Fuusio pehmoeläimiä ja hajuvesiä. On korulipas ja viisikot. Päiväkirja ja lukko,  punertava hyttyshuppu. 
Ja mikä tärkeintä, naapurina äiskän ja iskän makkari. Niinpä.

Ei siis ihan alkuperäisen suunnitelman mukaisesti mennyt tämä mukuloiden ripottelu eri kerrokseen ja talon toiseen päätyyn:). Kun asetuttiin taloksi muutama vuosi sitten, niin koko jälkipolvi oli fiksusti ajateltu alakertaan, kukin omaan huoneeseensa. Mutta jollain konstilla Anja sai kammettua itsensä ilta illan jälkeen meidän väliin – tyttökulta tokkurassa pimeitä portaita kompuroiden sai koirat hereille ja toi meikäläiselle härtslaagit. Joten tytön kimpsut, kampsut ja rimpsut kannettiin lopulta yläkerran pikkukamariin, ja saatiin rauha maahan. Kyllä sitä vieläkin toisinaan herätään tyttö kainalossa, mutta mutta, nautitaan siitä suloisuudesta vielä niin kauan kun joku haluaa kainaloon kivuta.

Iltarutiinit on nyt sitten hajautettu. Ensin peitellään ja suukotellaan, hoidellaan iltarukoukset ja enkelilaulut alakerrassa Elsan kanssa, ja sitten toistetaan koko setti yläkerrassa. Poikien kanssa homma on paljon suoraviivaisempaa; 
‘äitiiiii, hyvää yötä, rakastan sua, kiitos tästä päivästä, amen. Saaks mä vielä teetä?’  ’Et.’  ’Ok.’

Tässä muutama täysin naturelli räpsy yläkerran kulmahuoneesta, eipä ole kaunisteltu tai retusoitu huonejärjestystä lainkaan. 
Anjan buduaari ja karvaiset lapsilaumat.

Olona on perjantaionni, vaakatasossa. Hetki on hyvä, uneliaisuutta ilmassa juuri sopivasti ja kylkeä voi kääntää juuri siten ja miten mieli tekee. 

Thank God it´s Friday, whatever the date;)

Rutistuksia ♥

Comments

  1. Kyllä on tutunnäköistä - pehmolelut ja kirjat ovat meidänkin lasten huoneet aikoinaan täyttäneet - hajuvesiä ei tyttö ole huolinut, kun ei ole tullut äitiinsä noiden purnukoiden ja kosmetiikan suhteen - ei meikkaa ollenkaan vielä 22-vuotiaanakaan;)
    Ja meilläkin on lapset kulkeneet nukkumassa vieressä ja huoneita on järjestetty sen mukaisesti - ja vasta, kun aloitti lukion, ilmoitti poika, että "ei sun enää tartte tulla peittelemään ja iltarukousta lukemaan";)
    No, minä sitten omassa mielessäni peittelen ja sen rukouksen luen - niin tänäkin iltana, kun poika asuu omillaan ja tyttökin on reissussa. Perhe♥
    Upeaa viikonloppua sinne Afrikan auringon alle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos niin mieltälämmittävästä kommentista, ihan asian ytimeen ja kyllä niitä omiaan miettii ja mielessään suojelee jokainen päivä, jokainen ilta. Viikonlopun mukavuuksia sinne!

      Delete
  2. Tuli mieleeni huvikumpu. Väriä, elämää ja paljon tunteita.
    Nautinnollista viikonloppua sinne kauas<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. plus meteliä, vilskettä, vilinää ja välillä hermoromahduksen poikasia:) Viikonloppu maistuu hyvältä, toivottavasti sielläkin!

      Delete
  3. Ihanan värikäs sekametelisoppa! Varmasti asukkinsa näköinen buduaari. ;)
    Rentouttavaa viikonloppua sinne ja toivotaan, että kevät saapuu teitä lämmittämään!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Arvaas mitä, kesähelle tuli ja vei mennessään. Huh. Mutta ei saa valittaa, on ihanaa herätä aurinkoiseen ja lämpöiseen aamuun, tänään jopa uskaltauduin aamu-uinnille!

      Delete
  4. Aivan ihana, nuoren naisen huone ja mikä määrä pehmoleluja...ja kaikki vielä hyvässä järjästyksessä...:)
    Mukavaa viikonloppua sinulle♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silkalla uhkailulla saan pysymään ne pehmot edes jonkinsorttisessa jonossa.. jolleivat pysy, niin menevät orpokotiin. Toiminut toistaiseksi;)

      Delete
  5. Aika hauska yhteensattuma, kun juuri ajattelin pyytää "toivepostauksena" kuvia teidän lasten huoneista, no toive toteutui, kiitti.
    Ihann neitimäinen huone, kaikkea pientä ja mielenkiinotoista ja vaaleanpunaista ja pehmoeläimiä, söpöä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, ole hyvä. Sellainen hetken mielijohde oli tämä postaus... katselin sitä uutta huppua nojatuolin päällä, ja siitä se lähti;)

      Delete
  6. Ihana postaus! Mä niin kovasti pidän teidän kodin värimaailmasta ja esineistöstä <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaikkea liikaa, värejä ja tavaraa;) Mutta koti on koti, ja elämisen meininkiä ei voi välttää. Terkut!

      Delete
  7. Hellyyttävän ihana huone! Minä olen samaa mieltä, kömpikööt lapsukaiset kainaloon jos haluaa, joskus niitä aikoja tulee taatusti kaipaamaan, kun pieni tuhina kuului vierestä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juuri niin. Siellä sängyssä on tälläkin hetkellä yksi tuhisija;)Nämä ajat ovat vetämässä viimeisiään, uskoakseni, joten nautitaan, nautitaan!

      Delete
  8. Kerrassaan hurmaava huone! Kelpaa siellä pikkuneidin leikkiä.
    Kodissanne on ihana tunnelma, tykkään, tykkään, tykkään <3

    Ihanaa lauantaiehtoota sinne kaukaisuuteen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Teija;) Suloista viikonalkua kotinurkille!

      Delete
  9. What a lovely girls room savour every moment of this girly room with cuddly toys they grow up so fast and this is a special time. Have a fun week

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Inge, cuddling is good, always;) Happy week!

      Delete
  10. Ihana tytön huone. MIltä näyttää kun se on oikein hyrskyn myrskyn:) Ja ihana toi nojatuolien valkopesu:) Kivoja postauksia taas iso pino:)

    ReplyDelete
  11. Ihana tytön huone. MIltä näyttää kun se on oikein hyrskyn myrskyn:) Ja ihana toi nojatuolien valkopesu:) Kivoja postauksia taas iso pino:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, kiitos, ja hyrskynmyrskyn kerran päivässä, helppo uskoa eikö? Ja muuten tytön huoneessa on yksi niistä uusista huputuksista, saapa nähdä pysyykö valkoisena... mukavat viikonalut sinne!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts