Havelin Paja: Production 1Meillä heiluu hihat ja helmat, kun ollaan laitettu Vaatturi-Wangan kanssa tuulemaan. 
Ensimmäiset pari viikkoa  hujahti huputtaen meidän huushollin huonekaluja. Wanga suristeli menemään ylikierroksilla ja siihen sekoitettuna omat onnettomat esimiestaitoni, niin kävi niin, että Wanga huputti kaikki mitä vastaan tuli ja ympäriltään löysi. Olin ajatellut antaa kaverille työrauhan alakerrassa, oltiinhan sovittu suuremmat linjat noin about-nippa-nappa ja palaverit pari kertaa viikossa. Itse tietysti omassa duunissani päivät pitkät. Yllärikseni löysin sitten kaikki alakerran penkit, pallit ja muutaman romunkin huput päällä;) Tuli melkein pissat housuun naurusta, kun tajusin tilanteen. 

Noh, ettei mene ihan lapasesta tämä potentiaalinen yhteistyö, niin siirrettiin maestro ja koneet studion puolelle takapihalle. Haveli on työtilana ihan napakymppi. Tämän viikon proggiksena on läjä ihania nukkuvilttejä, puuvillaisia, jossa pumpulit sisällä. Ei ohuita, ei paksuja, vaan just sopivia. Kuitenkin niin, että voi heittää koko hoidon koneeseen pesulle sellaisenaan. Meillä on muutama ollut normikäytössä jo monta vuotta ja peitot vain paranevat pesussa.  Tämän viikon ensimmäinen setti on kaikki valkeita, mutta tehdään toki mukaan muutama aito tilkullinenkin. Tai ehkä raidallinen;) Mulla on kaapeissa vanhoja kankaita vaikka kuinka ja huomenna aloitetaan sommittelu. 
Mallina oma vihertävän punertava lempivälly. 

Älkää hyvät ihmiset kysykö mitä meinaan kaikilla vilteillä tehdä. Peitot on mulle jonkinsortin heikkous, joten ehkä keräilen niitä pinoihin kotinurkkiin. Ensimmäinen ihanuus tosin lähtee lahjana tällä viikolla jo Aasiaan, eli ehkä ryhdyn ripottelemaan niitä sinne sun tänne. Katsellaan, katsellaan. 

Mutta mukavaa on, uskokaa pois;) 

Kiitos taas kaikista mukavista kommenteistä ja visiiteistä, ihan jokaisesta. Ja uusista lukijoista totta kai. 
Nyt peiton alle kiireen vilkkaan. 

Gnite kivat!

Comments

 1. Puuvillaisia nukkuvilttejä, joissa pumpulit sisällä, ei ohut, ei paksu, voi heittää koneeseen sellaisenaan. Juuri sellaiset ostin meille Finlaysonilta kymmenisen vuotta sitten ja myöhemmin toiset, mutta nyt niitä ei enää valmisteta! Siellä ihminen osaa tehdä niitä. Onko mitään mahdollisuutta yhdistää meidän peitonkaipuumme ja siellä olevan ihmisen taito? Toisin sanoen, onko mahdollista että välittäisit kaksi peittoa tänne? Asiallinen maksu tekijälle luonnollisesti, mutta kuinka paljon postimaksu mahtaa maksaa?

  ReplyDelete
 2. Ihanaa! Haarakonttori vaan pystyyn tänne blogiin heti, kun teidän oma akuutti peittovaje ja -tarve on hoideltu :)
  Kävin fiilistelemässä muutaman viime postauksen... ah, silmä lepää ja sielu samoin. Kaunis kiitos ihanista Minun Afrikkani -fiiliksistä <3 <3

  ReplyDelete
 3. Peitot on ihania... täällä kylmässä ja kosteassa syksyisessä suomenmaassa on aivan ihanaa niihin kääriytyä :D Ihanaa loppuviikkoa teille <3

  ReplyDelete
 4. Kyllä olisi kysyntää tuolle sun Vaatturi-Wangallesi täälläkin - noita peittoja voisit alkaa välittämään ihan urakalla;) - tosin rahteineen sieltä voisi tulla sitä hintaa aika kivasti. Mitä jos vaan lähettäisit Vaatturin Suomen rundille - kiertäisi kaikki bloggaajat ja ompelisi matkan varrella huput ja peitot?
  Suloisia unosia sinne ihanien vällyjen alle!

  ReplyDelete
 5. Tännekin voisi ripotella peiton, kiitos ♥
  Ei kiirettä...mielellään eilen...no oikeesti, ei kiirettä, mutta kyllä kelepais ☺

  Mä voin kuvitella kun huputus on lähtenyt lapasesta, jotenkin tuntuu niin tutulta - ei se huputus, mutta se lapasesta lähteminen...on siinä mahtanut ola naurussa pitelemistä!!

  ReplyDelete
 6. Hih! Onpa Wanga ennättänyt ommella valtavasti. Ja hauskaakin teillä on ollut, nauruterapiaa parhaimmillaan! Ihania, ahkeria ihmisiä olet ympärillesi saanut.
  Syksy on nyt saapunut ryminällä tänne Turkuun. Vettä sataa kaatamalla ja tuulikin uhittelee voimillaan. Lempeämpiä säitä sinne teille!

  ReplyDelete
 7. Kiitos Jaana - en muista, milloin olisin nauranut näin kyyneleet silmissä : D Touhukas ja tehokas kaveri tämä Wanga :)
  Rakastan torkkupeittoja ja tyynyjä, joten ymmärrän....

  ReplyDelete
 8. Se mitä tilaa ja luulee saavansa ja mitä on itse ajatellut ei aina vastaa todellisuutta. Minulle on myös monta kertaa käynyt noin! Sieluni silmin näen tilanteen, yrität olla pokkana, ettei tekijä loukkaannu, mutta nauru vaan pyrkii ulos!!!
  Vilttejä ei voi koskaan olla liikaa! Eikä tyynyjä! Ja teillä kun tuota lääniä piisaa, niin kyllähän tuonne uppoaa viltti jos toinenkin.
  Ja loput meille myyntiin ;-D
  Harmaa-sävyinen tilaukseen minulle, kiitos ;-D

  ReplyDelete
 9. :D :D. Voin vaan kuvitella, kuinka Wanga on polkenut Singeriä ja koittanut ehtiä tehdä ihan kaikille huonekaluille huput ennenkuin työnjohto palaa :D

  ReplyDelete
 10. Voi mahoton, on teillä siellä melkoinen ompelutehdas! Ja upeita vilttejä tulossa, mikäs sen parempi! Tuli mullekin ihan sama mieleen kuin Annukalla - oispa ollut hauska kärpäsenä katossa katsoa tilannetta ; ) Kun ehdit kurkata, niin lähetin sulle sisustuskeijun toivomushaasteen : )

  ReplyDelete
 11. ...:D olisimpas ollut kärpäsenä katossa, kun kotiuduit ja huomasit, että juu huputettu on..:)

  ReplyDelete
 12. Ihania! Jos tulee ongelmia ylimääräisten kanssa, niin asetun jonon jatkoksi - lähetä tänne vaan :) Syksy on saapunut, vielä tuulee aika lämpimästi mutta punaisia vaahteranlehtiä satelee jo kadulle. Halauksia ja lämpimiä torkkupeittohetkiä!

  ReplyDelete
 13. Voi ei, repesin! Mieti nyt jos Wanga olisi huputtanut myös asukkaat! Siellä sitten haamuina hengailisitte huputetussa kodissa. :) No, vitsit sikseen, taitava käsityöläinen tuo Wanga ja varmasti saa loihdittua ihania peittoja. Täällä odotellaan lopputuloksen näkemistä.

  ReplyDelete
 14. Hihii tästä tuli taasen hymy huuleen, aivan loitava tapaus ja voi minä ottaisin myös muutaman lämpöisen peiton, kauniita värejä ja kuoseja, kyllä kelpaa, mukavaa viikonloppua teille sinne.

  ReplyDelete
 15. Minusta tuntuu, että pystyisin helposti kehittämään itselleni peittomanian...

  ReplyDelete
 16. Oli pakko piipahtaa kesken päivää....kiitos makeista nauruista :) Vai että on Wanga pistellyt huppuja sinnetänne :)))))

  Viikonlopun kunniaksi halaukset sinne!

  ReplyDelete
 17. Hah haa :D ihana Wanga huputellut minkä kerinnyt :) Näen ihan sielunisilmin :))) Peittoja ei ole koskaan liikaa. Niiden alle on ihana käpertyä päikkäreille tai pistää varpaat piiloon kun viilenee! Syksyisiä Terveisiä Turusta teille sinne. Täällä on jo "pakko" poltella tuikkuja ja juoda punaviiniä ;)

  ReplyDelete
 18. Kaikki ok siellä? Kuuntelen uutisia just...

  ReplyDelete
 19. Siis ihan painajainen. Meillä kaikki ok, pistän lisää fb:n kautta. Kiitos. x

  ReplyDelete
 20. Juuri olin tulossa kyselemään, että onko teillä siellä kaikki ok ja vastaus olikin jo tuossa. Hirveää, että tuollaista tapahtuu kenellekään...

  ReplyDelete
 21. Enkelivarjeluksen vahvistusta suojaksenne.

  ReplyDelete
 22. Juuri luin uutiset ja samoin mulle tuli huoli ja kiire tulla kuulemaan, onhan teillä kaikki ok. Paljon voimia ja varjelusta sinne!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts