Torit, Turut

 
...ja niin tavattoman kaunis Aurajoki rantoineen.
Siis täällä ollaan taas linjoilla, sovitusti - meneillään on sunnuntai-ilta, spesiaali-ilta: juhanuksesta ensimmäinen ainoastaan omalla porukalla, kokonaisella sellaisella. Saatiin toistaiseksi viimeisin setti  vieraita uunista ulos ja samalla oven avauksella ikioma kulkuripoika maailmalta kotiin. Tehtiin huusholliin pikafumigaatio ja nyt istutaan ihanassa tolupilvessä, ja hengitellään hitaasti.
Samalla pyörii mielessä ajatus, että minne tämä kesä oikein meni. Kun ei ole edes kunnolla alkanutkaan ja nyt jo kerätään kuulemma satoa. Yhtään aamua en ole vielä kotiterassilla istunut kuohuva cappucino käsillä kastehelmiä tuijottaen tai ihmetellyt city-iltapäivää aivot narikassa. Sitä on yltiöoptimistina haaveiltu helteistä, jotta voisi laittaa duunit hetkeksi sivuun ja vetää vaikka lonkkaa. Not quite yet.
 
Mutta toisaalta. Vielähän on tässä on kalenterissa kesää jäljellä, ja jos vaikka saataisiin jonkin sortin intiaanitropiikki taas huudeille elokuuksi - tummat pehmeät illat on unelma. Niitä odotellessa on pidetty muuten vaan mukavaa. Hetken helinässä pistettiin kipsa pystyyn Turun Kansainvälisille Markkinoille ja oih, miten voikaan neljä päivää hujahtaa kuin tanssi. Plääninä oli laittaa tyttö&vuohi framille, jutella afrikkaa, pulputtaa tarinoita tekijöistä ja takojista, ja olla osana jatkuvaa ihmisvirtaa, jutella ja turista, kellon ympäri, osana Suomen suven parasta. Mission accomplished. Aurinko helli, viima välillä vieraana, sataakin taisi, mutta tunnelma oli seitsemäs taivas. Kiitos jokaiselle hetkelle, hymylle ja huumaavalle vastaanotolle. Olo on sanaton - oikein passelisti, sillä ääni jäi jokirantaan;).
 
Huomenna taas oikeisiin töihin. Viikon settinä sellainen sopiva kombo byroota ja puotia. Valtakunnassa kaikki hyvin. Ihanasti itseasiassa.  

Comments

 1. Voihan itku - jos olisin tiennyt, että sinäkin tyttöinesi ja vuohinesi olit noilla markkinoilla, olisin sittenkin tullut käväisemään - nyt jätin markkinat väliin remontin tieltä!
  Ja kyllä niitä lämpöisiä säitä vielä tulee, kesähän on oikeastaan vasta puolivälissä;)
  Ihania kesäpäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Huomenta Lady, siellä oltiin ja kyllä sitä väkeä piisasi - ihan käsittämätön määrä aurinkoisia ihmisiä ja mukavaa oli. Onnea teille rempan jalkoihin, tsempit ja kesärutistukset! Jx

   Delete
 2. Onpas kauniita kuvia ja ihana tunnelma kerrassaan :) uutena lukijana hyppään mukaan tänne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heips Johanna, isosti tervetuloa mukaan ja kiitos myös puumerkistä;)! Kesäaurinkoa toivotellen!

   Delete
 3. Ihania kesätunnelmia maalailet - sateesta ja ajoittaisesta viimastakin huolimatta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja isoja toiveita jotta saataisiin aurinko vielä mukaan loppukesän karkeloihin... siis lämmin aurinko;)

   Delete
 4. Jollei olis elämä ollut niin puuta, sahaa, ruuvia ja rinsessaakin olisin taas kerran hypännyt junaan ja tullut sinne rannalle maleksimaan....vaan ei sitä aina ehdi, ei. Täälläkin kansainväliset, en ehtinyt sinnekään. Tai no, totuuden nimessä: Lillasta on vaikea lähteä, tänne vaan on niin tiukasti kiinni :)
  Nyt pitäis hypätä kaksipyöräisen selkään ja käydä postit hakemassa kotoa ja hoitaa samalla muutama asia, sitten äkkiä takaisin :)

  Toivotaan, että ne vähän lämpimämmät päivät on vielä edessä!! Ja ne leppoisat, lämpimät elokuun illat.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Pepi, sulla on ollut hulinaa ihan isolla kauhalla! Ja uskon sataprosenttisesti, että Lillasta ei voi mihinkään lähteä. Nauti, nauti ja pidetään kesää yllä! Jxxx

   Delete
 5. Ihana markkinafiilis!
  Ja kauniit tuotteet myynnissä!
  Etsi pieni hengähdystauko kahvikupin kera itsellesi!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts