Suvisunnuntai shorteissaEilen juhlittiin olan takaa, mekon saumat piti ja helmet vaan kilisi kun herkuteltiin ja heiluttiin hyvässa tarkoisuksessa. Tänään on toivuttu kotioloissa, agendana lisää hyvää ruokaa ja ilmojen pitelemistä. Sähköt on katki jo toista vuorokautta, pakastin on sulamispisteessä ja generaattorin katkut leijuu pihalla.  Mitä pienistä, hengailtiin terassilla koko päivä, sellaista olemisen sietämätöntä keveyttä - lukemista, lötköttelyä ja leikkiviä lapsia. Tekemättömien hommien lista olisi pitkä ja kirjava, mutta ihan rehti nollapäiväilykin on joskus hyvästä. 

Selailtiin kimppakalentereita ja todettiin, että tuleville viikoille mahtuu taas yllinkyllin menoa, matkaa ja meininkiä - joten hyvällä omatunnolla kuroiduin syvemmälle sohvatyynyjen väliin ja vedin vielä viltinkin päälle. Onneksi on saatu buukattu myös safari ensi viikonlopulle - liian pitkästä aikaa - tarkoituksena hengailla viikonloppu kaveriporukalla flamingojärven rannalla. Tarkoittanee, että pinkin eri sävyt kuvissa tulee jatkumaan. Joy is here through the lens of pink, vai miten se nyt menikään;)  

Niinpä, eipä olla edes saatu tätä viikonloppua pakettiin, kun jo haaveillaan tulevasta;)

Viikonalkuja ihan kaikille xxx

PS - pari tuhrua eilisestä, sitä mekko-helmi-komboa nyt ennenkaikkea. Comments

 1. Ehdinpä jo kerran aikaisemminkin tänään käymään täällä tarkistamassa, että olisiko mekosta jo kuvia :) Nyt oli. Mahtava mekko ja hienot helmet!

  Meillä on vietetty koko viikonloppu nollavaihteella. Huomenna onneksi odottaa pieni päiväreissu Guatemalan puolelle, hakemaan herkullisen kauniita kankaita ja muuta ihanaa guatemalalaista sälää joululahja-aineksiksi ja ihan vain kotia kaunistamaankin. Nollailujen jälkeen tekeekin jo taas mieli vähän liikkeelle! Toivottavasti sielläkin maanantaina taas virta kulkee, niin kuvainnollisesti kuin sähkölinjojen puolellakin.

  ReplyDelete
 2. Ihanan värinen kattaus! Ruusut ovat ihan sävy-sävyyn.
  Tuskin maltan minäkään odottaa kuvia teidän seuraavalta reissulta, kuulostaa ihanalta! Olet kyllä aika ikiliikkuja, ehdit joka paikkaan.
  Ja mieletön tuo mekkosi, näyttää tosi hyvältä. Eikä ole ollenkaan liian kirjava ja korut ovat juuri piste iin päälle.
  Ja jokohan olen maininnut, että sinulla on komea mies ;-D, olette aika komea pari (vai saakohan naisesta sanoa "komea"?)
  Hyvää viikon alkua!

  ReplyDelete
 3. Välillä on "pakko" ja pitääkin ottaa ihan vaan rennosti... ne tekemättömät työt eivät "onneksi" (ikävä kyllä) katoa mihinkään.
  Kyllä siellä ollaan oltu niin kauniina juhlissa!
  Oikein mukavaa uutta alkavaa viikkoa :)

  ReplyDelete
 4. Vau, sehän oli hieno yhdistelmä!

  Mukavaa alkavaa viikkoa! Nyt on jo kiire töihin, ei kun kurssille :).

  ReplyDelete
 5. Vauuuuu,,, Upea asu helmineen

  ReplyDelete
 6. UPEITA KUVIA JA MITKÄ VÄRIT...kuvasi tuovat värikylläisyydellään niin mieleen omat vuotemme Malesia/Indonesia/Thaimaa-sektorilla...ja tietysti sähkökatkokset...istuttiin pimeässä kynttilänvalossa koko porukka!! Ilo seurata blogiasi.
  XX

  ReplyDelete
 7. Oi mikä raikas mekko ja sopii sinulle ja hoikalle vartalollesi. Voi nuo ruusut taas...Ihanaa että saadaan pinkkiä ja roosaa, flamingot jeeeee!!!

  ReplyDelete
 8. Niin pähee mekko että harvoin nähty! Ja helmet todella sopi tuohon! Hyvä kun lipsuit mustasta ;) sulla on hyvät pinkit kehissä siellä, täällä alkaa valitettavasti vakava haalistuminen valtaamaan maailmaa. Ruska poistuu ja valo vähenee...mut onneks pian tulee tilalle jouluvalot! Heheh, periks ei anneta ! Lähtee valokuvauskouluun ihan just hän täällä, saiskohan Canoniin auringonkeltaisen tai pinkin linssin? Sen läpi sitten kattelis koko kaamoksen ajan...

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts