Massimot, Macaronet & the naked truth


Tornaado iski olkkariin. Pakkaaminen a la max on meneillään, ja tavaraa on joka nurkassa. Sotku on armoton. Neljä päivää töitä jäljellä ja kaikki signaalit ennustaa että jokainen päivä neljästä vierähtää illan puolelle. Perjantaina on lähtö aamutunneilla, joten kamat on syytä saada kokoon tänään. Ainakin noin suurin piirtein. 

Parina viime vuonna olen ottanut opikseni pakata kunnolla. Miettiä ja pohtia tarkkaan kassien sisältö ja ottaa mukaan kaikki mukavuudet ja ihanuudet - joista monet ovat jotenkin jääneet käyttämättä näillä kulmilla. Brysselin ja Lontoon Massimoissa on vielä tägitkin paikoillaan;). Kun pakkaa kunnolla, niin jää monet turhat shoppailut tekemättä - ja voi keskittyä sellaisiiin speciaalijuttuihin ihan rauhassa ja kirkkaalla omatunnolla. Eikä lipsahda ostamaan taas yksiä lempifarkkuja, kun ne edelliset unohtui Nairobiin. 

Pakkaamisen lomassa ylitin itseni. Oikein roimasti. Sain jostain aivan päättömän päähänpiston kokeilla loihtia ranskalaisia macaroneja. Just niitä marenkinamiksia, joita tulee vastaan joka lifestyle-magasiinissä nykyään. Kerrankin keskityin reseptiin, grammoihin ja vatkausminuutteihin ihan orjallisesti - ja hups, onnistuin rakentamaan läjällisen melkein täydellisiä macaroneja. Niitä ollaan nyt tuijoteltu parempi osio tästä iltapäivästä, ja seuraavaksi meinaan päästää muksut niiden kimppuun. 
Let it go, let it go. 

Ilta on vielä nuori, ja tavara kaipaa lajittelijaa. Ei auta muu kuin ottaa härkää sarvista ja ruveta raivaamaan neljän tenavan röykkiöiä seuraavaksi. 

Suloista sunnuntaita, melkein viimeistä viedään näissä maisemissa. Jes!

Comments

 1. Mä rakastan matkustelua, mutta inhoan pakkaamista ja purkaamista. Ja neljän lapset kamat ja pitkä loma kauas.. niin ei käy kateeksi. Mutta tsemppiä. Sen jaksaa kun tietää, että pääsee koti-Suomeen:)

  ReplyDelete
 2. On kyllä hienot macaronssit! Kuinka pitkään aiotte lomailla Suomessa? Itse olimme vain viikon toukokuun lopussa, ja tuntui niin lyhyeltä ajalta, että elokuussa mennään kahdeksi viikoksi uudestaan.

  ReplyDelete
 3. Onnea vain pakkaamiseen...ja hyviä hermoja:) Neljalle lapselle ja kahdelle aikuiselle pakkaaminen on aika homma! Ja muista ottaa oikeat pakaasit mukaan:D Minulla kävi hieman hassusti kun muutimme Suomesta Hollantiin. Samalla kun muuttomiehet pakkasivat tavaroita laatikoihin niin minun tehtävä oli laittaa koko perheelle vaatteet mukaan kuukaudeksi jonka vietimme anopin luona ennenkuin pääsimme omaan kotiin ja muuttoauto saapui. Pakkasin eri laukkuun lasten vaatteet kuin minun ja miehen. Lautalla huomattiin sitten että olin kyllä ottanut lasten laukun mutta meidän aikuisten laukun sijaan olin ottanut samanlaisen jossa oli lasten kuravaatteita, imurin osia sekä mun bikinit:D Muutettiin helmikuussa;) Sen jälkeen olen tarkistanut useaan otteeseen aina että on oikeat laukut mukana...

  ReplyDelete
 4. Pakkaaminen - ja purkaminen ovat kyllä ne reissaamisen ikävimmät osuudet;) Ja vielä neljälle lapselle - ei käy kateeks. Tsemppiä.
  Macaronssit näyttävät syötävän suloisilta - ja ah, niin kielletyltä herkulta - varsinkin nyt juhannuksen jälkeen!

  ReplyDelete
 5. Rakastan pakkaamista, koska olen siinä ihan älyttömän hyvä :). Vuodet matkaoppaana opettaneet ottamaan mukaan kaiken oleellisen ja jättämään turhan. (Uskon, että itselläsi on vielä paljon enemmän rutiinia tähän)
  Mutta laukkujen purkaminen on aina yhtä työlästä. Menee yleensä monta viikkoa, kun kotona kaivellaan tavaroita suoraan eteisen lattialla lojuvista laukuista. Mutta ei se oo niin justiinsa :). Sama se, missä se vaatekaappi milloinkin majailee.

  ReplyDelete
 6. Uuh...mut kyllä tuolla energialla homma hoituu ;) macarinsejakin vielä samaan showhun, oot sä eri sissi! Joenposkella odotellaan jo! Pistä viestiä kun sulle alkaa aikataulut selviämään ;)

  ReplyDelete
 7. Vihaan pakkaamista. Olen päivät ennen lähtöä vihainen kun persuksiin ammuttu karhu. Onneksi kotiväki tietää sen ja lohduttautuu sillä, että saavat normaalin äitinsä ja vaimonsa takaisin, kunhan viimeinenkin kassi on autossa ja porukka valmiina lähtöön. Tänään varasin meille hotellit välille Istanbul-Kotka. Yleensä ollaan vaan ajettu ja etsitty illalla hotellia sieltä missä ollaan. Jännä nähdä, että kuinka meidän nyt käy, kun on oltava tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Sekin siis tiedetään, että 10.7 lähdetään ja 18.7 ajetaan Suomen kamaralle klo. 16. Inshallah.

  Hyvää matkaa ja ihania suomipäiviä!

  ReplyDelete
 8. Tervetuloa tänne Turkuun,täällä on kerrankin kunnon kesä, toivottavasti se jatkuu!
  Huh, mä en kyllä selviäisi tuosta pakkaamisesta ;)
  Toivottavasti teidän matka sujuu hyvin, kauanko se muuten kestää?
  T. Kirsi

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts