safari anatomy


Nyt tulee päivitys akaasian alta, ihan kirjaimellisesti. Kirjoittelen tätä puun varjossa, kylmä drinksu hollilla, maisema salpaa henkeä just now, tenavat uima-altaassa ja kaikki ne parhaat kaverit ympärillä. Ollaan muutaman tunti Nairobista luoteeseen, neljän päivän telttakeikalla.

Yleensä ei ole linjat auki savannilla, mutta nyt meillä on safarin päivä 2 meneillään ja tultiin pesemään muksut pölyistä tänne lähitienoon hotellin uima-altaalle. Hiukan moraalitonta kenties, mutta kuumuus on armoton ja pölyt sen mukaiset – ja mikä ihanuus päästä maistamaan hiukan de luxea tämän kaiken suloisen leirielämän rinnalle.

Lähdettiin safarille eilen aamuhämärillä, koko kerhollinen, ja pistettiin leiri pystyyn lounasaikaan ja nyt on agendana päivätolkulla hyvää ruokaa, kylmiä drinksuja, käsittämättömiä täysiä kuita ja villin luonnon zuumailua totta kai. Tämän aamun saldona seitsemän sarvikuonoa, kaksi laumaa leijonia ja tuhansia sirosäärisigaselleja. Kuvia on niin tuhottomasti, että tulevat näytille vasta kunnon karsinnan jälkeen. 

Reissuun kun lähdetään, niin lähdetään kunnolla – mukana kannetaan kaikki pesuvesistä aamumuroihin, ja ne tuikitarpeellisuudet siihen väliin;).Tässä nopsa kavalkaadi snapshotteja tästä aamusta, suihkukaapista kenttäkeittiöön. Viimeinen kuva on visio, joka on silmien edessä juuri nyt. Illaksi lähdetään taas leirille, ja kuunnellaan lähilauman  metelöintiä keskiyöllä ja mietitään mitkä linssit otetaan mukaan huomiselle ajelulle. 

Nyt jo kutsutaan. Ja silloin mennään. Seuraavan kerran linjoilla vasta puolessa välissä viikkoa, ja sitten jutellaan lisää. Myöskin teidän ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. 

Until then, stay well. 


Comments

  1. Nauttikaahan matkastanne ja ystävien seurasta, kuulostaa kertakaikkisen upealta ja näyttää myös.
    XX

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takana varsinainen irtiotto, mutta nyt on taas mukava istuskella oman sohvan kulmalla, lueskella ja kirjoitella;)

      Delete
  2. Heippa, voi teitä onnekkaita! Mitä elämyksiä safari jälleen tarjoaakaan! Jos joskus palaat Turkuun, järjestä ihmeessä valokuvanäyttely elämästänne Keniassa. Minä lupaan olla ekana jonottamassa näyttelyyn! Kuvasi ja tarinasi ovat mielenkiintoisia ja upeita, kiitos kun jaat niitä kanssamme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Teija kommentista;) Kuvia kyllä piisaisi liiankin kanssa, mutta näissä maisemissa ja tässä valossa on kuvaaminen helppoa - ja kun on vielä kuvattaviakin joka puolella. Niin siinäpä se;)

      Delete
  3. Jösses, miten taivaalliselta tuo teidän homma kuulostaa! Nauttikaa, nauttikaa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Himpan meni överiksi, mutta kotona ollaan yhtenä kappaleena ja koko porukka;)

      Delete
  4. Ja minä se täällä kuvailen omalla pihalla "pikkutinttejä"... aloitin lintujen ruokinnan ja niitä tässä tulee seurailtua ;) Muutamia sarvikuonokuvia ois ihan kiva joskus ottaa :))
    Nauttikaa safaristanne <3
    Tuo Teijan ehdottama valokuvanäyttely kuulostaa hyvältä! Muista muistuttaa, jos sellainen joskus tulee :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tintin kuvaaminen on paljon hankalampaa - muutaman tonnin sarvikuono ei niin vaan katoakaan siitä linssin edestä;) Hankaluutena on se, että niitä kuvia tulee otettua ihan liikaa, siis satoja liikaa ja on ihan hemmetillinen homma yrittää saada niistä jotain tolkkua. Anyways, ihania viikonjatkoja sinne!

      Delete
  5. Ihan sanattomana... On teillä upeat maisemat ja safarit! Ihan malttamattomana oottelen sitä "puolenviikon valokuvanäyttelyä!!!"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yritän tässä lajitella niitä viikonlopun kuvia, ja tuntuu ettei siitä tulee yhtään mitään;) Mutta pitää saada kuvat linjoille niin pitkään kun ovat vielä tuoreita;) Almost there, almost there!

      Delete
  6. Oi ihanuus! Nauttikaa... ja niinhän te teette!

    ReplyDelete
  7. Ai vitsit mitä fiiliksiä taas täällä, mahtavaa reissun jatkoa teidän poppoolle. Kurkkaappa joutessasi muuten postaukseni, jossa vinkataan blogiisi :)

    http://tarja-snowland.blogspot.fi/2013/10/oleskelunurkkaus.html

    ReplyDelete
  8. Täällä ollaan taas kerran ihan vihreenä! Voi elämä, mitä reissuja saattekaan tehdä siellä! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nämä on mökkikeikan verukkeita ennen kaikkea. Mukavia sellaisia totta kai, mutta voi miten sinne saaren kupeeseen olisi kiva päästä syysmyrskyn riepoteltavaksi.

      Delete
  9. Wau!!! Voiks tuollaista eloa olla???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, kotimainen ihana kesämökki on vähintään yhtä ihana! Ellei parempi;)

      Delete
  10. Ainakin teillä on mukana kaikki tarpeellinen ;-)
    Täällä pakkaset tekee tuloaan, tuuli on ollut jäätävän kylmää, joten ei kuulosta, eikä näytä, yhtään hullummalta tuo teidän meno!

    ReplyDelete
  11. Oi oi oi... näyttääpä ihanalta! Naattikaa, naattikaa :) Täällä retkeillään ruskan ja ensilumen keskellä :D

    ReplyDelete
  12. Wau, ihanaa! Nautinnollisia päiviä sinne akaasian alle!

    ReplyDelete
  13. Mahtireissua teille - ja epäilemättä noissa maisemissa ja tuossa varustuksessa siitä sellainen kehkeytyykin:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja siitä varustustasostahan väännetään kättä miehen kanssa joka kerta;) Mutta hei, pöytäliina ja kukkakimppu kuuluu joka keittiöön;)

      Delete
  14. Wau, kyllä taas on niin mahtavan näköistä ! Nauttikaa safarista !

    Kuvapläjäystä odotellen Kirsi

    ReplyDelete
  15. Noi safarikuvat on ihan uskomattomia. Pöytäliinat ja kukkaset ja kaikki ihan kuin saduissa prinsessojen ja prinssien puutarhapiknikillä. Ja siellä te elätte elävää elämää sadussa. Ihanaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marimekon siirtolapuutarha pöydän päälle on kuin tehty mukaan safareille;) Ja neilikat tarttuivat mukaan olkkaristä viime tingassa, onneksi, sillä kyllä kukat on sitten vaan kivoja savannillakin;)

      Delete
  16. Ihania kuvia ja tunnelmia! Täällä lumisen maiseman keskellä tuntuu niin uskomattomalta että jossain on tuollaista:) Noin kiehtovaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos kaunis. Täytyy vaan toivoa, ettei näihin safarikuviin kyllästytä siellä ruudun toisella puolella.. yritän aina välillä hillitä itseäni näiden kuvien kanssa, silleen sopivasti;)

      Delete
  17. Tämä blogi on kyllä ehdoton suosikkini ! Kuviasi ja tarinoitasi nautiskelen miltein päivittäin . Ja kun vielä meilläkin on tiedossa safari sekä rantaloma Keniassa ensi vuoden helmikuussa , saa blogisi todellakin matkakuumeen ja odotuksen heräilemään , Kiitos !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi, ihanko totta! Jos kuule tarvitset mitään apua tai linkkiä, niin ilmoittele toki! Ihan totta!

      Delete
    2. Kiitos tarjouksesta ! Voi olla , että kyselläänkin neuvoja kun matka lähestyy ! Jännitysperhosilla tässä on jo varustautunut , täytynee pian miettiä muutakin matkaan mukaan , Jaana

      Delete

Post a Comment

Popular Posts