Squeeze the lemon until the pips squeak


Niinpä, tässä on viime viikot puristeltu ja rutisteltu jos jotakin - enimmäkseen  pensseliä, luudan vartta, keskiyön kahvikuppeja ja välillä ohimennen buurikultaa.  Silmissä on viipottanut maailman kaunein klinkkerilattia ja rakkaus vesiohenteisiin maaleihin on entistä syvempi. Iltaisin on petiin rojahtanut kaksi raatoa, iso ja hiukan pienempi. Kumpainenkin lihaskrampeissa ja nälkäisinä. Mutta, kuulkaa, on se aika primitiivinen ilo nähdä omien kätten työ, ihan livenä ja just niin kivana kuin oli jossain mielen sokkeloissa toivonutkin. Usko ei missään vaiheessa varsinaisesti kaikonnut, mutta staminaan tuli muutama lommo viimeisinä iltoina ;). Rekrytoitiin korttelin kaverit rapsuttelemaan ikkunoita ja tenavat ovat olleet mukana burgeripalkalla. Eli siis: tsädää - Tytön ja Vuohen uusi kauppa, käsintehty, what else!
Lauantaina avattiin ovet - ilman sen suurempia fanfaareja  - mutta naapurin ihana lelukauppias toi meille ilmapallot ja hopeatoffeilla hoideltiin ensimmäinen kaupunkipäivä kotiin kunnialla. Kaupassa kävi vilinää ja vilskettä, ja oli suunnatonta mannaa sielulle ja mielelle nähdä hymyileviä ihmisiä, joille värit, tarinat ja tekijät antoivat samaa iloa kuin itsellekin. Että sellaista. Tuntuu kuin meistä olisi tullut ihan oikea kauppa, siinä torin kyljessä kaikkien legendojen joukossa - meidän pieni Afrikka on joutanut ihmisten ilmoille.
Samaan hengenvetoon takaoven viereen avattiin sushipaikka. Voi tätä iltaduunin ihanuutta! Lopuksi sitten se pakollinen mainospläjäys: Tyttö ja Vuohi, Linnankatu 9-11 ja Forum Kortteli, Turku, arkipäivisin 11 - 18, lauantaisin 11 - 15.
Saa tulla!

Comments

 1. Onnea ja menestystä uudelle puodille ja iloa työpäiviin ❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos - on jotenkin niin ihanaa pörrätä iltavuorolaisena Turun keskustassa! Odotellaan Tampereen junaa saapuvaksi;)

   Delete
 2. Sitä se hiljaiselo tiesi! Riemulliset onnittelut uudelle kaupalle! Kävisin heti jos olisitte lähempänä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, joskus on vaan niin, ettei ehdi ajatuksiaan edes mielessään järjestellä - saatikka julkaisuun asti jäsenneltyä! Mutta täällä taas ollaan, toivottavasti hiukan aktiivisemmin. Kiitos piipahduksesta ja kommentista!!!

   Delete
 3. Onnea uudelle kaupalle! Näyttää upealta. Harmi, että asun Kiinassa enkä pääse, mutta kesemmällä sitten...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mutta sitten kun Kiinasta piipahdatte näillä leveysasteilla, niin tervetuloa isosti!!

   Delete
 4. Onhan muuten kivan näköinen kauppa! Iloa ja menestystä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos - ihana pikkupuoti, jossa on kiva pörrätä;)

   Delete
 5. Ompa kaunis! Haluaisin heti tuon turkoosi pohjaisen korin. Postitatko?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti, ilokseni! Kokoja on kolme. Laitatko meiliä, niin jutellaan lisää jaana@tyttojavuohi.com Terkut!

   Delete
 6. Onnea uudelle kauppapaikalle! Hyvällä paikalla on nyt!

  ReplyDelete
 7. Onnea uudelle puodille! Tulen taatusti käymään kun seuraavan kerran pyörin niillä huudeilla!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turku on varsinainen joulukaupunki - tervetuloa!

   Delete
 8. Wau! Upealta näyttää, lupaan tulla piipahtamaan!!

  ReplyDelete
 9. Hieno saavutus ja huippuhienon nakoista jalkea! Jos joskus Turkuun paasen, niin tulen kylla ostoksille :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Matka lienee hiukan pitkä, mutta kannattaa harkita;)

   Delete
 10. Onneaonnea! Tulen käymään!

  ReplyDelete
 11. Upeeta. Onnea! Pitää tulla käymään kun seuraavan kerran Turkuun eksytään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänne kannattaa ehdottomasti eksyä - ihana Turku ja sen jokivarsi!

   Delete
 12. Ou mai gaad miten ihania uutisia! Onnea onnea onnea ja vielä kerran onnea teille! Kauppa näyttää ihanalta, ja mikä sijainti! Olen itse muuttanut takaisin Suomeen lähes parinkymmenen ulkomaan vuoden jälkeen, ja nyt täältä Espoosta pääsen Turkuunkin vähän helpommin ja useammin kuin Chicagosta! Alankin tässä heti suunnittelemaan seuraavaa visiittiä rakkaaseen koti-kaupunkiini :) Onnea vielä - can't wait, että pääsen tutustumaan puotiisi lähemmin.
  Tiina A.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paluumuuttajia kaikki tyynni! Olisi kivat saada visiitti Turkuu ja kaupalle - itse olen tiskin takana illat ja lauantait, muuten puotia pyörittelee päivisin meidän buurikulta;) Tervetuloa!

   Delete
 13. Huiman upealta näyttää, onneksi olkoon! Nyt täytyy kyllä ottaa Turun-retki suunnitteluun :)

  ReplyDelete
 14. Mikä mukava uutinen! Olen seuranut blogiasi ja ihaillut Tyttö ja vuohi -kaupan tarjontaa. Meillä oli aikoinaan samassa liiketilassa kauppa, jota muistelen lämmöllä. Hauska kuulla, että tämä sympaattinen kauppatila on saanut näin mukavan uuden liikkeen ja kauppiaan. Onnea! Tulen varmasti piipahtamaan joskus!

  ReplyDelete
 15. Ihana kauppa ! Onnea ! nyt täytyy hypätä Turun junaan kun alkavat pysähtyyn jatkossa tämän Rvan kotiasemalla( Espoossa.)

  ReplyDelete
 16. Moikka Jaana pitkästä aikaa! Kiireessä pyrähdin tänne kurkkaamaan ja miten upeita uutisia! Uusi, kaunis puoti ja vielä ihan huippupaikallakin. Eihän täältä meiltä ole Turkuseen kuin reilu tunti, joten varmasti tulen poikkeamaan : )

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts