Lady Vintage


Joskus voi yhden emännän ilo kulminoitua vanhaan fillariin – eikä tässä ole kyse mammonan haalimisesta vaan siitä täsmäfaktasta, että buuri osti pyörän lahjaksi, yllärinä ja juuri sellaisena jota olen mielessäni halajanut. Enkä ole edes ehtinyt näitä kyseisiä mielihaluja sen kummemmin sanoiksi pukea. Fillari oli kuulemma tullut jossain vastaan extempore, ja siinä ruosteista vintage ladya katsellessaan olin kai jotenkin hiipinyt miehen mieleen;). Joten siinä se, arkilahja, ihan ilman syytä - paitsi siitä palavasta syvästä rakkaudesta of course.

Pyörä korkattiin heti tyttöjen kanssa. Kori takatarakalle ja reissuun. Lähirantaan lasketeltiin loivaa alamäkeä tukka hulmuten. Vauhtia ja hurmaa.  Köllittiin ranta-auringossa, kikkailtiin pitkospuilla ja onneksi oli murua rinnan alla kun lähdettiin kyntämään sitä kilometrin loivaa ylämäkeä takaisin kotikortteliin. Ruosterouvalta uupuvat vaihteet ja muut vauhtivälineet, joten siinä rytkittiin reisilihaksilla – löytyivät vielä jostain hyvin syvältä, hädin tuskin.

Pitäisi vielä saada sellaiset virkatut pinnasuojat sateenkaaren väreissä ja sukkulan mallinen etulamppu;  kahden renkaan kesäeleganssi olisi just about perfect. 

Iloa viikonloppuun ja voimia viisuihin!

Comments

 1. Ihana... oikea hyvän mielen postaus <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pikkuylläreissä on kivat elämän suolat;)

   Delete
 2. Ihana ylläri, oiii! Nuo vintaget ovat hurmaavia. Meikä sai äitienpäivänä ihan uutukaisen klassikkofillarin, siipan hommaamana, mutta liikuttavasti tyttäriltä osoitettuna. Johan kulkee kevyesti! Muutama vanhempi vintage täältä jo löytyykin, niin pihalta kuin yks rusty tästä koneelta;)

  Suloisia toukopäiviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki lahjat vie aina syömmen mennessään, mutta just tällaiset harmittoman hurmaavat on jotenkin vaan ihania. Tosin, tämä lahja sai tänään vielä jatkoa, josta lisää tuota pikaa;)...

   Delete
 3. Ooh, mikä ihana rakkauslahja! Kyllä tuolla mankelilla kelpaa polkea kesäretkille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mankeli. Perfect, juuri se! Eläköön reidet! ;)

   Delete
 4. Aah mitä tarinoita kuvat täynnä :)

  ReplyDelete
 5. ihanaa, niin voimaannuttava tämä blogisi !

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts