Oh darling, let´s be adventurers


Vanhoja ei kannata liikaa verestellä ja tulevaisuuteen kurkottelusta voi vaikka kupsahtaa kuuseen. Onni tässä ja tänään, live in the moment, vai miten se meni? Kyllä tämän dreamteamin kanssa ollaan aika kivasti liimassa arjen höykytyksessä, isolla onnella ja harmaalla huumorilla.

Mutta, haaveita pitää olla ja niitä pitää hiukan jahdatakin. Sydäntä on hyvä seurata aina silloin tällöin, mullistuspäätöksiäkin kannattaa tehdä ja muutoshan on kuulemma parempi kuin kunnon loma. Kliseita vaikka muille jakoon, mutta totta moni sana. 

Meidän perheessä on viime aikoina tuijoteltu tähtiin ja tulevaisuuteen. On oltu raadollisen rehellisiä, punnittu sitä sun tätä ja kaikkea siitä väliltä, laskettu omia onnenkantamoisiamme ja päätetty uskaltaa olla maailman rohkeimpia. Ja universumin onnekkaimpia juuri siksi. Heinäkuussa meidän perheen osoitteeksi muuttuu keltainen rintamamiestalo Suomen Turussa.

Kotikatu, perhe ja juuret, paluumuutto ja ikuisen ikävän loppu. Say no more. 

Tiedän, tiedän - marraskuussa tulee räntää vaakasuoraan, takatalvi tappaa krookukset ja kaamos lihottaa, mutta meidän kerho on valmis. Meidän koko tähänastinen elämä pistetään siis mullin mallin kerta heitolla ja tuota pikaa. Jännittää, kutkuttaa; kikatukset ja ilonpurskahdukset ovat herkässä. Edessä on suunnaton muuttoruljanssi ja näitä kiemuroita puidaan tälläkin puolella vielä monesti ja pitkään - samalla kun funtsitaan blogille uutta otsikkoa;) ja suunnitellaan ne kaikkein ikimuistoisimmat safarit, once more. 

Tulipahan sanottua. Olo on onnellinen, huojentunut ja mielenrauha matkaeväänä. Matkalla kotiin. 

Comments

 1. Tervetuloa Kotiin! Aika jännästi vähän yksiin meni meidän postaukset tänä iltana... 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iloista on aina kiva kirjoitella ja laittaa mukavaa kiertoon. Kiitos!:)

   Delete
 2. Ihanaa, pian ootte lähempänä ja saan tulla kylään Turkuun, saan siskot & veljen käymään täällä.... Ah, en malta odottaa! Halaus teille jokaiselle! X

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi totta kai! Ja Anja huomasi vasta tänä aamuna, että missattiin sun nimppari! Apua, ei hiukan myöhäiset rutistukset meiltä kaikilta:)

   Delete
 3. Voi onnea!! Kananlihalla luin tämän postauksen ja yritin fiilistellä sun tuntemuksia... Veikkaan, että tuot akaasian tullessasi, nuo värit ja tunnelmat <3 Koti on siellä, missä sydän on, niinhän sitä sanotaan. Ja siellä, missä rakkaat on.
  Tervetuloa ja hei, kesä on ihan pian täällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ellis, jännät on paikat, intoa ilmassa ja sellaista syvää hyvää oloa:).. Ja Jes, kesä on käsillä ihan tuota pikaa!

   Delete
 4. Vautsi - hurjan jannittavia aikoja elatte siella! Onnea muuttorumbaan ja "kotiutumiseen". Suomessahan on aivan mahtava elamanlaatu joten uskon etta elama lahtee siella kayntiin upeasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suomi on koti ja meille on hurjan tärkeää, että muksut saavat kunnon tuntuman omasta kotimaastaan ... Siitä ihanasta! Ja kyllä on aika taltuttaa se puuduttava ikävä! Ihanaa!

   Delete
 5. Vaikka tuleekin ikävä sun ihania safaripostauksia, niin ei voi muuta sanoa kuin tervetuloa kotiin! Pääsette vielä ehkä nippanappa fiilistelemään yötöntä yötä (: seuraavana kesänä nyt ainakin viimeistään! Ihania uutisia (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Ja sitten ainakin on heti käsillä ne elokuun pehmeät illat, jos siis säät sattuvat sallimaan:)

   Delete
 6. Ja bloggaamista et sitten lopeta, ethän? Vaihda nimeksi vaikka "Kotikouvun alta". Iso ja varmasti vähän vaikea päätös.Joskus pitää vaan riuhtaista itsensä irti ja antaa elämän viedä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päätös on iso, mutta yllättävän helppo... Kenia on ollut meille paratiisi, mutta ei kuitenkaan kotimaa... Lähtö on ollut aina mukana meidän pläänissä, ja sitten vaan oli määrä päättää koska lähdön aika olisi oikea. Ja Se tuntui että nyt:)

   Delete
 7. Paluumuuttajien kesä :)
  Tervetuloa vähintään neljään vuodenaikaan, todennäköisimmin kuuteen (alkutalvi ja takatalvi sinne normin lisäksi) - mahtaa teillä olla fiilikset !!
  Wau!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi Pepi, naulankantaan, ne neljä vuoden aikaa kaikkine ihanuuksineen... Ja takapakkeineen:)

   Delete
 8. Oi mahtavaa, ihan meni vilunväreet! Valtavan iso päätös, mutta mitään ei saa jos mistään ei luovu. Tai jotain sinnepäin : ) Voi vitsit, olen ollut muutenkin tänään pää ihan ulalla, joten en osaa kirjoittaa mitään järkevää, mutta tervetuloa kotiin! Ja kyllä se blogikin sitten uuden nimensä löytää : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Päivi, kaikki onnistuu kunhan uskoo ja uskaltaa! Elämässä pitää välillä hypätä ulos normeista ja olla utelias. Ja hei, mehän tullaan kotiin! Kotiinpaluu onnistuu aina. Ja blogi jatkuu jes:)

   Delete
 9. Hienoja uutisia! Keltainen puutalo on kuin onkin maailman paras paikka asua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Ja allekirjoitan sataprosenttisesti:)!

   Delete
 10. Minä arvasin... olenkin odottanut tätä postausta ;)) Tervetuloa ja kutkuttavaa elämänmuutosta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ei varmaan ollut mikään tavaton yllätys, jos on vähänkään näitä mun täällä seurannut :) kutkuttava on juuri oikea ilmaus tähän tilanteeseen!

   Delete
 11. Tulihan se sieltä! Nyt saa iloita ääneen joen poskella että saadaan mieluisa paluumuuttaja Turkuun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensimmäinen etappi oli sanoa lähtöpäätös ääneen, ja kun sen laittaa vielä mustana valkoiselle - niin hommassa on jo tekemisen meininki:) pian ollaan totta tosiaan siellä joenposkessa, hei!

   Delete
 12. Onnea:D voin kuvitella, että olette innoissanne! Meidän paluumuutosta nyt aikalailla vuosi. Nyt vaan kamera laulamaan ja muistoja talteen. Tervetuloa kotiin. Odotan kuvia ja tunnelmia Turun kodista :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja arvaas vaan miten seurailun teidän suurta muuttoa, kun oma oli vasta ajatusasteella! Nyt hihat käärittyinä tuumasta toimeen, eihän tässä muu auta:)... Mutta mukavia juttuja on edessä, tonnitolkulla. Huh.

   Delete
 13. Samoissa tunnelmissa! Eiköhän se elämä kanna räntäsateessakin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä, mitä, nyt tulen saman tien lukemaan viimeisimmät uutiset teidänkin puolelta. Suurta muutosta, I guess:)?. Great!! Räntä sinne tai tänne, eiköhän me pärjätä:)

   Delete
  2. Lapsille on siis lennot varattu 29.6 ja me miehen kanssa lähdetään autolla 1.7. Kotka kutsuu ja viime kesänähän me ostettiin extemporeostoksena sieltä talo meren äärestä. Joten mikäs meillä paluumuuttajilla, kunhan vaan löydetään töitä! Niin, ja kamala Turkki-hamstraus menossa, sillä minulla on pitkä "tahdon ostaa ennen lähtöä"- lista. Joku viisaampi olisi aloittanut ostokset jo aikaisemmin, mutta katsotaan mitä viimetingassa kerkeää.

   Delete
 14. Voi että, miten mahtavaa, ihanaa! Onnea!
  Vaikka kävimme vain pikkaisen kääntymässä lomalla, niin kotiinpaluun tunne on mahtava, voin vain kuvitella teidän tuntemuksia! Ja onhan teillä pehmeä lasku, kun tulette heinäkuussa :-)
  Pakkaamista ja tavaroiden roudaamista, kaikesta muusta puhumattakaan, huh, on teillä iso rumba edessä!
  Tervetuloa vaan koto-Suomeen!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Menin niin sekaisin, että en muistanut sanoa, kuinka mahtava tuo ovi?pöytä on kuvissa! Saatko sen mahtumaan muuttokuormaan :-)

   Delete
  2. Kiitos Rouva. Kyllä Koti on Koti vaikka tervassa pyörittäisi. Päätöksen myötä on sielunperukoihin tullut rauha ja ihana tietoisuus, että meidän muksut saavat vihdoinkin palan suomalaisuutta ja sen maailman tärkeimmän olon & tiedon kuuluvansa jonnekin. Juuret!

   Delete
 15. Suurenmoiset onnittelut uusien tuulien johdosta ja lämpimästi tervetuloa Suomeen. Pistetäänkin sitten sellainen kikattelevien kurttunaamojen blogikerho pystyyn! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ehdottomasti:) ja kaikille sitten jäsenkortit totta kai:)

   Delete
 16. Voi, tunnistan tunteen. Tervetuloa takaisin kotimaan kamaralle! Toivottavasti bloggaus jatkuu keltaisesta rintamamiestalosta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana tunne, eikö? Ja eihän tämä bloggaus voi mihinkään kadota, itsekin odottelen, että mitä Se keltainen talo tuo tullessaan:)

   Delete
 17. Uskon tuohon, että muutos on parempi kuin kunnon loma! Toivottavasti jatkat kuitenkin bloggaamista, oli nimi sitten mikä hyvänsä.
  Isommat elämänmuutokset (etenkin lasten kanssa) vaativat kyllä rohkeutta, mutta kun hetki on oikea ja mieli mukana seuraa muutoksesta varmasti paljon hyvää. Tervetuloa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos... Lapsethan totta kai mielessä aina ja tällä kertaa Se muutoksen kantava voima ja syy. Tuntuu hyvältä ja sisulla pärjää aina:)

   Delete
 18. Nyt se haave sitten toteutuu! Valtava muuttorumba edessä, haluat tuoda varmaan koko Afrikan mukanasi!
  Onnea muuttoon, varmaan mahtavat fiilikset! Tervetuloa Suomeen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos, Afrikka muuttaa Suomeen totta tosiaan:)

   Delete
 19. Täällä meni myös vilunväreet kehossa ja pala juuttui kurkkuun, voi olla mahtava tunne, kun on saanut tehtyä päätöksen, jota on kaivannut! Tervetuloa Suomeen, ja nauttikaahan Afrikasta vielä koko rahan ja ajan edestä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih kiitos, täällä ollaan ja nautitaan ihan täysillä, samalla kun vatsanpohjassa kutittelee kaikki uudet metkut ja jutut! Matka jatkukoon;)

   Delete
 20. Onnea Suuren Päätöksen tehtyänne, loppu onkin pelkkää pakkaamista ja purkamista :). Hauskaa päästä seurailemaan kuinka Turku afrikkalaistuukaan kertarytinällä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vielä muutaman ylläriässä hihassa, joista lisää tuonnenpana. Mutta kyllä, Afrikka muuttaa Turkuun totta tosiaan;)

   Delete
  2. Jotain ässiä osasin odotellakin :). Ehkä niiden myötä myös muilla on mahdollisuus saada palasia Afrikkaa koteihinsa..?

   Delete
 21. wau! näitä Afrikan juttuja on ollut kiva lukea. jään mielenkiinnolla odottamaan muuttorumbaa, sillä meillä on se edessä tässä ja nyt.
  torstaina tulee muuttofirma ja ensi viikolla muutamme Kiinaan , Shanghaihin. . Ikävä tulee, mutta kohti uutta ja tuntematonta....
  terveiset Malesian helteestä! t. Sari

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sitä se on se maailmalla sukkulointi, uusia tuulia ja konttien neliöitä nuuskiessa menee tovi jos toinenkin;) Oikein valtavat tsempit teidän tuleviin mullistoksiin... Shanghai on aika hiukea kotikaupungiksi, aivan huikea. Se on hiukan kuin Marsiin muuttaisi;) Odotellaan tunnelmia sieltäkin suunnasta;)

   Delete
 22. Hei Jaana! Nyt se on sitten julkistettu ja tavallaan todellisempaa. Iso päätös ja iso muutos teidän perheelle. Ja varmasti helpotus, kun päätös on vuosien pohdinnan jälkeen tehty. Ottakaa kaikki irti viimeisistä kuukausista viehättävässä Kenian kodissanne ja safareilla upeilla Afrikan savanneilla. Minulla on onnekseni tuoreessa muistissa uskomattomat ja unohtumattomat elämykset noissa kauniissa maisemissa ja isojen ja pienempienkin eläinten keskellä. Tervetuloa kesällä koti-Suomeen! Marja

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marja - meidän to-do-lista safarien osalta on vielä valtavan pitkä;) ja huomenna muuten mennään takaisin sinne Enkipain leiriin viettämään Vishalinin 40v synttäreitä;) Eli samoja tunnelmia nuuskitaan taas tulevat parit päivät;) Isot halit teille kaikille, ja meillä vielä juttua piisaa <3

   Delete
  2. Terveiset sinne Enkipaihin kaikille meistä hyvää huolta pitäneille! Unohtumaton paikka. Pitäkää hauskaa ja onnittelut synttärisankarille! Marja
   PS. Meidän leijonakuninkaan kanssa eilen "puhuttiin" swahilia eli sieltä tulee komeesti JAMBO!

   Delete
 23. Mahtavaa, jotain tällaista olen aavistellut ja nyt se kävi toteen, onnea!
  Tervetuloa takaisin Turkuun!

  Kirsi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, ei varmaan tullut tämä muuttoilmoitus ihan puskista;) vihdoinkin se on totta! Kiitos, tullaan ilolla takaisin Turkuun!

   Delete
 24. Tervetuloa kotiin♥
  Ajattele miten ihanaa on, kun on neljä vuodenaikaa...valoisat kesäillat, värikäs suksy, luminen talvi (ainakin joskus) ja uuden kavun, alku kevät!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on juuri se neljä vuodenaikaa, mitä luksusta, mitä tuttua mukavuutta;) Kiitos tervetulotoivotuksista, niitä tarvitaan ja hymyssäsuin vastaanotetaan;) Isot terkut!

   Delete
 25. Huikean kokoinen päätös! Ensi kertaa kai kommentoin, vaikka muutaman vuoden (?) olen jo henki salpaantuneena nauttinut kuvista ja tarinoista. Erityiskiitos siitä, että olet sytyttänyt kiinnostuksen koko maanosaa kohtaan; lomareissut on viime aikoina tehty siihen suuntaan, eikä ainuttakaan Afrikka-uutista tule nykyään sivuutettua. Pysyttelen kyllä lukijakunnassa muuton jälkeenkin; terkkuja Lausannesta! tv: Ginger

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä on kyllä ihan parhaita palautetta - jos minun pienet jutut saavat edes hiukan eteenpäin ilosanomaa satumaisesta Afrikasta, niin tämä blogi on hommansa tehnyt:) Tulevat kuukaudet takaavat afrikkalaisen yliannostuksen, sen verran muutaman safarit on buukattu, joten täältä piisaa... ennenkuin teemaksi tulee Aurajoen rannat ja muu kotoinen exotiikka! ;)

   Delete
 26. vau, nostan hattua, rohkea ja iso päätös! Tervetuloa kotikulmille ja avaamaan taas uusi jakso elämänkirjastanne! Siihen asti nautimme kenian väreistä blogisi kautta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, jes, päätös on iso, mutta tuntuu oikealta juuri nyt. Kyllä tässä vielä muutamat raivoitkut ja irvistykset saadaan aikaiseksi, mutta the bigger picture is perfect!

   Delete
 27. Aaaa, ihanaa!! :) Lisää tästä aiheesta siis kohtapuoliin, onpa hyvä ajoitus visiitille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä - loistavalla ajoituksella teidän reissu siis;) Aiheesta lisää ja paljon tuota pikaa;)

   Delete
 28. No eipä tosiaan mitään ihan pieniä päätöksiä. Kuulostaa ihan superihanalta ja niin kivaa kuin kuulumisia onkin ollut Akaasian alta lukea, niin yhtä mieluusti seuraan niitä myös keltaiselta rintamamiestalolta.

  Tervetuloa takaisin tänne ehkä maailman parhaaseen kolkkaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Piste. Näin on. Ja suunnaton kiitos tsempeistä;)

   Delete
 29. Tätä olenkin ounastellut jo pitkään. Tervetuloa takaisin kotikunnaille! Nautin kirjoitustyylistäsi tavattomasti, toivottavasti jatkat bloggailua Suomessakin!
  -Eevuski

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eevuski, kiitos! Ja blogi ei katoa minnekään, tiedä vaikka tästä vasta vielä vauhti kiihtyisikin;)

   Delete
 30. Voi mahdoton, täällä tuli kylmät väreet ja tippa silmään postausta lukiessa! Jokseenkin herkässä olotilassa...
  Iso muutos edessä ja varmasti vaatii paljon sekä ajatustyötä että sitä käytännön työtä. Nyt täytyykin sitten oikein ahmia (olen kyllä tehnyt niin tähänkin asti) näitä sun Kenia-postauksia ja imeä kaikki herkut muistiin. Toivottavasti jatkat bloggailua täällä koti-Suomessakin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herkkyyttä ilmassa siellä sun täällä;) tulevista ajoista on tulossa itkuntuhruiset, tiedän sen nyt jo;) tulevat safarit ja retket kuvataan ja raportoidaan ihan taatusti, joten täältä piisaa näillä aineksilla ennenkuin aloitellaan uusilla eväillä kotipuolessa;)

   Delete
 31. Vallan kutkuttava uutinen! Päätöksen tekeminen on ollut varmaan vaikeaa, mutta nyt uteliain mielin uutta kohti!
  Uskon, että sukulaisesi ja ystäväsi täällä Turussa ovat asiasta enemmän kuin innoissaan!
  Keltainen rintamamiestalo kuulostaa niiiin idylliseltä, jään odottelemaan postauksia omenapuiden katveesta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jepulis, matka jatkuu omppupuiden katveessa, mutta onneksi on vielä aikaa nauttia näistäkin maisemista. Kiva antaa muutokselle hiukan aikaa imeytyä kunnolla:)

   Delete
 32. Suuria muutoksia edessä. Onnea muuton valmisteluun! En osaa kuvitella miltä teistä tuntuu (meilläkin odotellaan muuttopäätöstä mutta kaikesta päätellen ollaan taas ja edelleen matkalla jonnekin uuteen ja vieraaseen) mutta arvaan, että erinomaisen hyvältä! Kiinnostavaa kuulla miten muuttovalmistelut etenee ja miltä elämä Suomessa maistuu. Toivottavasti blogi ei pääty muuttoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, teillä muuttopuuhat on osana eloa myöskin, tosin muuttona muualle.. Ne on kaikki jänniä juttuja ja kaikki ajallaan, eikö? Isot terkut sinne ja täällä odotellaan tietoa teidän seuraavasta suunnasta:)

   Delete
 33. Herttinen sentään! Tervetuloa tuhannesti - vaikka turkulainen en olekaan;) Luulenpa, että te olette päätöstä aika hyvin haudutelleet, joten eiköhän se oikea tällä haavaa ole. Joskus on vaan elämässä aikoja, että on hyvä olla kotona. Ja tulla kotiin♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Herttinen on kuule lipsahtanut meikäläiseltäkin muutaman kerran viime aikoina, ja tulee taatusti lipsahtelemaan monesti ennen heinäkuuta. Huh ja hei, mutta kotiin on Aina hyvä tulla. Aina.

   Delete
 34. Tervetuloa kotiin! <3 Iso halaus Mirjolta

  ReplyDelete
 35. Tervetuloa Turkuun! Toivottelee Naantalissa asuva ikuinen turkulainen.

  Kotiinpaluu on ihanaa, mutta sen kääntöpuoli on kulttuurishokki. Kun asuimme ulkomailla, kaikki halusivat tavata meitä lomilla. Kun palasimme kotisuomeen, ihmiset olivat tottuneet elämään arkeaan ilman meitä. Sopeutuminen vaati töitä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin se on, ja rantautumisessa on monta mutkaa vielä edessä - ja se arjen raadollisuus ihan taatusti myöskin vetää välillä maton jalkojen alta. Mutta luotan toisaalta siihen, että vaikka ollaan oltu poissaolevia niin hurjan pitkään, niin samalla siteet ja suhteet kotiin on tiukat ja lämpimät - joten eiköhän niillä päästä porskuttamaan ne alkumetrit ihan kunnialla;) Töitä se touhu vaatii, ihan totta...

   Delete
 36. Aivan mahtavaa! Tervetuloa koko konkkaronkka kotikulmille, kaikki on lähellä Pappa, Siwa ja sukulaiset sekä ystävät! Nauttikaa nyt siellä viimeisistä kuukausista ja tsemppiä kaikille pakkaus- ja muuttopuuhiin! Terkuin ja halauksin Sanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jes, Siwa on fanituslistan ihan kärkipäässä;) tai ennenkaikkea se Siwaan meneminen ja tuleminen ilman vahtia - mikä mieletön vapaus! Nyt me nautitaan ihan totta tosiaan, ja sitten koko konkkaronkka hyppää kotimaankoneeseen taskussa vain menolippu. Ah!

   Delete
 37. Oi oi oi, kotia kohti <3 Aikansa kutakin - vai miten se tämäkin sananlasku meneekään. Joka tapauksessa mahtavaa, että pystytte kuuntelemaan sydäntä ja uskallatte tehdä mullistavia muutoksia. Tsemppiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullistuksia totta tosiaan ja sydänhän tässä on kipparin paikalla! Ja mulla on kyllä sellainen tutina, että onhan se paluumuutto jotenkin luonnikkaamman tuntuinen verrattuna niihin lähtöpuuhiin kotoa pois... eli täältä tullaan <3

   Delete
 38. Tervetuloa Suomeen! Ehkä vihdoinkin voidaan päivittää kuulumisia livenä :) Missäspäin Turkua tuo keltainen talo tönöttää??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Livenä jes pliis! Ja torppa on kuule siinä ikioman kotitalon naapurissa - eli voisikohan sitä enemmän juurilleen edes palata;)

   Delete
  2. Kotikulmille siis todellakin :)

   Delete
 39. Tervetuloa Suomeen ! Mukava on ollut seurata afrikan "seikkailuakin" mutta kiva on päästä kurkistaan keltaiseen taloonkin ;) ehkä ..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja meidän seikkailut jatkuu vielä tovin täälläkin pallonpuoliskolla ennekuin keltainen kotiarki ottaa vallan;) Ja sitten alkaa uusi kappale keltaisesta talosta;)

   Delete
 40. Onnea uusille tuulille! Blogihan voisi jatkaa vaikka "Kuusen alta" -nimisenä ;) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja uusia tuulia tarvitaan aina, eikö? Kuusen alla, koivun katveessa, katajassa, voih, pitää vaan valita se nasevin;)

   Delete
 41. Oon kyllä niin intopiukassa, täpinöissä happy, ennenkaikkea onnellinen teidän puolesta! Multa heruu kyllä kaikenmoinen tuki ja apu, lastenkaitsemisesta (apua mitä kaitsemista ne isot enää tarvii<3) parhaisiin menovinkkeihin ;) Tekin autoitte mua sopeutumaan ja viihtymään niin nyt on meikäläisen vuoro! Niin suuresti odottelen teitä!!! -Inkkusysteri

  ReplyDelete
 42. Oi, hui ja wau miten jännittäviä uutisia!!! Tervetuloa kotiin :)

  ReplyDelete
 43. Jännittäviä aikoja elelette nyt tästä eteenpäin! Toivon teille kaikkea mahdollista hyvää! Toivottavasti saamme lukea edelleen sitten elämästä Suomessa paluumuuttajan silmin :).

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts