Kävelyllä

Kiireitä. Sitähän meillä kaikilla, enemmän tai vähemmän. Ja yhtälailla tärkeitä, muutenhan eivät olisi kiireitä. Pieni lieska pakaran alla pitää ruodussa, joten en paasaa siitä sitten sen enempää - tai selittele omaa blogipaitsiotani. Itse asiaan: meidän safaririntamalla on ollut luvattoman hiljaista, ja sen huomaa kyllä siitä että viikonlopun kynnyksellä alkaa jalka vispaamaan ja mieli ajelehtimaan.
Tekee mieli nähdä ja nuuhkia. 

Joten tarpeesta toimeen. Onneksi Nairobin metropolissa piisaa haisteltavaa. Olen muutamana lauantaina nipistänyt aamut ihan itselleni. Ei, en ole livahtanut salonkiin, kirjapinoon tai sohvannurkkaan, vaan lähtenyt hortoilemaan. Sinne sun tänne, ilman suuntimaa, arvoesineitä tai edes kunnon kameraa. Kameran uupuminen harmittaa tietysti, mutta omin nokkineni järkkärin kanssa hiippailu kaupungin takakujilla ei ole välttämättä fiksua, tai edes terveellistä. Onneksi on Lumia, sen lyömätön Nokia Pro Cam ja about miljoona pixeliä. Tässä nämä.

Hortoilu kannattaa aina. Ja kun höpisee samalla itsekseen, niin juttuseuraakin ilmestyy alta aika yksikön. Tänään sain kuppipuurot aamiaiseksi slummikoulussa ja lounas oli jaettu papumuhennos leskirouvien ompelupajassa. Polunvarsien putiikeista olisin ottanut joka etnokankaan kotiini ja kalamarkkinoiden ödöörit on vieläkin paidassa kiinni;)

Mutta koska tänään edessä lauantaitassit naisseurassa - ilman kalakaveria siis - niin lienee parasta aloittaa valmistelut suihkun kautta;)

Mukavia toivotellen,

Jaana x

Comments

 1. Ihania, nauravia nassuja ja iloa! Sitä kyllä kaivataan tänne harmauden keskelle, missä hetken maassa ollut lumikin on kohta taas sulanut. Äläkä kanna huolta blogipaitsiosta, ymmärrystä löytyy varmasti meiltä lukijoilta. Vaikka komppaan kyllä, sillä ihan on sama tilanne mullakin ja kyllä se vähän harmittaa kun ei ehdi päivittää blogiakaan siihen tahtiin kuin toivoisi. Mutta sitten taas kun kiireet hellittää. Ja vallan hyviä kuvia oot kännykällä saanut, ei sitä järkkäriä aina tarvitakaan. Värit on niin upeita, että niistä sitä iloa tulee tänne ruuden toisellekin puolelle : )

  Ihanaa eloa ja lauantaitansseja sinne!

  ReplyDelete
 2. Oi ihana Afrikka! Hienosti olet saanut ikuistettua tunnelmat Lumiallakin.
  Mukavaa tanssi-iltaa, pistelehän jalalla koreasti! :D

  ReplyDelete
 3. Tunnelmat kohillaan! Varsinkin alakuvan ala(keski)osassa :)
  Siunattu zoomi!

  ReplyDelete
 4. Arjen ilot ja värit... upeaa! Oikein ihanaa iltaa ♡

  ReplyDelete
 5. Ihanaa turkoosia tunnelmaa :-)
  Eikä haittaa vaikka hetken olet poissa, täällä ollaan ja odotellaan :-)

  ReplyDelete
 6. Ihania tunnelma pläjäyksiä taas ympäri Nairobia! Mahtavat värit ja tunnelmat oi kesä pian tänne, talvea ei täällä ollutkaan kuin viikon pari.terkkui hiihtolomalaisilta pääkaupungista S+F ja pojat

  ReplyDelete
 7. Sama virsi täällä. Välillä yritän käydä kiireessä pistämässä blogiin jotain pikaista, mutta en tiedä kumpi on parempi vaihtoehto... kiireinen ja sekava pikapostaus useammin, vaiko pidempi ja kunnollinen harvemmin.
  Mutta joo, kiva päästä välitykselläsi näkemään Kenian eri puolia :)

  ReplyDelete
 8. Kiitokset jälleen mukavista kuvista!

  ReplyDelete
 9. Upeita kuvia...ja nuo kangaspinot...ihanaa väriloistoa!
  Jollakin näkyy olleen pyykkipäivä..:)

  ReplyDelete
 10. Juu, Lumialla saa ihan kelpo kuvia, kun reitti suuntautuu paikoihin joissa järkkäri saattaa aiheuttaa ikävyyksiä. Noi kankaat on ihan mielettömän upeita. Jos minä asuisin siellä, luulisin, että kotini olisi vuorattu paikallisilla batikeilla. Kalapino on jotenkin koomisen kauhistuttava ja voin uskoa, että ohikulkija saa siitä jotain mukaansa. Hyvää viikonloppua.

  ReplyDelete
 11. Ompa kiva nähdä miltä näyttää lauvantai aamut siellä,iloisia ihmisiä ja tietenki huushollaamista (pyykkipäivä) ;)

  ReplyDelete
 12. Siis nuo värit. Käy jo melkein kateeksi. Jos minä asuisin siellä, olisin aina kävelyllä.

  ReplyDelete
 13. Silloin kun asuin vielä kaupungissa tuo hortoilu oli lempiharrastuksiani, kameran kanssa tai ilman. Ihan parasta puuhaa! Hienoja saaliitakin olet saanut, nuo kuvat meinaan.

  ReplyDelete
 14. Voi, mikä ihana värikäs kävelyretki! Ja kuppipuurolla jaksaa taas jatkaa matkaa. Turkulaistyttö pisti oudon, mainion sanan ödöörit, no asiayhteydestä ymmärsin :) Reipasta uutta viikkoa!

  ReplyDelete
 15. Nainen, joka kulkee omia polkujaan päivä. Ihana saldo tuolle kävelylle! Mahtavat kuvat, kankaat ja elämän maku. Tekee tervettä ajatella noita täällä yltäkylläisyydessä! Elämyksiä, pieniäkin tälle viikolle! -Hanna:D

  ReplyDelete
 16. Mahtavia kannykkakuvia! Siis ei olisi huomannut eroa jos et olisi sanonut. Ja inspiroivia retkia, jopa tanne ruudun toiselle puolelle.

  ReplyDelete
 17. Hämmästyttävän hyvälaatuisia kuvia ollakseen Lumian kuvia. Hortoilu on muuten todella rentouttavaa, mitä oudompi paikka sitä antoisampaa ja virkistävämpää.

  ReplyDelete


 18. Me encantan las fotografías, son geniales. Ha estado un regalo el visitar tu bloc, te invito visitar el mio y si te gusta espero que te hagas seguidora.
  Elracodeldetall.blogspot.com

  ReplyDelete
 19. Lasten valloittavia hymyjä ei mikään voita, suloisia koko joukko!
  Itsekseen päämäärättä vaeltelu on ihan parasta. Terapiaa meille kaikille äideille!

  ReplyDelete
 20. Tiedätkö kuinka kuvauksellinen sä oot. Ja nuo kalat kans :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts