Forever Youngs


Oi voi, oltiin taas muka niin nuoria ja komeita, kun pistettiin pöytä pitkäksi tähtitaivaan alle. 
Mukana ne nearest & dearest, kourallinen tärkeitä. Ja äänekkäitä;) Ruokapuoli meillä on jo vakiintunut kekkerimenyy - lihat grilliltä, isot salaatit, valkosipuliperunat ja muutamat kasvistilpehöörit intialaisesti, take away. Eikä ole muuten mitään ihanampaa, kun seuraavana aamuna kauhoa sieni-curryn jämiä suoraan jääkaapista tai kylmää grillikylkeä rieskan välissä rullalla. Hyvien juhlien ehdottomia bonuksia, the day after;)

Naisten kanssa puitiin kilot ja kurvit, miehet puolestaan pelasivat tulevat finaalit ja play-offsit, rugbysta Sochiin. Yhdessä loppuillan kunniaksi tehtiin huimat safarisuunnitelmat, joten näillä näkymillä ollaan tien päällä loppukuusta. Samalla kokoonpanolla, ja jokseenkin samalla ruokalistalla, uskoisin. 

Näitä hyviä hetkiä tarvitaan totta tosiaan. Duunin puolella on tällä haavaa hommat hiukan pahvista, joten fokuksena on mieluummin mukavat jutut ja tulevien viikkojen humut. Ja yritän taas hoidella tämän virtuaalielämänkin ajan tasalle;)

Näillä tunnelmilla, hännät pystyyn ja hyvät unet. 

Jxxx

Comments

 1. Replies
  1. Meillä on meneillään hyvien unien viikko;) Talon kuudesta vakkariasukista vain kolme paikalla, eikä yhtään tyttölasta tykittämässä kylkeen aamuyön tunteina. Tosin, tyhjyyttä takana vain päivä ja nyt jo ikävä alkaa nostelemaan päätään;) Tytöt ovat safarilla koulun kanssa, joten siellä suunnassa kaikki tavattoman mukavasti, I trust;)

   Delete
 2. Miten tähän oikein runoilisin, jotta saisin sanottua miten upeita kuvasi ovat...se tunnelma niistä välittyy NIIN hienosti tänne...ihania yhteisiä juhlia ja hetkiä teillä siellä!!
  XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvissä hipoissa on ehdottomat etunsa: pikkuruinen pakeneminen arjen touhuista, mutta myöskin meillä on tapana tehdä suuria pläänejä - jotka yleensä vielä toteutuvatkin! Se on se hetken huuma, joka saa kaikki kollektiivisesti myöntymään kaikenmaailmaan reissuihin ja seikkailuihin;) Ja niistähän ei sitten peräännytä;)

   Delete
 3. Täälläkin istuttiin iltaa... Ei ainoatakaan kuvaa... Välimerellinen menuu... Mut sä vaan saat kaiken ikuistettua...

  ReplyDelete
  Replies
  1. No, meidän illasta otettiin kuvia aivan liikaakin, joita sai sitten hävetä seuraavana päivänä - onneksi eivät yleensä joudu sen suurempaan jakoon;) Mutta muutamat hyvät on aina kivoja muistoja. Joten kamera messiin seuraaviin kemuihin! ;)

   Delete
  2. Mut ei niissä koskaan ole sitä tunnelmaa, mitä sulla on :)

   Delete
 4. Voi miten ikävä tuli kesää ja ulkokemuja! Ihanaa, kiireetöntä istumista ja ystävyyden ja yhteyden jakamista näistä kuvistasi välittyy. Ja värit. Melkein tunnen grillilihan tuoksunkin;) Kyllä tuollaisen jälkeen taas jaksaa töissäkin - ainakin sinne safarille asti.
  Hyviä unia, oman kullan kuvia♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tummissa lämpöisissä illoissa on ihan oma ihanuutensa - ja puhtia töihin in deed. Nyt on jo viikolla viestejä vilissyt meidän tulevasta safarista, heh. Tuskin maltan odottaa;)

   Delete
 5. Ihana pinkkipöytä teillä on ollut !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kovasti pinkki, vaikken mikään pinkittelijä olekaan;) Moisiin grilli-iltoihin ei malta laittaa niitä kaikkein parhaimpia liinoja, kun ovat sen verran kovassa sotkussa kuitenkin illan jälkeen. Grilliherkut ja ulkokynttilät on tuskaa liinalle kuin liinalle;) Ei hätä, hauskaa oli, all that matters;)

   Delete
 6. Nuo tummat ja lämoimät kesäillat ja -yöt! Kauniitkattaukset herkullisen kuuloisen ruoan päälle.

  Kaunis kuva sinusta! Ihan mahtavat ovat hiuksesi, luonnonkiharat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...jotka jatkui melkein aamuun asti;) Tukka pörrössä, ei ole lainkaan luonnonkihara, ei siis lainkaa, mutta tuollainen pörrö kylläkin;) Ihanaa viikkoa!

   Delete
 7. Kyllä noilla kemuilla hännät nousee pystyyn väkisinkin! Ihanat tunnelmalliset kinkerit teillä taas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja häntä on pysynyt pystyssä, onneksi! Tulee vaan mielee, että voi vitsi miten hipat onkaan mukavia! ;)

   Delete
 8. Ihanat tuollaiset ulkoilma juhlat....tulisipa kesä...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, kyllä se kesä sieltä, ollaan jo voiton puolella, eikö? Ainakin kalenterin mukaan;)

   Delete
 9. Aih, grillisapuskaa, rakkaat ja ystävät, mitä muuta ihminen tarvitsee ollakseen onnellinen? No, ehkä lasin pari viiniä ;)

  T. Kirsi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Naulan kantaan, naulan kantaan;) ja onnellisiahan tässä ollaan! Terkut!

   Delete
 10. No voihan sentään, mitkä ihkut bileet olette laittaneet pystyyn:) Ja kyllä te ainakin NÄYTÄTTE nuorilta ja komeilta. Päät pystyyn:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jesjesjes, hipat tekee aina hyvää, tai ainakin silloin tällöin;) vaikkei olo ja näky olekaan niin nuori ja komea juhlien jälkeen;) mutta hännät on pystyssä nevertheless;)

   Delete
 11. Voi kuinka kaunista ja ihana tunnelma! Näitä kuviasi on aina niin ihana katsella <3

  ReplyDelete
 12. Voi mikä ihana ilta. Miten me suomalaiset ei osata tota. Kokoontua yhteen. Miehet nauttis siitä ihan yhtälailla kuin naisetkin.. mä taidan alkaa nyt järkkäämään tollaista. Kiitti!

  ReplyDelete
 13. Such a gorgeous party love the theme and in particular the table cloth

  ReplyDelete
 14. Forever, ehdottomasti! Tuttu juttu, kelien koittaessa rynnätään ulos ja kutsutaan kaverit kans :) Ens viikonloppuna korkataankin jo kevätkausi käyntiin, isolla egolla ja vielä isommalla porukalla Lippiksessä :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts