A must read: Asante. Kiitos.


Arvaatkas mitä - yksi suunnaton haave on toteutunut, ja vilunväreitä menee selkärangassa ylösalas jatkuvalla sutinalla. Meidän Asante-yhdistys on ylpeästi julkinen ja uutuutta huokuvat nettisivut ovat nätimmät kuin aurinkoinen kesäpäivä www.asante.fi. Ja tässä samalla tämän blogin ensimmäinen mainospala everälyttömän hieno brändi saatiin lahjana Mainostoimisto Lyckalta Turussa ja niin myös Mediascopen taiturit askartelivat nettisivut. Talking about Social Responsibility big time ♥.

Asante on ollut kolmen kotimaisen naisen sydämen asia jo vuoden päivät. Pienistä hyvistä eleistä on kasvamassa projekti, jossa on palikat paikallaan, visio kirkas ja punaisena lankana auttaa niitä pienimpiä ja unohdetuimpia, poisheitettyjä. Tämän hetken ykköskohteena on Mogran orpokoti ja slummikoulu Kenian Nairobissa. Tekeviltähän ei hommat lopu koskaan ja nyt on jo huimia haaveita löytää Mogran rinnalle toinen avustuskohde.

Asante on väylä ja varmuus, jossa meidän suurin ilomme on välittää kotimaista hyvää tahtoa sitä niin kipeästi tarvitseville. Jokainen lämmin ajatus, kymppi ja kestovaippa menee aivan taatusti perille, aivan suoraan ja ilman mutkan mutkaa. Me ollaan nyt jo kyynäriä myöden mukana miettimässä - joka päivä - että miten auttaa ja helpottaa Mogran muksujen eloa ja oloa. Pienistä jutuistahan se elämä loppujen lopuksi rakentuu, ja usko pois, orpiksen sulosiivillä vielä pienemmistä. Ikioma puurokulho, koulukyyti, kuvakirja, puhdas peppu tai uudet kierrätyskengät ovat niitä luksuksia, joilla rakennetaan näiden pienten ihmisten hyvää arkea. Asante tekee juuri sitä. Ja satunnainen Mariannekarkki on aina yhtä iso suksee. 

Pientä hyvää, isolla sydämellä. Tämä on virallinen kutsu tulla mukaan matkalle ja laittaa hyvää kiertoon. 
Bonuksena tavattoman hyvä oma mieli, trust me:)

Kerro, kirjoittele tai linkitä.

Asante. Kiitos. 

Jaana, Asanten onnellinen ja ylpeä jäsensihteeri. Piste.

Comments

 1. Replies
  1. Takana on muutama päivä ilman nettiä, ja mikä ihana yllätys täällä odottikaan kaikkine niin mukavine kommentteineen! Huiman ihanaa, ja niin tavattoman rohkaisevaa. Asante. Kiitos. Isosti!

   Delete
 2. Mahtavaa, olette saaneet projektin tähän vaiheeseen! Teen pysyvän linkin sivustolleni ja menen miettimään ja makustelemaan asiaa ja mahdollista mukana oloa, mitä, miten..... Hienoa, että sivut ovat selkokielellä esimerkein, ei mitään turhaa pönötystä, rentoa, kertovaa meininkiä. Jaanamaista :)
  Valtavan paljon onnea, menestystä ja kaikkea postiviista upealle projektillenne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Tiina, isosti kiitos. Projekti on totta tosiaan potkaistu käyntiin, ja monia suunnitelmia on rakenteilla. Apuahan tarvittaisiin niin monella suunnalla, meidän hommana on nyt löytää ne meidän kohteet, joihin se kullanarvoinen hyvä voidaan siirtää. Asante. Kiitos.

   Delete
 3. Ihan mahtavaa, onnea <3 Tätä on ootettu, joten täältä tullaan mukaan kans!

  ReplyDelete
 4. Pannahinen kun mulla ei sivu aukea, lataa lataa lataa....ja näyttää, ettei sivua voi avata :( -mutta kyllä se vielä aukeaa minullekin !

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin, mukana ollaan :D
   Aikansa kesti ennenkuin aukesi, mutta aukesihan se!

   Delete
  2. On niin tavattoman ihanaa kun niin monet täältä blogin puolelta on valmiita laittamaan itsensä likoon ja tulla mukaan. Suurin kiitos. Asante.

   Delete
 5. Mukana ollaan - ja on jo sivua jaettukin Facessa;) Omaan blogiin laitan pysyvän mainoslinkin (ensimmäinen mainos sinne minunkin blogini sivupalkkiin), kunhan vähän mietin, millaisen;)
  Sivut on kyllä hienot! Ja sana laitetaan leviämään myös blogin kautta tässä lähitulevaisuudessa;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ladylle kiitos ja suurensuuri sellainen! Meissä on voimaa, kunhan vaan maltetaan lähteä matkalle. Asante!

   Delete
 6. Aivan mahtava homma! Saatte suuren ihailuni ja jättimäisen hatunnoston hihojen käärimisestä ja sisukkuudesta tehdä haaveesta totta, noin sitä maailmaa muutetaan, bit by bit. Mukana olen! Ja tervetuloa koti-Suomeen, hurja elämänmuutos teille! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Me ollaan rakentamassa väylää, jotta voidaan puhallella samaan suuntaan yhteisvoimin ja laittaa hyvää kiertoon. Kiitos kun lähdet reissulle mukaan! Asante!

   Delete
 7. Upea juttu! Asantessa tavataan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näin tehdään, kiitos. Asante. Means a lot!

   Delete
 8. Onnittelut saavutuksesta saada yhdistys pystyyn ja upea alku hienon saitin myota. Sellainen kysymys tuli mieleen etta pystyyko yhdistysta tukemaan tulematta jaseneksi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi tottahan toki. Vaikka Asante tekee hommat joka lakipilkkua seuraten ja kunnioittaen, tarkoitus on myös antaa joustava ja helppo väylä osallistumiseen - kukin omalla tavallaan ja juuri niin kuin itse haluaa. Siis joten, mukaan vaan - omien fiiliksien mukaisesti. Jäsen ei ole pakko olla, vaikka kivaahan sekin voisi olla;)

   Delete
 9. Onnittelut Jaana! Mahtavan työn ootte tehneet! Täydellä sydämellä mukana <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Teija, iso kiitos! Sydänhän on tässä se vetävä voima, onneksi! xxx

   Delete
 10. Mukana ollaan ja Porin seudulla laitetaan viidakko rumpu yhdistyksestä soimaan!

  T.Elina

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rumpu soikoon, ja iso kiitos siitä. Ja tervetuloa mukaan!

   Delete
 11. Tätä on varrottu, mahtavaa! Mukana olen tavalla jos toisellakin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeps, ja nyt pohditaan, miten lähdetään viemään hyvää kiertoon oikein kunnolla ja porukalla of course! Kiitos, kun tulet mukaan!

   Delete
 12. Onnea ja menestystä!
  VE

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ja mulla on sellainen vipinä, että onnea ja menestystä on nyt jo mukana;) Asante.

   Delete
 13. Onnea uudella yhdistykselle...mukanaan ollaan tulossa..:))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, kiva, kiva, tervetuloa ja tästä tulee hyvä juttu - ollaanhan oltu jo puuhassa mukana pitkäänkin, nyt saadaan isompi porukka mukaan kivaan. Kiitos. Asante.

   Delete
 14. Upeaa duunia, mukana menossa!
  Hyvä te ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä me kaikki, porukalla! Kiitos, mukana menossa on hyvä olla!

   Delete
 15. Hienoa työtä olette tehneet! Onneksi olkoon, että olette päässeet tähän vaiheeseen. Mukana ollaan ehdottomasti! Kivaa suunnuntaita!

  ReplyDelete
 16. Mahtavaa työtä suurella sydämellä <3 Iso hatunnosto <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. On sellainen olo, että ne suurimmat kumpareet on jo selätetty, kun saatiin järjestö virallisesti kirjoihin kaiken byrokratan myötä. Nyt voidaan keskittyä siihen olennaiseen, hyvänkiertoon! Kiitos! Asante.

   Delete
 17. Onnea ja menestystä , hienoa !

  ReplyDelete
 18. Replies
  1. Toivoin, arvasin ja tiesin. Kiitos Mari. Tästä tulee hyvä juttu!

   Delete
  2. Ja nyt ihan virallisestikin jäsen!!

   Delete
 19. Onnea matkaan ja syvä tekoanne arvostava kumarrus. Täytyy pohtia, voisinko jotenkin auttaa teitä täältä Lahden suunnalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Lahden suunnalle, ja voi kun olisi kiva, jos löytyisi yhteinen auttamisen sävel;) Jatketaan juttua, ja hyvää tästä tulee. Kiitos. Asante.

   Delete
 20. Superhienoa! Onnea ja menestystä toivotan. Minulla on ollut hetki taukoa blogimaailmasta ja tämä oli mennyt ohi. Mahtavaa kerrassaan, laitan infon jakoon!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts