Maailman paras


On melkien selvitty hengissä ensimmäisestä työviikosta. Tehokkuutta tai suuria saavutuksia on turha ryhtyä puimaan, kunhan tässä on hengitelty, hiukan häärätty ja ennenkaikkea harjoiteltu arkea. Vetovaihde kyllä pitää saada nyt astetta isommalle, sillä meillä tapahtuu; mies täyttää pyöreitä vuosia, mikä mainio syy laittaa taas jonkinsortin karonkat pystyyn - jos moiseen nyt paljon syytä tarvitaan meidän huusholissa.

Juhlahumu alkoi tänään, kun vietiin sankari illastamaan koko perheen voimin. Maailman paras mies, maailman paras iskä. Tumman puutarhan sylissä, turkoosin veden reunalla, tähtitaivaan alla, siinäpä me ja meidän perhe.

No, totuushan on se, että eivät ne humut tähän jää. Tosin sitähän ei mies vielä tiedä. Meillä on työn alla aivan perinteiset yllätyspirskeet lauantaiksi, johon olen onnistunut haalimaan miehen parhaimmat ja rakkaimmat kaikki saman grillin ääreen iltaa viettämään. Nyt pitää vielä miettimän, että miten onnistutaan loihtimaan ruuat ja juomat, kakut ja koristelut salakavalasti miehen sitä hoksaamatta. Juoniminen jatkuu samalla kun pääluku kasvaa;)

Hihat heilumaan ja voltti, kyllä se siitä.

Raportaasia seuraa. 

Comments

 1. Ihanaa viikonloppua, juonimista ja juhlimista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja himpan verran hippastressiä too;)

   Delete
 2. Onnea vaan kovasti Miehelle!
  Kuulostaapa hyvälle nuo jatko-juhlat!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos - ja katsotaan nyt mitä niistä jatkoista tulee. Huh;)

   Delete
 3. Juhlat aina piristää vaikka vähän stressiä joskus aiheuttavatkin:) Onnea päivänsankarille ja hauskoja juhlia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiittelen tässä mieheni puolesta ja jo hiukan etukäteen;) Kyllä teeskenteleminen on raskasta - olisi miljoona juhlahommaa tekemättä, ja mitään ei voi puuhata ennen kuin on talo tyhjänä sankareista. Ihanaa viikonloppua!

   Delete
 4. Have a great fun party weekend.

  ReplyDelete
 5. Onnea teidän Iskälle meiltä kaikilta! En tiennytkään J täyttää tasavuosia myös tänävuonna, mee too huhtikuussa! Juhlat on kivoja, teen niitä työkseni ja huvikseni ;-) terkun Sanna ja Fredi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos - ja katselin muuten ihania kattauksiasi! Juhlien tekeminen on kivaa puuhaan,kunhan nyt pääsisi vaan siihen puuhan reunaan kiinni;) Ihanaa viikonloppua koko teidän porukalle x

   Delete
 6. Tämä lienee jo tullut esille blogissasi aiemmin, mutta mistä miehesi on kotoisin? Ei ilmeisesti suomea osaa, kun täällä uskallat tulevista pirskeistä kertoa? :D

  Toivottavasti teillä tulee oikein nautinnolliset ja onnistuneet juhlat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos - hiukan on jo tärinää ilmassa ja pitäisi saada mies ulos talosta, jotta saadaa valmistelut käyntiin. No, onneksi ei ole mikään vaikea juttu, kun on lauantai ja poikien rubgy:) Kaverit juonessa mukana totta kai, joten kyllä tämä tästä sutviintuu. Ja niin, mies on etelä-afrikasta, oiken koulukirjaesimerkki moisesta;)- rakastaa rugbyä, puskasafareita, moottoripyöriä ja kaikkea mahdollista äijämeinikiä;) Maailman paras.

   Delete
 7. Kuulostaa jännittävältä...onnea suunnitteluun ja IHANIA JUHLIA teille!
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Päivi, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - vai miten se nyt menikään;) Viikonloppuja!

   Delete
 8. Onko miehesi täyttämässä 50 v? Minun täytti syksyllä. Voi näitä vanhuksia! Mukavaa juhlaplaneerausta, sitähän sinä osaat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih - kuule nuorukaisella on vasta 40v mittarissa! Valkkasin viksusti itselleni nuoren miehen aikoinani;)

   Delete

Post a Comment

Popular Posts