Dilemma...


... joka oli ja meni. Onneksi. 

Olin saanut taas leviteltyä pesäni ympäriämpäri lauantain kunniaksi; tytöt talleilla, pojat futiksessa ja leffassa, ja vieraat muuten vaan radalla. Ja mieskin vielä livahti duunimatkalle - joten tilaa talossa. Aamun kunniaksi mun intohimoinen decluttering-prosessi jatkui ja sain raivattua yhden neidin huoneen lattiasta kattoon. Ja tavaraa lähti taas kiertoon, isosti. Sain myös hommattu pakullisen teknikoita alakerran vierashuoneen lämpöpumpun asentamiseen, joten sekin ruutu on ruksittu. 

Sitten oli se illan viimeinen ruutu, jota jäin empimään: puolivirallinen & hädintuskin puolituttujen puutarhakokkarit. Sellaiset isot pihahipat, jossa teemana on valtavasti small talkia ja tod.näk. vakavaa sellaista, työn tiimoilta. Olen suvereeni tilanteessa kuin tilanteessa, ihan ypöyksiksenikin,  mutta tänään ei vain oikein maistunut. Ajatuskin pöllähtää keskelle kekkereitä ja sitten sukkuloida muka fiksuna seurueesta seurueeseen omin nokkineni... hhmmm, njäh. Jos olisin varma edes yhdestä hyvästä sielusta paikan päällä, jonka kanssa voi kilistellä samppanjoita - niin en olisi epäröinyt hetkeäkään. Yleensähän niitä löytyy joka kinkereistä, mutta tänään ei ollut mieli tai aikomus etsiä mieleistäni. Introvertti-minä oli ottanut ylivallan. 

No, kiltisti kuitenkin valkkasin vaatteet, kassit ja korot matsaten, rullasin kutrit, ja olin muka menossa... pyörin pihassa ja tuijottelin taivaita. Aurinkoa. Ah, lopulta ne ihanat isot myrskypilvet vyöryivät horisontista, ihan niinkuin joka ilta viime viikkoina. Siinä se, käännyin koroillani ja sukkelasti sisään säitä pitelemään;). Se niistä puutarhajuhlista, omani - ja muiden osalta. Huoh. 

Tässä ollaan, verkkareissa olkkarissa, huikeaa ukkosta pidellen ja tynkäperheen laivanupotus-finaalia jännäten. 
Miljoonasti mieluummin juuri tässä ja nyt. 

Ihana sade! Tunnelmaterveisiä kaikille ♥♥♥

Comments

 1. Joskus on vaan niin hyvä olla ne verkkarit ja villasukat jalassa vaikka vain muutaman tunnin ajan ja ajatella, että hetken suurin ongelma on avaisko telkkarin vai ottaisko kirjan.....vai antaisko vain ajatusten harhailla :)

  Yksi Mahjong vielä ja sitten tuo valinta...nautiskellaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei, toi Mahjong-juttu on muuten aika kiva. En ole pelaanut vuosiin, mutta mulla on ihana vanha pelisetti, jonka meinaan kaivaa kaapista. Muistan vaan, että peli vei ihan mennessään! Katsotaas kuin käy;) Terkut!

   Delete
 2. Onneksi sää pelasti!
  Väillä on hyvä jäädä sohvannurkkaan nauttimaan omasta, hyvästä seurasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta joka sana. Tosin nyt tämän kerhon ohjastelu omin nokkineni saisi piisata, ja miestä taloon ja nopsaan... vapuksi, vapuksi, fingers crossed!

   Delete
 3. Joskus se on vaan pakko antaa itselleen lupa nauttia ihan omasta hyvästä seurastaan. Kera niiden verkkareiden ja villasukkien. Ihanaa viikonloppua sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin. Ja oikein mukavat vaput sinne suuntaan, toivottavasti ei ehkä villasukissa kuitenkaan:)

   Delete
 4. Tyrmäävän upea outfit! Kaikki: hiuksista popposiin! Tosin, taidat näyttää ihan yhtä hyvältä verkkareissa ja villasukissakin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, enkä;) Ja kyllä siihen puunaamiseen meni tovi jos toinenkin, ja hukkaan meni... tai no, tukka tupeerattuna villiksissä ja verkkareissakin on ihan jees;)

   Delete
 5. Mikäs sen mukavampaa, kuin tepastella kotona verkkarit jalassa...ai´na välillä...:)
  Mukavaa sunnuntaita ja touhukasta ensiviikkoa sinulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Just niin, se villasukkailu on sitä just about parasta arjen luksusta... terkut!

   Delete
 6. Todella ihana värimaailma ja tunnelma kuvissa jotka ovat kotoanne ja yhdyn aikaisempiin kommentoijiin, tosi hyvännäköinen asu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos;) Ja ennenkaikkea kiitos kommentista!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts