Siellä sun täällä

Tanska on sama kuin Tivoli, eikö? Ja Legoland. 

Molemmat nyt sitten taas kerran nähty ja koluttu, tosin ensi kertaa tällä herkkukokoonpanolla. Likoilla oli kivaa, varsinkin kun saivat olla suurimman osan aikaa päät alaspäin. Miehen mielessä tosin välkkyivät enneminkin Saksan autobaanat ja rajattomat kruisailut. Hoidettiin sekin homma kotiin, ja päästeltiin piet pois isoisän auton moottorista;). 

Mutta pitää tähän kyllä ihan vilpittömästi hehkutella miten tavattoman kaunista on aina vaan joka puolella. Jos Kenian savannit vie pakahduksen partaalle, niin ihan samoja fiiliksiä on ollut ilmassa viime päivinä. Keltaisena hehkuvat viljapellot, tummanpuhuvat tammimetsät, Pohjanmeren vaahtopäät, pikkuruiset kyläraitit, ja ne maailman parhaat saksalaiset aamiaissämpylät. Huoh.

Meidän maisemat vaihtuvat nopsaan ja taas ollaan jo kohta muualla. Pojilla pelit sujuu hyvin aina vaan ja moottoritie on kuuma. Ja muuten, Legolandin ranskiksetkin on legopalikan mallisia;)

Viikonlopun odotuksia ja paistetta toivotellen. Matka jatkuu vielä hetken.


Comments

 1. Ihanat kuvat, oikein riemu välittyy noista! Olen samaa mieltä Saksan sämpylöistä, ne ovat maailman parhaita! (tässä juuri mutustelen Lidl -sämpylää, se on kyllä aika lähelle samaa -onhan ne raakapakasteina sieltä tuotu!)

  ReplyDelete
 2. Sinä olet kyllä mestari tunnelmien välittämisessä, saat vangittua kuviin hienoja juttuja. Tosi kiva postaus jälleen. Hyvää loman ja matkan jatkoa! Täällä innolla odotellaan teidän seuraavan etapin kuvatulvaa, kiva kun jaksat laitella blogiin :)

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa ihanalta! Enpäs malta odottaa omaa Tivolikeikkaa sitten elokuussa :).
  Nauttikaa kruisailuista ja kauniista maisemista! Täälläkin lähdetään tänään viikonloppureissuun "johonkin" :). Karavaanarielämän plussat, ei tarvitse tietää edes lähtiessä, minne on menossa.

  ReplyDelete
 4. Mikä elämys tämä matka on ollukaan lapsille....niin ja teillekin tietysti....:)
  Tyurvallista matkaa!

  ReplyDelete
 5. Ihan sama missä liikut - aina tulee huikeita kuvia ja kivaa tarinaa :D
  Makoisia matkapäiviä edelleenkin!

  ReplyDelete
 6. Voi, kylläpä tekisi mieli Köpikseen, kun noita sun kauniita kuvia katselee!
  Ja tuo on niin totta, pakahtua voi täysin erilaisista maisemista, niin upeista rantamaismista Aasiassa ja savanneista Afrikassa, kuin järvimaisemasta, keltaisista rypsipelloista ja lehmälaitumista koti-Suomessa. Onneksi maailma on täynnä kauniita paikkoja!

  ReplyDelete
 7. Postauksistasi tulee aina niin hyvä mieli! Niitä lukee oikein herkutellen. Kivaa jatkoa lomalle!

  - Eevuski

  ReplyDelete
 8. Voi makeaa mahantäydeltä, herkkureissu ollut teillä ja mahtavan kuuloinen loma! Ihania elämyksiä ja kokemuksia lomalla "suomessa" Alexille tsemppiä matseihin ja terkut teille! Sanna ja Fredi p.s. Ihania kuvia taas.... :-)

  ReplyDelete
 9. Pitkästä aikaa luin terveisiäsi ja olenpa iloinen, että olette päässeet näille leveysasteille! Lomanne kuulostaa mahtavalta, hyvä että osaatte nauttia tästä kaikesta. Ihanaa loppukesää koko perheelle!

  ReplyDelete
 10. Hyvää loman jatkoa! Ihana ominaisuus, että näkee paikassa kuin paikassa sen kauneuden.
  Saksan baanat ovat minunkin suosikkeja, saa ajaa niin kovaa, kun autosta pääsee! Jee!

  ReplyDelete
 11. Ihanat kuvat, hetimmiten arvasin missä sitä ollaan :) ja edelleen kaikista suunnitteluista huolimatta se on meiltä näkemättä...aina tulee joku muu paikka..mukavaa kesän ja loman jatkoa.

  ReplyDelete
 12. Mä ymmärrän sua ihan täysin. Pohjois-Norjan maisemat olivat välillä henkeä salpaavia, mutta kesälomat kotisuomessa sai myös haukkomaan henkeä. Suomessa on kesällä tosi kaunista ja kun siinä on vielä se "kotimaalisä" niin aah:) Tanska on ihana. Me tehtiin vastaava reissu 2v sitten. Menisin uudestaan.

  ReplyDelete
 13. Oli pakko kelata lomanne alusta asti, kun tämä koneella olo kesällä jää niin vähäiseksi.
  Aivan upeat kuvat ja tarinat loman kulustanne!<3
  Niinhän sitä sanotaan,että launeus on katsojan silmissä, niin moni paikka maailmassa on äärettömän kaunis omalla tavallaan:)
  Pohjois- ja keski Norja ovat ihania, mutta niin on Tanska ja Saksakin, Suomesta puhumattakaan.
  Mielenkiinnolla odotan reissunne jatkoa!

  ReplyDelete
 14. Mykistävät kuvat... niin täynnä väriä ja elämää! Ihanaa loman jatkoa :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts