Soccermum & Co


Kentänlaita, Länsi-Ruotsi. 

Viime  nyt päivät on menty ristiin rastiin eteläistä Ruotsia, ja niin on kaunista länsirannikolla. Pojilla on Gothia Cup meneillään Göteborgissa ja tuotiin meidän oma junnu paikan päälle. Cup on monen futisjuniorin haaveiden täyttymys ja jamboreiden jamboree. Satoja joukkueita maailman joka kolkasta ja Allu kavereineen sai mahdollisuuden pelata Kenian lipun alla - tiimissä on yhdeksän pelaajaa, yhdeksän eri kansallisuutta, ja miltei maagista joukkuehenkeä. Ja iso kunnia tietysti. Oli monen mutkan kulminaatio saada koko Kenian joukkue ja valmentaja Ruotsiin asti - mutta oli kaikkien yritysten väärtti. Päällä on hyvä draivi, it seems. 

Noh, fokus on futiksessa, ja pitää kyllä tunnustaa oma kyvyttömyyteni futismutsina näissä piireissä. Hermona ja tärisevänä, ja aivan liian hype:) siihen kentän laidalle. Kenian joukkue on täällä omana porukkanaan, joten me hermorauniot saadaan liikehtiä ihan omin nokkinemme. Otetaan tilanteesta vaarin, päätettiin pistää pystyyn Nordic Safari ja tutustua ihanaan pohjolaan samalla kun pojat jatkaa pelejään. Lähipäivinä ajellaan siis pitkin Skånen lakeuksia ja Tanskan dyynejä tytöt takapenkillä, ja huokaillaan vaihteeksi moisista ihanuuksista. Samalla kun pidetään linjat kuumina Kenian Couch Franklinin kanssa. 

Jännät on paikat, ihana on pohjolan suvi ja sen lempeät illat. Ja onneksi sain vihdoinkin netin laidasta kiinni. 

Suvi-iltaa ja sydämen tykytyksiä kaikille. Ja aha - vihdoinkin pääsen kiinni myös kommentteihin, finally!

Comments

 1. Aikamoista - Kenian joukkueessa:) Kyllä teillä tuntuu vauhtia piisaavan lomallakin - ja Ruotsissa on kyllä kaunista, maisemat, miljööt ja ihmiset.
  Mukavaa reissua!

  ReplyDelete
 2. Mukavia reissuja teille ja pojalle onnea peleihin...:)

  ReplyDelete
 3. Kohta parikymmentä vuotta kentän (kaukalon) laidalla viettäneenä tiedän mistä puhut :)
  Hermorauniona olen edelleen.. Ei sitä vaan opi.

  ReplyDelete
 4. Täällä toinen soccermum ilmottautuu. Kenttien laidoilla on väristy ja täristy. Välillä lähden kävelylle tai luen autossa kirjaa. Onnea pojille otteluihin ja ihan turhaa heille on sanoa, että voitto ei ole tärkeintä. On se piste!

  ReplyDelete
 5. Onnea peleihin ja kivoja lomapäiviä! Meilläkin poika pelaa..viime viikonloppuna oltiin turnauksessa ja huomenna mennään Kokkola-cuppiin.Jännää!

  ReplyDelete
 6. Voin vaan kuvitella tuon tunteen :) upeaa että pojat pelaavat :)ihanan kuvasarjan olet taa ottanut, ilo silmälle.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts