Baby Beach House

 
Tädää, täällä taas. Toista viikkoa olen pähkäillyt meidän tuhannenmiljoonan matkakuvan kanssa, kirjoittanut sopivat liirumlaarumit, mutta eipä ole julkaisuvalmista tullut, ei. Mutta matkakuvaus siis älyttömän lyhyesti: oltiin koko kerhon voimin pääsiäinen Lontoossa. Ihan sitä keväisen Lontoon perussettiä, musikaalista museoon, maailmanpyörät ja vahakabinetit. Ja ah - Arsenal vs. Liverpool.  Käsittämätön määrä väkeä joka paikassa, ja välillä tuli aivan sekopäinen olo, kun tämä Kånkenien kevätretki runnoi läpi ihmismassojen,  jonosta jonoon. Kuntoranneke piippasi kymppitonnin askellusta jo ennen puolta päivää, mutta kevätauringossa oli kiva kyntää. Panostettiin porukalla näkemiseen ja kulkemiseen, joten hotelliksi oli valittu perheenmentävä normihuone keskustasta kahdella tähdellä ja ruokapuoli hoidettiin lennossa, ilman tähden tähteä. Parasta ryhmämatkailua maailman metropolissa. 
Täman viikonlopun reissu ottikin suuntiman sitten muualle: a) syötiin ruhtinaallisesti ja b) nukuttiin kuin kuninkaat konsanaan,  miljoonan tähden siivittämänä sekä että. Päästiin luodon nokalle puunaamaan rantatupaa kesäkuntoon - tänä vuonna on ekaa kertaa edessä kunnon kesäinen sisäänmuutto. Vallattiin lahdelman takainen Pappa Beach House toistaiseksi, sillä omissa nurkissa on vielä puuhaa. Hiiren papanat ja kärpäsen raadot saivat kyytiä, liinapyykit laitettiin kiertoon ja siitepölysodalle annettiin luovutusvoitto jo kättelyssä. Pistettiin meidän herran tertut hommiin, ja tulosta tuli. Sitä ei malta odottaa kun saa upottaa aamuvarpaat rantasantaan ja Itämeren lounatuuli on lempeä ja lämmittävä. Vaikka kevätaurinko helli koko viikonlopun, niin viima oli vielä vieraanamme. Viluinen meri tietää samanmoista tuulta. Rantalepikoiden hiirenkorvat kuitenkin vihertyivät suhisten ja sysimetsän liverrys ja kujerrus ei jättänyt mitään arvailujen varaan. Löysin kolon kalliosta, venyttelin ihan matalaksi, makasin ja annoin mielen matkata, seurana vain tuuli, aurinko ja horisontti  Siinä se. Ikioma Flow.

Happy Earth Day. Niin ja terkut Lontoosta, once more ;)
 

Comments

 1. Voi vitsi, ihania kuvia taas.
  Ja hei Arsenalin peli!! Miten te onnistuitte saamaan liput?
  Ollaan menossa toukokuussa ja tuntuu olevan ihan mahottomuus saada peliin liput (mies erittäin iso fanittaja). :)

  ReplyDelete
 2. Heips. Peli oli ihan huikea - ja aivan hurjan prosessin tulos... Siis klubin kautta lippujen saaminen ei onnistunut lainkaan, vaikka poika ja mies Arsenalin jäseniä! Liput kun tuli myyntiin, niin samalla hetkellä nettisivut tukossa ja linjat samoin. Blah. Eli uskaltauduin lopulta ostamaan diileriltä etukäteen netin kautta. Liput saapuivat hotellille päivää ennen peliä, ja kaikki meni ihan nappiin - vaikka hiukan kyllä jännitti joko häipyivät rahat taivaan tuuliin, mutta onneksi ei! Tsekkaa Ticketbiz sivut, sieltä lisää infoa. Good luck :)

  ReplyDelete
 3. Hei vinkkejä tosta Lontoon majoituksesta. Ollaan menossa joulukuussa yhdelle keikalle ihan aikuisten kesken ja edullinen majoitus olis hakusessa. Ja vinkkejä myös edullisista ruokapaikoista. Ihana toi teidän kesäpaikka!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana Lontoo ja joulukuinen unelma kaikkine tunnelmineen;). Parhaat palat löytyy nettiä selailemalla ja tripadvisoria ahkerasti selailemalla - joka lähtöön. Sunnuntaiterkut!

   Delete
 4. Nastoja mestoja molemmat, mutta kyllä kalliolla sielu lepää :)

  ReplyDelete
 5. Ihana Lontoon kuva, mutta kallioille oma mieli kyllä halajaa...kesää odotellassa. :-))
  XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänään oli ilmassa kesä, ihana kesäsade. Saa tulla!

   Delete
 6. Ihanan rentoa menoa taas kuvissasi!
  Viehkeää viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunein! Viikonloppu oli ihana, vaikkakaan ei kallioilla - ehkä taas vappuna;). Mukavaa viikonalkua!

   Delete
 7. Ihanat kuvat!
  Teillä on ollut mahtavat reissut!
  Meren läheisyys rentouttaa. Istuu vain kalliolla ja kuuntelee veden ja rannan ääniä sekä nauttii meren tuoksusta, aah.
  Tulee niin nuoruuden kesät mieleen Luvian ulkosaaressa☺
  Mukavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Reissut on aina ihania, mutta kun saa kokan kohti saarta ja kallioita, niin siitä alkaa se paras reissu;). Suloista tulevaa viikkoa!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts