Morning Moment


Kun muut matkaavat lämpöön lomalle, me mennään syömään pullaa torille. Tehtiin tunnin lomareissu heti aamusta ja oli tosi kiva esitellä tenaville kotikaupungin lomalegendaa. Torikahvit aamutuimaan. Tästähän on puhuttu, jo muinoin edellisessä elämässä - se ihana Turun kesätori. Tänään siis vihdoinkin siellä, palttoissa ja buutseissa. Meidän neidit eivät ole aamun kajoa tänä kesänä paljon joutaneet katsella, kun aamu-unet ovat vyöryneet iltapäivän puolelle. Vanhemmille ensimmäiset hätäsignaalit lähestyvistä teinivuosista - gulp - tuplaantuneet unenlahjat. Sleeping is the new black. Mutta hei, iltamyöhähengailu on ihan älyttömän kivaa, ja sitähän me ollaan tehty oikein urakalla ja porukalla. Sitä ehditään elää ruodussa ja aikatauluissa koulujen alettua, syksyn sylissä ja kaamoksen uhrina. Anyway, taas rönsyillään, asiaan.
Pyörittiin siis kaupungilla, ostettiin kilotolkulla herneitä, eikä tehty mitään sen ihmeellisempää. Superyllärinä on keskustan kupeeseen ilmestynyt puistollinen heinäseipäitä. Ihkaoikeita ja ah niin ihania. Mikä loistava kuningasajatus niittää ja seivästää cityheinät. Tenavat ymmällään, ja Elsa kehitteli uskottavan alien-agendan paalien syntyhistoriaksi ;). Niin tai näin, mentiin heittämään muutamat kärrynpyörät aamunavaukseksi.
Kelpo startti torstaille kuin torsaille. Päivä byroolla maistui piirun verran enemmän kesältä.
 

Comments

 1. Kuulostaa niin ihanalta - Turku kun on niin makee kaupunki muutenkin. Minä niin samaa mieltä, että kesällä / lomalla ei mitään väliä vaikka kello näyttäis mitä - sitä ehtii olla sen orja koko talven. Kauniita kuvia taas -" täyttä elämää-kuvia".

  ReplyDelete
 2. Tuollaiset hetket ovat kultaa! Parhaat lomahetket voivat löytyä aivan läheltä:)
  Loma on heittänyt täälläkin kellottomalle, kukutaan ja nukutaan mielemme mukaan;) Sehän se on parhautta, yksi loman kohokohtia, tulla ja mennä mielensä mukaan, ilman aikatauluja. Ehättäähän tuota taas olla ruodussa, kun arki alkaa. ♥

  ReplyDelete
 3. Aivan ihana kirjoitus. :) Tuollaisia hetkiä pitäisi itsekkin haalia ♡

  ReplyDelete
 4. Aivan ihana kirjoitus. :) Tuollaisia hetkiä pitäisi itsekkin haalia ♡

  ReplyDelete
 5. Kuulostaa ja näyttää ihanalta. Ei sitä aina tarvitse toria pidemmälle lähteäkkää :) Ihanaa kesää!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts