Bedroom Blues


Viime aikoina täällä langoilla on pyörinyt mitä ihanampia makkarikuvauksia. Siis sellaisia superherkkuja visioita vuoteista; valkoisen pelkistetyistä rönsyileviin ruusuröykkiöihin. Ajattelin hypätä virran vietäväksi, ja laittaa makkarifiiliksiä jakoon - varsinkin kun emäntä on aina vaan ihan ypöyksin isossa rautasängyssä. Mies on edelleen savanneilla, ja seuraavan kerran taidetaan päätyä samaan petiin vasti ensi viikon lopulla;(

Huomasitteko, että sänky on muuten nurinperin. Siis tyynyt on jalkopäässä, ja jalat taas sängyn päädyssä. Vinokattoinen makkari ja iso pylvässänky on jokseenkin hankala yhtälö. Ainut vaihtari saada sänky jokseenkin aloilleen oli laittaa koko hoito väärinpäin. No, ei sitä nukkuessa huomaa;)

Jos ihmettelette noita kanaverkkoja meidän ikkunoissa... ne on itse asiassa apinaverkot. Niitä karvapehvoja on ihan kiusaksi asti, ja tuntuvat tykkäävän ei pelkästään keittiön banskuista, mutta myöskin roikkua meidän sängyn tangoissa. Pariin otteeseen ollaan heräilty apinat sängyssä, ja kerran mokomat teinisellaiset innostuivat sukimaan mun tukkaa aamutuimaan... niinpä, luulin miehen kutittelevan herättelyjä, but not my luck.

Ja sitten pikkuperjantaiepisodi tähän vielä: tänään oli koko firma kiinni, ja tämä krittinen tieto oli lipsahtanut ihan ohi suun. Ensimmäistä kertaa ikinä missasin vapaapäivän! Noh, siellähän istuskelin byroolla yksikseni;). Olin tosin jo henkisesti buukannut tämän päivän täyteen työpuhdetta tulevan Brysselin keikan myötä, joten ei mennyt hyvä vapari ihan harakoille.

Seuraavaksi on vuorossa paimentaa perheen nuoriso peteihinsä, ja hengitellä hetki ihan yksikseni.

Suloista ja aurinkoista viikonvaihdetta. Pidetään linjat lämpöisinä;)

Comments

  1. Hih... näin tietämättömästä nuo karvapehvat kuulostavat ihanilta ;)
    Todella ihanat kuvat makuuhuoneestanne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Onhan ne ihania, kunhan pysyisivät pihapuissa pelkästään;)

      Delete
  2. teidän värit on vaan niin upeat, ja valon määrä!!
    olenkin välillä miettinyt että mitä kaikkea elävää teidän kotiin tuppaa..onko muita "mukavia" vieraita?? :)
    aurinkoa täälläkin nyt mukavasti riittänyt ja ihanaa suven suloa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aurinkoa on piisannut, ja vähemmän muita kutsumattomia vieraita;) Onneksi kaikenmaailman matelijat ja sen sortin niljakkaat ovat pitäneet etäisyyttä toistaiseksi...

      Delete
  3. Tervetuloa vain näille hoodeille, kylmä on, joten ota lämmintä mukaan. Voi elämä tuota apinaepisodia, itse varmaan hyppäisit kattoon jos sellaisen aamutuimaan minua silittelemässä :D.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jups, tänne rantauduttiin illan suussa, ja hiihtelin keskustan viimassa hetki sitten ja kiittelin tätä villabonzoa takin päällä... ihana valo ja vilu!

      Delete
  4. Voi helkkari noita apinoita, uskomatonta ;D! Mutta kaikkeen sitä siellä tottuu. Teillä on niin ihana sekoitus tuollaista maailmankansalaisen sisustusta, herkkuja värejä ja sellaista ihanan afrikkalaista kantri-meininkiä. Ja mahtava safari, nousee niin tunnemuistista tuo Afrikka kokemuksineen sun kuvien kautta. Meillä on hurja muisto safarilta, jossa leijonaemo hyökkäsi avojeepin kimppuun kun kuski ajoi pennun ja emon väliin! En ole koskaan pelännyt niin paljon! Ihanaista oloa sinne - täälläkin on nyt kyllä vuoden ihanin aika käsillä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih kiitos - ja aika huima toi leijonajuttu, niinpä, sitä sietääkin ihmetellä niitä avojeeppejä ja villiä luontoa samassa yhtälössä! Nautiskelua sinne alkukesän ihmemaahan!

      Delete
  5. Jösses niitä apinoita! :D Mutta onneksi olivat sukimatuulella, eivätkä aggressiivisina. ;)

    Ja anna tulla lisää vaan kuvia kotoa, harvinaisen inspiroivia sisustuskuvia! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eipä tarvitse paljon houkutella ja lisäkuvia tulee ihan taatusti! ;) Terkut!

      Delete
  6. Mahtavaa väri-iloittelua siellä päin maailmaa!! Tulen toistekin, ihan ehdottomasti!!

    ReplyDelete
  7. Kyllä tuollaisessa huoneessa unet maittaisi - ilman niitä apinoita;) Sitä ei aina tule ajatelleeksi, kun katselee näitä ihanuuksia siellä kaukana, että mitä kaikkea siihen asumiseen sisältyy - meillä hypitään kattoon jo joka keväisestä muurahaisinvaasiosta.
    Kivaa viikonloppua - vaikka ilman sitä siippaakin - ja kyllä, langoilla pysytellään♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pikapiipahdus langoille, täältä Brysselin viimasta. Mutta ihana on tämä valo kyllä! Aurinko paahtaa vaikka on ilta pitkällä. Magiaa!

      Delete
  8. Kyllä on makea makkari teillä, tunnelma kohdallaan : )
    Onko muuten siinä yhdessä kehyksessä teidän hääkuva?
    Ihanalta näytti! Onpas ne apinat sitten seurallisia,
    kun sisällekin tuppaavat. Eivätkä tyydy edes rapsuttelemaan
    toisiaan. Mutta joka maassa on omat juttunsa, niinhän
    se on : )

    Kivaa viikonloppua sinnekin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oikein veikkasit, hääkuva on totta tosiaan! 13 vuotta sitten napsastu, nuoripari siinä;) Terkkuja kovasti!

      Delete
  9. Huomenta kummityttö! Ihania kuvia sulla taas, ja tarinoita. Meillä täällä Suomessa on niin paljon narinaa pienistä asioista. Ei tulla ajatelleeksi, etteivät ne kaikki maailman harmit meillä ole. Kaikkialla on omat plussansa ja miinuksensa. Kunhan vaan huomattaisiin ne monet monet monet hyvät asiat omassa elinympäristössä ja nautittaisiin niistä.

    Terveiset Brysselistä. Tulin sieltä eilen. Olin tyttäreni ja tyttärenpojan kanssa viikon verran Brysselissä ja Bryggessä, tytär työmatkalla, tyttärenpoika ja mummi noihin viehättäviin kaupunkeihin tutustumassa. Ja pikkumies paikallisia tätejä ja setiä hurmaamassa! Olisipa ollut kiva, jos olisimme törmänneet Brysselin ihanilla kujilla. Mutta lomallanne Suomessa sitten, eikö niin?

    Tervetuloa Suomen kauniiseen kesään!
    Marja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa Marja, ja vastaterkut Brysselistä! Laskeuduttiin hetki sitten illan suussa ja tässä ihmetellään kesäiltaa ja ilta-aurinkoa. Suuren suuri kiitos viestistä, ja ajattele jos oltaisiinkin tehty treffit tänne;) No, kesällä nähdään taas ihan taatusti, ollaan koko armas heinäkuu kotosalla ja toivottavasti päästään Killin saunaan. Isot halit sinne, Jx

      Delete
  10. Onpa hurmaavia kuvia taas - ja nuo värit!!! Wau!
    Onkos tuolla sängyllä nyt se sun uusi, hyväksi havaittu peite? Kaunis se ainakin on, oli mikä oli.
    Taas kerran ihmettelee mikä hinku meillä on käyttää vaaleita, hillittyjä ja hallittuja "värejä" kun ne värit ihan oikeasti tuo elämään iloa.
    Tosin, se vaalea on helpompaa kuin värien runsas käyttö - se vaatii että homma on hanskassa. Eikä hanskat ole hukassa :D
    Sulla on kyllä palikat kasassa näiltä(kin?) osin!

    Värikästä viikonloppua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuule, siinä se kuuluisa peitto on, se josta olen pari viikkoa kuhissut! Värejä, värejä, mutta on se vaaleakin kaunis katsella, tosin eipä taida itseltäni onnistua noin ihan käytännössä... isot terkut!

      Delete
  11. Pikkuisen nauratti noi apinaverkot :D! Aivan ihana tunnelma noissa kuvissa. Vaikka itse olen mustavalkoharmaa-tyyppi, niin kyllä väritkin näyttävät kauniilta.
    Mukavaa viikonloppua ja terkut sadekuuroisesta Budapestista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terkut sinne Budapestiin, Brysselin viimasta. Toivottavasti se aurinko on ehtinyt jo sinne suuntaan!

      Delete
  12. Ihana huone. Apinoilla ja ilman ;). Väreissä on elämää.

    ReplyDelete
  13. Tykkään teidän värikkäästä makuuhuoneesta...tosi paljon.
    Apua, jos heräisin apinan rapsutuksiin saisin varmasti sydärin...:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ja eipä ollut se sydäri kuule kaukana itseltänikään! Vaikka onneksi rapsuttajana oli vain sellainen keskenkasvuinen utelias karvakasa... taidettiin molemmat pelästyä yhtä lailla;)

      Delete
  14. Ihana makkari ja aivan kuin jostain sisustuslehdestä, kaunista :)

    ReplyDelete
  15. The picture of the window with the light coming through and the vase on the windowsill is stunning. Have a fun week.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts