Favourite Happiness.


Rivakka kollaasi päivän safarisaldosta. Plussan puolella, vaikkei ihan lottovoittoa saatukaan;)... kaikkihan aina odottelee ja kovasti mielessään toivoo törmäystä leijonalaumaan pentuineen, mutta menipä tänään meidän kerholta ohi suun: Kaverit sen sijaan olivat viettäneet hyvän osan aikaista aamua tuijotellen tusinapäistä leijonaperhettä, josta sitten juttua jaksoi riittää myös brunssille asti. Ihan ansaitusti. 

Mutta meidän listoille ylsivät ne ylväät ja aina-ah-niin-henkeäsalpaavat kirahvit, bambit ja bumbat, seeprat ja paviaanit, teinikrokotiili ja puhvelit. Ja totta kai hilpeitä strutseja joka käänteessä. Aurinko helli, maisemat hivelivät, ja picnic vei mennessään. Skumppa, sunnuntai ja savanni on vaan aina yhtä ihmeellinen yhtälö;). Maltoin ottaa tirsatkin siinä akaasian alla, sen eilisen intialaisen kukertavan täkkihankinnan päällä. A bliss. 

 Iltapäivä vierähtikin leijonanmetsästyksessä, kun mies oli sinnikkäästi päättänyt paikantaa sen aamuisen lauman. Ei onnannut - enkä yhtään ihmettele; eihän kukaan jarkipäinen leijona nyt tässä keskipäivän kuumuudessa tallustele polun poskessa, vaan totta kai kellii mieluummin syvällä heinikossa puskan alla. 

Päivän päätteeksi oltiin iloisia, hikisiä ja pölyisiä. Isona lisäbonuksena tämä koko avara luonto on alle puolen tunnin päästä meidän kotiportilta - ilman ruuhkia that is - joten päästiin puunaamaan lapsia arkikuosiin jo hyvissä ajoin. Omina iltapuhteina olisi päästä ajantasalle ihanan ison kommenttilitanian kanssa, mutta jos silmä nuokahtaa, niin sitten heti huomenissa. All right?

Hyvää yötä ystävät xxx

Comments

 1. Huomasin miettiväni, mikä mahtoi olla lämpömittarin lukema, kun suklaatkin näytti viihtyvän ihan hyvin.
  Sinun asuvalinnasta päättelin, ettet halunnut kärventynyttä nahkaa.
  Hali kuitenkin alkavaan viikkoon ja varjelusta teidän jokaiselle askeleelle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämpötila varjossa on siinä 25C huikkeilla, eli ihan passeli. Suklaat ei sula;) Aamusta on aina vilu, joten niillä eväillä vedettiin pitkää hihaa... sitäpaitsi tälläinen vaaleansininen suomalainen iho kannattaa pitää kankaan alla muutenkin;)

   Delete
 2. Hei, jotenkin tuli tunne kuin katselisi Safari-leffaa ja sinä olet näyttelijä pääosassa upeine vaatteinesi, UPEAT kuvat ja kaunis nainen, mitäpä siihen lisäämistä. Hyvää alkavaa viikkoa!
  X Päivi

  ReplyDelete
 3. Upeat maisemat ja eläimet - upeaa kaikki. Ja vain puolen tunnin päässä teiltä. Ja olen samaa mieltä Päivin kanssa - kuin leffasta. Miten sä oikein pysyt noin sorjana kaikkien noiden herkkujen keskellä?
  Kivaa viikonalkua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi lady, kiitos kiitos;) Mä keskityin niihin kupliin ja jätin herkut muille;)

   Delete
 4. Kirahvit on oikein hyvä kakkonen jollei leijonia näy :D
  Laitapa kuva siitä peitteestäsi, sen värit kuulosti herkullisilta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. All right, peittokuvat tilauksessa ja tulossa;)

   Delete
 5. Ihana postaus ja ihanat kuvat!♥
  Tuo kaikki näyttää ja kuulostaa niin ihmeelliseltä ja on niin mielenkiintoista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos - kun se kaikki on niin erilaista, niin kuulostaa niin mielenkiintoiselta, eikö? Ja kun kertoilen meidän kotoisista keskiyön auringoista ja järvimaisemista, niin ihan samat huokailut kumpuilevat täkäläisiltä tutuilta. Se on se ihmisen mieli. Mutta kivaa oli kyllä viikonloppuna, vaikka kotikesäikävä taas nostaa päätään kovasti. Kivat viikot!

   Delete
 6. Hienot maisemat...ja hienoja eläimiä kohtasitte, vaikka leijonat jäikin näkemättä...:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse olen kyllä ihan iloisimmillaan seeproista ja kirahveista... ihania tuijoteltavia, ja vaarattomia;)

   Delete
 7. Makeita kuvia taas kerran! Myös edellisen postauksen värit olivat huikeita. Me ei ihan bongattu samanlaista eläinkirjoa Turun saaristossa, mutta rusakko, satakieli ja megasuuria ampiaisia.. Ja aamuyön huikea lintujen konsertti. No kyllä sä tiedät. Omenapuut ja sireenit alkaa kukkia - ja aurinkokin taas pilkottaa pilvien välistä. Tästä on hyvä startata viimeiseen koluviikkoon. Terkut ja halit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Terkut sinne, ja laulakaa sitä suvivirttä meidänkin kerhon puolesta, jooko. Huoh. Ja isonisot halit!

   Delete
 8. Ihanat kuvat ja tunnelmat, jälleen kerran. Ja otsikko on niin hyvä, että lainaan sitä, jos saan siihen luvan ! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi toki lainaamaan vaan... olis pitänyt ehkä laittaa siihen etuliitteeksi vielä My. Anyways, kuulolla mitä moinen postaus sisältää siellä päässä:)

   Delete
 9. WAU, jos tuolla arki ei unohdu niin ei sitten missään :-)
  Miten ihana hattu sinulla!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts