Inferno et Kedvesem



Nopsa sunnuntaiselostus, tässä harkkareiden ja markkinoiden välimaastossa. Ipanat on taas pitkin maailmaa ja hakukierros alkaa kohta puolin. Tässä olisi juuri sellainen parin tunnin rako, johon hyvässä elokuvassa kuuluisi cappucino, konvehti, vanhaa jatsia ja klassikko luettavana. Kun ei olla leffassa, niin tarjolla on kylmä sumppi, kasa työdokkareita ja pala eilistä vaniljatorttua. Ja onhan käsillä tosin mahdollinen klassikkokin:), tarttui eilen maitokaupasta mukaan Dan Brownin uusin salapoliisi-symbooli-taidehistoriikki. Saaspa nähdä kerkeenkö tai maltanko lukea ennenkuin se tupsahtaa valkokankaalle. 

Viikonloppu on vierähtänyt keittiössa, kaupoissa ja ah-niin-afrikkalaisissa-myyjäisissä ja totta kai eilen illalla yritin läpäistä myös euroviisut. Nope, no luck this year either, siis nukahdin ennenkuin oltiin pistelaskussa edes puolessa. Mutta biisit kuulin kyllä, ja yhä hakoteillä eurooppalaisen musiikkimaun kanssa ollaan kuin aina ennenkin. Olihan joukossa muutamia kivojakin viisuja, ja siitä Unkarin lemmenlirutuksesta tykkäsin ihan tosissani... ja ne hilpeät piirretyt. Nappasin kuvan ukkeleista viisusivustosta. 
Ja Tanskan pillit oli ihan ok. 

Viikonlopun loppuhuipentuma on inkkari-illallinen meidän ihanilla naapureilla. Saadaan sadan sortin curryt ja chapatit mantereen parhaan Ramilla-kokin kyökistä. Siihen on vielä hetki, nyt sitä ennen pesue kokoon ja puhtaisiin. 

Kesäkelejä uuteen viikkoon. 

xxx

Comments

  1. Mulla on kaikki Dan Brownit kokonaan lukematta ja näkemättä ja luulen, että tähän asiantilaan ei ole tulossa parannusta. Mutta hienosti kirja kuvittaa upeita kuviasi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niistä Dan Brownin opuksista - harmitonta viihdettä ja populaarileffojen aineksia. Toi omani odottaa vielä aloitusta, katsellaan miten käy;)

      Delete
  2. Kauniit kuvat! Meillekin Espooseen on tainnut tulla kesä :) 20C näyttää mittari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kesä, voih nauttikaa valosta ja ihanasta alkukesän magiasta!

      Delete
  3. Teidän elämä on kyllä niin monipuolista ja jännittävää siellä, muutaman viimepostauksen taas lukeneena voin sanoa. Ihana kun jaksatte tehdä noin paljon asioita ja käydä paikoissa ym., kun siellä tietysti sitä nähtävää on. Suomessa on paljon jähmeämpää tuo sosiaalinen elämä, monestakin syystä vaikka kyllä se ihanasti virkistyy tähän vuodenaikaan, ihmiset heräävät talviunestaan. Nim. naapurit olivat meilläkin koko päivän auttelemassa kun miehen reissuleskenä oon, ja lapsiakin pyöri 9 tässä taas meidän pihassa. Kyllä se valo ja lämpö heti elämää tuo.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usein kyllä tuntuu, että asioiden tekeminen ja puuhailu on kuitenkin varmaan paljon helpompaa ja luonnikkaampaa siellä kotioloissa Suomessa.. täällä ottaminen ja lähteminen on usein aikamoinen operaatio monestakin syystä, ennenkaikkea kun liikkumisen vapaus on niin rajoitettua.. lapsille ennenkaikkea. Se iänikuinen turvallisuusjuttu siis. Mutta kyllä, sinnikkäästi pidetään vauhti päällä kaikesta huolimatta;). Ja miten lapset odottavatkaan kesän valoisia iltoja ja sitä suunnatonta vapauttaa hurauttaa portista ulos serkkuineen, ja ilman aikuista vahtimassa! Ah!

      Delete
    2. Juu,totta tietysti tuokin - muistan itsekin korkeat muurit rikottuine pulloineen ja yövartijat ym. eli puolensa tietysti kaikessa. Te vaan vaikutatte niin reippailta siellä mutta oma arkihan se on kaikilla ja tätä tää bloggailu just on, usein mieluummin iloisten asioiden jakamista :)!

      Delete
  4. Oi miten ihania kuvia! Upeaa väriloistoa!
    Mukavaa alkanutta viikkoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, onneksi ollaan jo puolessa viikossa;) Kesäilmoja sinne!

      Delete
  5. Hei, ja toivottavasti teillä oli mukava ilta ystävien kanssa, ihanat kuvat taas. Minunkin suosikkini oli Euroviisuissa Unkari ja toinen oli Viron kappale...johtuisikohan tästä meidän "kummallisesta" kieliperimästä :-))
    Ihanaa alkanutta viikkoa!!
    Xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Päivi, ihan samat mielet: Unkari ja Viro oli suosikkeja... ja ehkä osaksi siksikin, että malttoivat laulaa omalla kielellään.

      Delete
  6. Ahaa, pitääkin kuunnella se Unkarin biisi vaikka tvkaistan kautta. Yleensä tämä paikallinen nykymusiikki ei pahemmin säväytä.

    ReplyDelete
  7. Hei hyvä kun muistutit, pitää napata Akateemisesta se Dan Brown...jos lomalla olis aikaa...vaikka onhan siihen vielä aikaa...ehtii anoppikin lähteä teiltä ennen mun lomia...haahaahaa!!!!

    Nauroin vatsa vääränä kun luin aiempaa postausta :) ja melkein itkin kun näin Elsan korun! Ihana!!! Ja upeat kuvat rouvasta taas kerran :)
    On sulla melkoinen bändi, ja niin olet itsekin melko pakkaus!

    Halaus sinne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneksi se aikaa tuntuu taas rientävän, niin saadaan arki urilleen ja lomat vauhtiin;) Ja muista, tärskyt siellä joenposkessa!

      Delete
  8. Ooh tuo vaniljatorttu näyttää herkulliselta! Mitä siihen tulee, nimittäin tämä haluaisi viritellä viikonloppuna jotain herkkua. Ihania kuvia taas, tykkään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kuule, torttu on valtavan helppo... maitoa, munia, sokeria, hiukan vaniljaa ja uuniin! Perinteinen etelä-afrikkalainen jälkkäri eli maitotorttu:). Reseptin voi googlata South African Milk Tart... yksi linkki tässä http://allrecipes.com/recipe/south-african-melktert-milk-tart/

      Delete
    2. Jes, kiitos! Kokeiluun menee, ehdottomasti!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts