Kotikonttori


Mitä pitäisi tehdä kun vilu on ottanut ylivallan? Hytistään tietysti ensisijaisesti, plus paljon muuta.

 Tänään on siis pysytty liikkessä pitkin päivää, ettei hyydytä. Missiona oli saada penaalit ja koulutilpehöörit iskukuntoon. Haettiin taas kerran lapsille uudet pelit ja vehkeet, ja aina on yhtä suloista aistia sitä tenavien elokuun innostusta ja koulunalun odotusta. Ja paperikaupat on mun ihan ykköslemppareita, kynä- ja tussihyllyt varsinkin. Ja sama pätee vihkoihin ja blokkeihin. Oi. Olisin taas ottanut kaikki. Saatiin ne tarvittavat junioreille ja tietysti jäi itselle käteen muutama kirja, uusimmat NG:n valokuvat leijonista, tussipaketti ja muistikirja.

What a timing! Sain iltapäivällä hälysoiton byroolta ja ampaisin ylläripalaveriin isoimman pomon kanssa, jokseenkin turrana ja aivot pahvina. Siis tässä ollaan vielä henkisesti ja fyysisesti lomalla, tukkakin. No, toivottavasti sain ilmaistua jonkinsortin vakuuttavuutta uutuutta-uhkuvan kirkkaanoranssin muistikirjan ja tussirepertuaarin kanssa. Tai sitten en.

Palaverin tiimoilta pitää tehdä hiukan extra-hommia, yikes, joten sommittelin itseni, tussini, läppärin, viltit, villasukat ja takkatulen tähän olkkarin Lamu-pedille ja sen läheisyyteen. Mukana on myös uusin novelli, lehtiä, hyvää musiikkia ja nyt illan päätteeksi korkkasin roseenkin. Kotibyroossa pitää olla tunnelmaa. Varsinaiseen työntekoon en ole vielä ehtinyt, mutta nyt on sentään blogibriiffi viittä vaille valmis. Sitten seuraavaksi ja vihdoinkin kommentit ja hiippailut muiden postauksissa. Seuraava tehtävä on buukata safari seuraavalle viikonlopulle, ja illan tuikitärkein on laskea ja maksaa henkilökunnan palkat - tänäänhän on palkkapäiva. Sormet syhyää uutta kirjaakin tässä välillä. Mutta mikäs tässä on kelliskellessä, ja virallisten hommien deadline on vasta huomenissa, joten ei hätä. Maistuu melkein arki-illalta, onneksi ei kuitenkaan ole;)

Heinäkuu oli sitten siinä, nyt odotellaan lempeitä & lämpöisiä elokuun iltoja - siellä ja täällä.

xxx

Comments

 1. Niin se arki palaa kuoppiinsa, hyvä niin.
  Kauniin runsaita nuo kuvasi, mietin ja katselin pitkään mikä niissä on se "juttu", joka viehättää, ehkä juuri tuo runsaus, luonnollisuus ja tietty ihanan väriset ruusut!
  Ai niin, varmasti teit positiivisen vaikutukset uusilla tusseilla ja pirteän värisellä muistivihkolla ;-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana arki. Myönnän, että hiukan jo odottelen moista. Aamukammassa neljä jäljellä, ja sitten se on siinä;)

   Delete
 2. Samaa mieltä Rouva Kivitikan kanssa. Ruusukimpun lempeät värit ja muu tunnelma taas kuin maalauksesta. Koulun alku - ja työn siinä samassa - lähestyy täälläkin, kynät on jo terotettu ;D
  Mukavaa elokuun alun lämpöä sinne myös!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Ellis. Elokuu on muuten kaikista kotoisista kuukausista yksi ehkä parhaista - ne pimeät ja lämpöiset illat! Toivotaan parasta;)

   Delete
 3. Oikein ihanaa elokuun alkua sinne!

  ReplyDelete
 4. Ihanaa elokuuta sinne ja tänne pimeneviin iltoihin. Minäkin ihastelin tunnelmaa...ja värejä. Tuota värimaailmaa ja erilaista valoa olikin jo ikävä, vaikka suomipostaukset aivan ihania olivatkin :). Täällä pohjolassa valo on kylmän kepeän sinistä, siellä se on lämpimän paahteisen samettista...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taas sitä kaipailee mitä ei ole käsillä - sitä kirpeää sinertävää pohjoisen valoakin;)

   Delete
 5. Loving the cosines of that couch and the many cushions. I really like your scarf. Ave a fun week

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Inge - fun week in deed, the very last before the reality hits, hard;)

   Delete
 6. Ihanaa...takkatuli, villasukat, kynttilät...elokuu...:))

  ReplyDelete
 7. Kuule, kerros meille joskus lisää noista sun ihanista ruusuista. Lähes joka postauksesta niitä erivärisinä aselmina bongailen. Onko sulla oma "supplier"? Vai onko niitä myynnissä vähän siellä sun täällä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih, ruusuja on joka kadunkulmassa kaupan. Skaalana koko kirjo. Euron nippu. Siksi niitä piisaa vaasiin ja lähes joka pöydälle;)

   Delete
 8. Tällä kertaa ei sitten satuttu vastakkain..Eipä me tosin näillä nurkilla juurikaan oltu. Nyt mä olisin taas hengailemassa Prisman leipätiskillä jos tulisit :) Ihanaa elokuun alkua ja suurensuuret halaukset! Jos vaikka ensi kerralla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se loma vilahti nopsempaa kuin koskaan, ja mekin mentiin suuntaan jos toiseenkin. Tosin ehdin keikkua siellä Prisman pullapuolellakin, vaan eipä Maria näkynyt;) Paremmat pläänit ensi vuodelle, eikö? Isot halit koko kerholle! x

   Delete
 9. Aika houkuttelevan näköinen kotibyroo...multa jäisi kyllä hommat tekemättä noissa olosuhteissa. ;)
  Mukavaa arkea ja elokuuta sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oikein arvasit, hommat tekemättä, kun on kaikkea muuta puhdetta;) Loma. Ihan kelpo syy.

   Delete
 10. Ihana kotikonttori sulla! Kauniita kuvia.
  Mukavaa alkanutta elokuuta!

  ReplyDelete
 11. Onko tumma, jos sellainen sana on sovelias... Pahaa tarkoittamatta siis, lapsenne adoptoitu?

  Nimim itsekin adopio äiti, siis aivan tavallinen äiti, mutta aina tuo asia on toisista mystinen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, juu, Elsa on meidän suloisuus, lahja ja adoptiotytär täältä Keniasta. Ihan melkein päivälleen samanikäinen kuin meidän toinen tyttö, ja niin kiinni toisiinsa kasvaneita. Vaikkakin Elsa on lähtöisin Nairobin syvistä slummeista, niin suomalaisempaa pikkunaista saa hakemalla hakea;). Niin, tuikitavallisia äiteja totta tosiaan.

   Delete
 12. Onpa viehättävä ja niin kodikas kotikonttori. :) Muutenkin tosi kivasti otettuja kuvia, niistä välittyy tunnelmaa. :) Vivi Vinna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso kiitos. Tosin hiukan olisi parannettavaa byroon tekemisen meiningissä;).

   Delete
 13. Ois kiva lukea mitä pahaa sokerista kirjoitetaan National Geographicissa!!!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts