Just.So.Fabulous.


Tämän jutun otsikko ja juuri on siinä tunnelmassa ja ambienssissa, jonka voi saada aikaan silloin kun kokoelma rakkaimpia kerääntyy saman pöydän ääreen, kaukana maan äärissä. Juuri näin meillä perjantai-iltana, onnenmyyrien kerhoilta.

Menyyt oli mietytty ja kuplivat kylmetetty. Kattausta varten kaivettiin häälahjat pumpuleista ja hopeat lattilankkujen alta. Lautasliinat tärkättiin ja viikkausniksit napattiin youtubesta, poikien valintana ja vastuualueena;). Tytöt saivat puuhakseen hoitaa nimilaput ja istumajärjestyksen, ja kokki apulaisineen operoi ruokapuolen. Kuhinaa ja kihelmöintiä vaikka muille jaettavaksi.

Illan tunnelma ja suksee tulee kuitenkin ennenkaikkea ihmisitä ja ilodesibeleistä, onnistuneet järjestelyt ovat vain bonuksen asemassa - ja meitä kaikkia onnisti. Illan aikana kerrottiin tarinoita, vaihdettiin viime kuukausien kuulumisia, naurettiin valtavasti ja muistuteltiin onnestamme. Käytiin läpi kuluneen viikon safarit, savannien upeus, Kilimanjaron lumihuippu ja leirien vieraanvaraisuus. Todettiin yhdessä kuorossa, että Kenian kauneus on henkeäsalpaava. Loppuillasta nukkuvia lapsia löytyi sieltä sun täältä, tahtoivat olla mukana tunnelmassa ja tarinoissa loppumetreille asti.

Voi mikä ilta. Perhettä, sukua, ystäviä. Voisikin pullottaa näitä tunnelmia; aina kun se tuttu koti-ikävä nostaa päätään, niin nuuhkaisisi pullosta isot hymyt. Toinen taattu terapia olisi taata jatkuva virta ihania ihmisiä meillä visiteeraamassa - joten tässä tulee nyt sitten avoin kutsu kaikille. Kannattaa harkita;)

Karibu sana!

Comments

 1. Tuo on juurikin parasta, kaikki osallistuu tekemiseen ja sitten kaikki pääsevät nauttimaan tunnelmasta. Kaunis kattaus ja positiivinen fiilis oikein pulppuaa kuvasta!
  Tänne pimeyden ja tihkusateen keskelle nuo kuvanne ovat oikeaa hunajaa ;-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oli niin mukava ilta, ja juuri kuten sanoit - kaikki mukana hääräämässä ja hauskaa pitämässä. Pienestä isoon. Aurinkoa sinne tihkuun oiken roppakaupalla!

   Delete
 2. Voi näyttää ihan uskomattoman upealle! Mitä tunnelmaa

  ReplyDelete
  Replies
  1. With the nearest and the dearest - that´s it!

   Delete
 3. Voih!!! Pitäiskös lähteä tuomaan sulle sitä pataa jota himoitsit ;)

  ReplyDelete
 4. Aivanko kaikille? Me oltais ihania ihmisiä... :D
  Kaikki näyttää niin täydelliseltä. Niin harmooniselta, kauniilta ja elämältä täynnä elämyksiä. Miten koette kaikki ne uhat ja vaarat, joista puhutaan, kun googlettaa tietoa Keniasta ja Nairobista? Jopa omatoimimatkailua sinne suositellaan vältettävän. Oletteko kohdanneet väkivaltaa tai rikollisuutta itseänne koskien? Tai pelkäättekö kohtaavanne, tai pelkäättekö lasten puolesta. Nimim. Muuttolaatikkoja hamstraamassa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, tervetuloa! Turvallisuus, tai siis sen puute, on kai osa arkea ihan joka puolella tätä nykyä... mutta meillä totta kai läsnä ja mielessä, mutta ei lainkaan häiritse arkea tai oloa. Jos ryhtyisin pelkäämään tai olosta tulisi tukala, niin silloin olisi syytä pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä pois. Pitää tietää missä kulkee, miten ja milloin, niin kaikki on ok. Kaipa tämä on jonkinsortin tasapainoittelua plussien ja miinuksien kanssa - turvattomuus vetää miinukselle, mutta on tonnitolkulla suuria plussia jotka tekevät Keniasta valtavan mukavan, ihan paratiisi tenaville, eikä yhtään hullumpi meille hiukan vanhemmille;)

   Delete
  2. Ja muuten juuri tulee tuubista taas uutisia Kenian mellakoista - joista ei kuulu eikä näy meidän arkeen yhtään mitään... mutta miten monet matkaa tänne miettivät saattavat pelästyä tosissaan ja olla tulematta, kaikkien harmiksi. ;(

   Delete
 5. Oi, mitkä hienot gaala illalliset. Ruoka ja juomat varmaan tip top ja ystävät hyvät kullan arvoisia! Nauti kuningatar Kenian!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts