Humua ja herkkuja


Ääni käheänä ja kyljet kipeinä – niin oli hauskat pikkujoulut! 

Porukan perinteiset riekkujaiset järjestettiin tällä kertaa meillä, ja kyllä piisasi melua ja melskettä  yhdelle sesongille. Oli lahjat ja joulupallot, glögit ja kinkkurullat. Käytiin läpi hyvän vuoden tempaukset ja safarit, ja suunniteltiin metkuja jo tulevallekin. Viimeinen sessio saman pöydän ääressä tämän vuoden puolella, sillä tänään oli iso lähtöpäivä kun väki hajaantui ympäriämpäri joulunviettoon;  Intiaan, Thaimaahan, Irlantiin ja Tanskaan. Todettiinkin eilen illalla, että juhlien jatkot on sitten tänä iltana Nairobin lentokentällä;) Rutistettiin kaikille ihanat joulut, kilisteltiin kulkusia ja kolpakoita, ja kovasti odotellaan retkueen jälleennäkemistä tammikuun alkupuolella.

Samalla tyhjeni meidän huvikumpu, ja viimeisetkin vieraat alakerrasta lähtivät - meillä on ollut pari viikkoa vauvoja vanhempineen talossa, ja nyt on kyllä tyhjä talo ja ontto olo. Täyttelin tyhjyyttä raatamalla keittiössä ja sain loihdittua yhdeksän paljullista porkkanalaatikkoa. Woop woop. Huomenna on Kenian suomalaisten joululounas, ja talkootouhulla rakennetaan joulun kotimainen pitopöytä. Laatikot lankesivat omalle konnolleni, ja ilokseni niitä olen tänään askarrellut. Tenavat saivat samalla ensimmäiset riisipuurot ja pari pellillistä joulutorttuja. Jouluagendaa parhaimmillaan.

Viikko vielä ja sitten alkaa loma. loma. loma. Tulee tarpeeseen tällä tahdilla;)

Ja jatketaan mukavan viikonlopun viettoa. xxx. 

Comments

 1. Tunnelmalliset juhlat!
  Hienoa että järjestelette pikkujouluja ja muita tapaamisia, suomalaistenkin kanssa yhteisiä juttuja! Mullakin on hyviä muistoja sellaisista.
  Joe näet sen erään Outi-openne ja hänen miehensä A:n, kerro terkkuja että minäkin olen ollut joskus heillä lounaalla.
  Hauskoja jouluvalmisteluja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä maailma on sitten pieni! Tänään on häärätty Outi-open and A:n kanssa koko päivä joulupöydän ympärillä...;) Joulunodottelua myös sinne!

   Delete
 2. Tunnelmaa todellakin ja kattaus oli kaunis! Oikein mukavaa loman odotusta ja tietty itse lomaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja lomaa odotellaan kyllä niin älyttömästi. Huominen arkiaamu tuntuu harvinaisen harmilliselta, kun tenavat ovat jo lomilla.. mutta, mutta, ihan vain muutama päivä jäljellä... Mukavaa viikkoa myös sinne!

   Delete
 3. Ihana tunnelma välittyy kuvista taas kerran!

  Olen muistanut sinua pienellä tunnustuksekka blogissani :). Ole hyvä!

  ReplyDelete
 4. Mikä lämmin tunnelma ja ihanan kansanvälistä sakkia!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts