Rhapsody and the rest


Miten ihmeessä voi litistää neljä päivää muutamaan hassuun kuvaan ja sikermään lyhyitä lauseita. Vaikeaa, vaikeaa. Tehtiin kaikki pakolliset tutut jutut; tuijoteltiin taas kertaalleen ne ihanat Thamesin rannat, Sohon rakennukset, kadut ja galleriat. Käsikynkkää koko ajan. Teatteria totta kai. Pari iltaa meni maan alla - koluttiin takakujien komediaklubit ja naurettiin kaksinkerroin kippurassa. Juotiin pintti poikineen, nukuttiin liian vähän ja hytistiin maaliskuun viimassa. Syötiin aamulla, päivällä ja illalla, koko ajan liikaa ja väärää. Saatiin Massimo Dutti ja Timberlandia pois päiväjärjestyksestä noin ripasesti, samalla myös double decker ja oystercard. Tosin onneksi jäi suurimmat shoppailut tekemättä, sillä Lontoohan on kiinni pääsiäisenä. Näin on aina vaan. Nautittiin ikkunoista ja kylteistä sitten senkin edestä. 

 Ja oli vaan yksinkertaisesti kivaa. Rakastettiin rynniä pääsiäistunnoksessa, nautittiin Neron latteja, pitkissä kalsareissa aamusta iltaan. Pitkä hiljainen taivallus puistossa, jossa oli onneksi niitä narsisseja ja paljon puluja. Juteltiin lapsista ja soiteltiin niille koko ajan;) 

Sellaista matalan profiilin laatuaikaa - samalla kun tiesi, että muksuilla oli ihan superia klubin uima-altaalla, jätskitikku ja limupullo hollilla hela tiden. Pappa on kaikkein paras, ja meitä ei ollut sitten yhtään ikävä;) Eli kaikki meni ihan suunnitelmien mukaan. And much more. 

Nyt takaisin taas kotisohvalla... hymyilyttää hiukan enemmän, arki maistuu hiukan helpommalta, tenavia rutistetaan hiukan lujempaa, ja mielessä on muistutus siitä maailman parhaasta kalakaverista. Nyt ja aina. 

Eli siis takaisin linjoilla. Ja lähipäivinä otetaan kiinni viikon radiohiljaisuus. 

Gnite!

Comments

  1. Oih ihanuutta! Teillä vaikuttaa olleen ihan superonnistunut reissu. Tuollainen irtiotto arjesta tekee toisinaan kyllä niin hyvää, jaksaa sitten sen voimalla taas pitkään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Spot on! Tosin olisi voinut olla parin päivän palautumiset kotioloissa tähän samaan syssyyn, mutta onneksi on pian viikonloppu. Jes!

      Delete
  2. Hah, olit postannu lisää kun kahlasin blogiasi läpi! Ihana löytö tämä - mä oon elänyt Sambiassa lapsena pätkän vanhempieni kanssa, ja käyny pitkän piipahduksen ite aikuisena Sansibarilla, ja Afrikka on tietysti jääny mun nahan alle. Oli ihana lukea teidän elämästä, oikeasta, erilaisesta elämästä, eikä pelkästään sisustuslätinöistä :D! Sitä pienten lasten kanssa kotona-ollessaan jumahtaa näihin pesänlaittopuuhiin, kun ei muuta "aikuistenhommaa" silloin ole, ja luulee pian, että se se vasta tärkeää puuhaa onkin. Mä niin laitan sut lyhyelle blogilistalleni, etten enää unohtais niin pitkäks aikaa yhtä isoa unelmaani - Afrikkaa. Kiitos maistiaisista siltä pallonpuoliskolta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hellos Kaardemumma, isot kiitokset! Ja kävinkin jo pikaisella vastiksella ja näytti just niin kivalta, että mukaan matkaan jään totta kai! Afrikka on vienyt monet mennessään, ja on tosi kiva kun löytyy lukijoita, jotka saavat himpan verran nostalgian muruja näistä meikäläisen höpinöistä. Eli kovasti tervetuloa, jatketaan juttua;)

      Delete
  3. Tulipas talvisen oloisia kuvia, vaikka fiilis on lämmin. Kyllä parisuhde-aika ihan kaksin, on välillä paikallaan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siis ytimiä myöden oli hyisen kylmää, mutta kunnon vehkeet niskassa ja reipasta taivaltamista - niin hyvin meni. Ja oli kyllä niin pahuksen kivaa;)

      Delete
  4. Kuulosti niin täydelliseltä toi "syötiin aamulla, päivällä ja illalla, koko ajan liikaa ja väärää :D".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja joka sana on totta;) Nyt kyllä hiukan kaduttaa, but no worries. Kauraa ja porkkanaa on nyt sitten lautasella;)

      Delete
  5. Teillä on ollut ihana miniloma! Lontoo on mahtava kaupunki.

    Blogissani on sinulle haaste. Nappaa kiinni, jos kiinnostaa :-)

    www.korkeuksissa.blogspot.nl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi Karlis, iiiisssooooo Kiitos. Ihanaa kun muistetaan haasteilla. Otan ilolla vastaan ja syvään harkintaan;). Ja kyllä, Lontoo on ihan pop!

      Delete
  6. Tosi kivan kuuloista! Tuo patsaskuva, jossa olet keskellä, on ihan huippu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja arvaa oliko kylmä, hence hattu, huivit ja kintaat. Mutta - mikä ihana ilman raittius ja kirpakkuus samalla! Kevättä!

      Delete
    2. No niinpä! Hittolainen, mä olen jo täällä ihan talvifiiliksissä, saisi loppua jo kuumuus. Eilenkin hilluin kaupungilla mustissa farkuissa ja mustassa paidassa, tänään katsoin weather observations ja oli ollut 38 astetta! Ajattelinkin, että aika napakalta tuntuu tuo aurinko...

      Delete
  7. Miten mukava teillä on ollut...tuollaiset reissut piristävät kummasti. Ei ajan määrä vaan sen laatu♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juupa ja niinpä, laatua oli ilmassa, ja hiukan kasvoi nälkä syödessä... eli jospa seuraavaan keikkaan kuluisi vaikka alle vuosikymmen;)

      Delete
  8. Vaikuttaa mukavalta ja tarpeelliselta pääsiäisreissulta. Britit ovat hieman jäykkiä, mutta penkillä seurasin on suorastaan jähmettynyttä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja hyvinkin kylmäkiskoisia kavereita siinä penkillä - ja kankeita ja koviakin vielä;)

      Delete
  9. Ihania kuvia, mahtavan kuuloinen loma ja kalakaveri<3. Sulla on niin mahtava tapa kirjoittaa, että saat aina hymyn huulilleni :)
    T. Kirsi Turusta

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips Kirsi, voi iso kiitos sun kommentista! Kalakaveri on kyllä ihan paras ja reissussa sen taas malttoi muistaa! Terkut ihanaan Turkuun!

      Delete
  10. Upeita kuvia lievitti Lontoo ikävää :)

    ReplyDelete
  11. Näköjään mahtava miniloma teillä, tuolla jaksaakin taas pitkälle!
    Ja huhtikuukin jo alkoi, mukavaa jatkoa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ja kyllä oli kiva päästä hiukan normaaliin urbaaniin ympäristöön, kierrellä ja kaarrella ihan rauhassa - ja turvasa;) Ja mukavaa huhtikuuta myös sinne!

      Delete
  12. Lontoossahan on sunnuntaisin kaupat auki? eikä pääsiäisenä? Joka tapauskessa minun kolmen listan paras-kaupunki Lontoo ja sinun ihanat kuvat ja jutut ja ikävä tuonne London'iin tuli.....(ne Oysterit kannattaa säästää..on ladattavaa mallia ja jos jäi rahaa sisälle niihin ne seuraavan kerran sen näkee) Hyvin välittyi tunnelma....minulle riittää myös muutama päivä, irti arjesta, toisissa maisemissa ja kaikki näyttää ja tuntuu taas niin erilaiselta. Huokaus ja kiitos Annelta

    ReplyDelete
    Replies
    1. No niinpä, luulin pääseväni kunnon shoppailuihin sunnuntaina(kun kaupathan ovan yleensä pyhänä auki), paitsi että pääsiäisenä ei. Miljoonaruuhka Oxford Streetillä, ja kaikki paikat kiinni! Eipä huolta, mukavaa oli kaupoista huolimatta. Morot ja isot terkut!

      Delete
  13. Voi, osasitpas niin ihanasti tiivistää lomatunnelmat sekä kuviin, että sanoihin! Rivien välistäkin kuultaa kaunis, lämmin tunnelma <3


    ReplyDelete
  14. Tuollaiset minilomat on niin ihania! Ja tarpeellisia aina välillä : )
    Kirjoitat minunkin mielestäni hurjan hyvin ja saat juttuihin kyllä hienosti tunnelmaa mukaan.
    Ja kuvat on nekin aina tosi jees ; )

    ReplyDelete
  15. Kuulostaa ihanalta lomalta ja kivoja kuvia!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts