The Top Club


On pidelty matalaa profiilia täällä virtuaalielämän puolella, mutta kokeillaan paikata tilannetta nyt viikonlopun aikana. Aloitetaan vaikka uusimmalla tositarinalla. Pistettiin typyjen kanssa pystyyn kirjakerho eli siis kai lukupiiri, vai pitäisikö sanoa viinipiiri;) Säännöt ovat selkeät ja ilman mitään mystiikkaa; valitaan kirja luettavaksi ja sitten höpistään siitä samalla kun syödään, juodaan ja kikatellaan, niitä näitä sieltä sun täältä. 

Ajateltiin alussa, että se kirjaosio olisi pelkkää lumetta ja motiivia saada meidät kerran kuukaudessa kimppaan vain naisten kesken, mutta olikin yllättävän kivaa jutella yhdestä kirjasta viideltä eri kantilta. Ei mitään sen syvempää analyysia tai kritiikkiä, vaan enemmän sellaista tunnelmavetoista kerrantaa... tosin meidän ensimmäinen kirja oli vähän turhankin rankka teemaltaan - Chris Cleave´n Little Bee - joten seuraavaksi päätettiin ottaa syyniin kuulemma kepeämpi Skios. Saas nähdä miltä maistuu. 

Illan kulkua siivitti Seven - kaupungin ehkä paras kalaravintola. Tunnelma kuin Hong Kongissa, ja annokset taivaasta. Lyhyt livahdus pois arjesta, ja mikä suloinen muistutus kanssasiskojen arvosta! 

Nyt takaisin siinä omassa itsessään, valmiina viikonlopun sataan rautaan.

Touhuja toivotellen!

Comments

 1. Oih, miten ihanan elämän makuinen blogi täältä löytyi! Jos siellä päässä podetaan koti-ikävää Suomeen, tuli minulle kaipuu päästä johonkin värikkäämpään sykkeeseen asumaan. Iloista lauantaita!

  ReplyDelete
 2. Tuollaiset kirjakerhot sun muut, naisten kesken pidettävät illat, ovat kyllä mukavia!
  Hienoja kuvia olet taas ottanut.
  Mukavaa viikonloppua ja huvää Äitienpäivää sinulle♥

  ReplyDelete
 3. Kylläpäs välittyi mukava tunnelma kuvistasi! Kirja/viinikerhot ovat loistavia.

  ReplyDelete
 4. Ihanaa, että teillä,on siellä mukava naisporukka! Meidän vastaavassa kirjakerhossamme on konseptiin lisätty kirjojen ja viinin lisäksi myös suklaakakku. Yksi herkullinen ja superhelppo versio löytyy minun blogistani :-)

  ReplyDelete
 5. Hyvältä kuulostaa ja ihania tunnelmakuvia-jälleen. Tuollaiset naistenillat on kyllä voimaannuttavia-useammin pitäis järjestää..

  ReplyDelete
 6. Ihana blogilöytö! Missä kaukana blogiasi kirjoittelet? Itse olen asunut lapsena/teininä mm. Tansaniassa, tuli kamala ikävä takaisin lämpöön ja eksotiikkaan, jota kuvissasikin huokuu. Jään ehdottomasti lukijaksi. :)

  ReplyDelete
 7. Oi ihana idea. pitää laittaa mietintään... naiset ovat niin huonoja kokoontumaan kun aina on kaikkea muuta tärkeää (kuten lasten ja kodinhoitoa) :) Toi on hyvä idea ja vielä jos toimii niin loistavaa!! Ja ravintola kuulostaa hyvältä!

  ReplyDelete
 8. Oioi, kuulostaa ihanalta! Kuvat ja tunnelmat on kuin hyvästä elokuvasta :)
  Hyvää huomista äitienpäivää sinne kauaksi!

  ReplyDelete
 9. Ihanalle kuulostaa!
  Oikein hyvää äitienpäivää ja viikonloppua!

  ReplyDelete
 10. Mahtava idea! Kuvissa ihana tunnelma!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts