India Express


Vaputtomuus harmittaa aivan tolkuttomasti.

Ei kuitenkaan jääty omaan ikävään ja muka kurjuuteen räpiköimään, vaan pistettiin tyttöjen kanssa ranttaliksi. Mitäs muuta kuin shoppailemaan: retail therapy improvised ja minimatka Mumbaihin - no melkein ainakin:) Perheen miehet olivat kaikki kiinni omissa hommissaan vaparista huolimatta, joten  me typyt suunnattiin legendaariselle Diamond Plazalle. Ilmetty pikku-Intia, täynnä hajuja & hulinaa, kankaita & currya, yksinkertaisesti lumoava.

Meidän missiona oli hamstrata haaremihousuja meille kaikille, juu, samat äidille ja tyttärille;) Niitähän löytyi kuosissa kuin kuosissa, ja mukaan lähti muutamat. Ja mukaan lähti toki muutakin. Diamond Plazassa shoppailu on kaukana normihypistelystä; listan kanssa ei kannata matkaan lähteä, sillä yleensä ei hakemaansa löydä... mutta, mutta, löytää kaikkea muuta päällemahtuvaa, usein jotenkuten tarpeetonta. Aikamoista seikkailua myös väriskaalalla. Pöksyjä tarttui matkaan tällä kertaa akselilla oranssi-purppura-fuksia. Hups. Niillä sitten sivakoidaan Aurojen rannoilla heinäkuun helteillä;)

Intiaanimeininki jatkui myös keittiön puolella. Linssit, sienet ja peneer-juustot eri curry-kokoonpanoissa meni kuin kuumille kiville. Maailmankeittiö on juurtumassa tenaviinkin aika suvereenisti.

Takana kiva toukokuun eka, vaikka se vappu jäikin välistä tällä kertaa. Parin päivän puristus vielä ja sitten viikoloppu. Ja juhlat.

Loppuviikolle toivotukset.

Comments

 1. Vaihtaisin kuule lennosta tän Pakkovapun tohon teidän vaihtoehtoon :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Morot, niinpä, mutta kun olisipa edes se valinnan mahdollisuus - pistääkö vaiko eikö sen vapun pystyyn... Täällä vastaus on aina ei;) Kivat viikonloput!

   Delete
 2. Ihana erilainen vappu :) Ja itte sain vielä vähän tuntumaa Suomen vapusta menemällä vappupiknikille keskustaan. Valkolakki vaan puuttui ja meininki vähän erilaista kuin Suomessa.

  ReplyDelete
 3. Voi iiks miten ihanat haaremihousut :)) Oikein mainiolta kuulostaa teidän toukokuun ekan meininki väreineen ja curryineen.
  Mukavia toukokuun alun päiviä ja tulevaa weekendiä juhlineen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, nyt on hihat rullalla ja ryhdytään pistämään illan hippija pystyyn;) Maailman mukavinta puuhaa!

   Delete
 4. Ihana paikka, kelpais mulle! Ja noi ruoat, nami! Mielummin shoppailisin tuolla kuin jossain perusostarilla missä on samat henkat ja maukat sekä mäkkärit, yh. Kivoja kuvia kuten aina :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä, mutta kyllä niitä perusostareitakin joskus kaipailee... varsinkin kun tulee joku normitarve. Haaremihousuja löytyy pilvin pimein, mutta lähdepä hakemaan vaikka tavallista eleganttia valkoista paitaa. Nope, eipä löydy. Se on sitä tilanteen rikkautta se;) Mukavat viikonloput!

   Delete
 5. Hyvin siitä vapusta on eroon pääässyt kun asui ulkomailla - nyt Suomessa ei sitä enää osaa edes viettää, multa unohtui ostaa niin simat kuin kuohuvatkin, ja vappuaattona muksun kanssa jo kymmenenltä oltiin nukkumassa!
  Ihanan värikkäitä tunnelmia teillä ollut siellä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samat sävelet oli täälläkin, sellaista tavallista suloista ja aikaisin nukkumaan;) Ihan kivat näinkin!

   Delete
 6. Hienot byysat, ei ainakaan kiristä :-D
  Täällä oli kerrankin oikein mahtava vappusää! Piknik kesti koko päivän, mereltä tuuli kävi välillä vilpoisesti tai kylmästi, mutta eipä tuo menoa haitannut!

  ReplyDelete
 7. Hah, tunnistan sitten paremmin teidät heinäkuussa Aurajoen rannalta, kun teillä on nuo värikkäät pöksyt jalassa:) Tai sitten en näe, aion olla lähes koko lomani Nauvossa mökillä:) T. Kirsi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja jos kuitenkin eksyt jokirantaan tai kesätorille heinäkuussa, ja näet kirjavankukertavat haaremit hiihtelevän ympäriinsä - niin tulepa kiskasemaan hihasta, tai lahkeesta:)

   Delete
  2. Aivan varmasti :)

   Delete
 8. Housut näyttää ja luultavasti myös tuntuu kivoilta ;D Mun omasta kaapista löytyy vastaavia muutamat ja tuon mukavampia kesävermeitä saa hakea

  ReplyDelete
 9. Aivan ihania haaremihousuja. Varsinkin nuo lilat.
  Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

  ReplyDelete
 10. OI mitä housuja!
  Tiedän. Vaputtomuus vi...ttaa! Meillä oli vappu nyt ja nautin:) Aurinkoa, lippu salossa ja kuohuvaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja nauti nyt - kotona Suomessa, uusi alka vaikkakin vanhat kujeet;)

   Delete
 11. Such incredible colours and I can almost smell the spices from the pictures

  ReplyDelete
 12. Kyllä noilla housuilla tosiaan passaa sivakoida Aurajoen rannalla;) Ihanat!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts