Festis


Mitä saadaan, kun sekoitetaan mustikkaglögiä, etiopialaisia hapanlettuja ja purppurapalloja? No, tuplasynttärit ja ihana vapari, tietty! Tänään Kenia juhli puolivuosisataista itsenäisyyttään ja meidän neidille tuli mittariin yksitoista iloista vuotta. Aloitettiin aamu torttubrunssilla, josta super-essut kampesivat vauhtia joulusiivoon. Sisko ykkönen ja sisko kakkonen puunasivat keittiön seiniä myöden siistiksi, samalla kun rahvaampi remmi tuunasi pihan uuteen uskoon.

Meitä oli vartavasten neuvottu pysymään poissa kaupungin melskeestä näin juhlapäivänä, ja vielä kun kaikki kaupatkin oli kiinni, niin siinä ihan virallinen syy olla verkkareissa ilman rintsikoita koko päivä kotosalla. Neljän maissa kotona tuoksui ihana tolu, pistetiin glögipannu ansaitusti tulille ja tilattiin päivän päätteeksi etnoherkut koko porukalle. Pääluku oli noussut melkein tusinaan iltaan mennessä, kun saatiin naapuruston tenavia yökylään. Huominenkin julistettiin vapaaksi viime tingassa, joten nuoriso jatkaa lonkan vetoa. Isommat ei.

Päivän kuvasaldo on suhteellisen suppea, mutta niin oli myös päivän ympyrät.
Melkein kuin kenraaliharjoitus viikon päästä alkavalle oikealle lomalle. Hip.

Näillä tuoksuilla ja tunnelmilla toivotellaan mukavaa viikon viimeistä ihan kaikille.

♥♥♥

Jaana

Comments

 1. Onnea kovasti neidillenne!
  Kuvasi ovat aina yhtä herkullisia :-)
  Saitko muuten tehtyä torkkupeiton vai onko tuo jonkun muun käsialaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos toivotuksista neidille, perille meni! Miten voitkaan muistaa torkkupeiton;)? Ja siis kyllä, itsetehty, omin käsin, ranteet ruvella, silleen sopivasti;)

   Delete
  2. Peitosta tuli upea, juuri sopivan muhkea ja kuohkea! Oma postaus peitosta!!

   Delete
 2. Kuvat täynnä tunnelmaa ♥ Oikein Paljon Onnea neidille! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, ja kyllä tuollaiset 11-vuotiaat neidinalut ovat aika ihania - muka isoja, mutta sylikin kelpaa onneksi vielä. xxx

   Delete
 3. Onnea neidille ! Mariskooolien sisällys näyttää just nin joululta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaunis, ja skookeissa on juuri sitä itseään... pähkinöitä ja rusinoita, mitäs muuta;)

   Delete
 4. Paljon Onnea kauniille nuorelle neidille ja mammalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mamma täällä rinta rottingilla ihanasta lapsestaan. Saahan olla?;)

   Delete
 5. Onnea neidille oikein hurjasti! Ja ihanaa - joku toinenkin harrastaa rintsikattomia lököhousupäiviä;)
  Kivaa loppuviikkoa sinne - ja minä jaksan aina ihailla, miten toisilla tuollaiset tyynyvuoret ja huovat ja peitot sohvien ja tuolien päällä näyttävät niin hyviltä - meillä ne näyttävät sotkukasoilta. Jos joskus saankin aikaiseksi niitä vähän asetella, niin Viiru-kissa kyllä pitää huolen, että eivät kauan asetelmat pysy. Ja lopuista asetelmista pitääkin huolen muu perhe. No, sellainen perhe kuin Ladykin;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, niistähän se kunnon vapaus vaparille syntyykin, ei purista tai kiristä;) Meillä on tässä kaaoksessa mukana ne kissat ja koiratkin vielä, ja olen luovuttanut minkään sortin järjestyksen hakemisen. Ei kannata, ei. Suloista viikonloppua Turkuun!

   Delete
 6. Replies
  1. Ihana vapari oli, ja ihanuudet jatkukoot viikonloppunakin. Rauhaa odotellen ja sitä hakien. Terkut!

   Delete
 7. Kuulostaa tosi hyvältä teidän toimet ja tuoksut. Oikein odotan, että pääsen siivoamaan viikonloppuna kodin joulukuntoon himppasen normaalia paremmin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joulusiivouksessa on ihan oma taikansa ja juttunsa, eikä edes harmita puuhan määrä - ja palkkana tietysti glögit, right? ;)

   Delete
 8. Hyvältä kuulostaa, onnittelut neidille! Täällä on kuljettu verkkareissa ilman rintsikoita vähän eri syistä. Nyt ei juhlita, nyt sairastetaan! Mutta fiilis on ihan jees kaikesta räkimisestä huolimatta. :) Ihanaista viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toipumisia sinne, ja sellaista suloisen rauhallista joulun odottelua!

   Delete
 9. Onnea sankarille! Meillä on reilun viikon päästä 13-vuotisjuhlat, talossa siis virallisesti teini :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teinin äiti siis virallisesti. Huoh - mihin nämä vuoden oikein vilahti;) Isot terkut viikonloppuun ja teinille tietysti onnenrutistukset;) ja mammalle kans.

   Delete
 10. Onnittelut neidille ja ihanaa joulunodotusta teille kaikille. <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts