Taikasanat

Suuren muuton anatomia on raakaa työtä ja käytännön kimurantteja, aamusta iltaan;)... Miten vakuuttaa tenaville, että koulubussin päätepysäkki on itseasiassa Härkämäki eikä Hämähäkki, miten futismutsi nukkui treenien aikana niin sikeästi autossa että tarvittiin puolijoukkuetta ja valmentaja herättelyyn. Tai kun nippanappa selvisin tukehtumiselta siwan parkkipaikalla, kun ahmaisin ensimmäisen pantteripussini kertaheitolla.  Samalla Allun raudoista tipahti mutteri, ja kouluhuollon puhelinjonossa on jatkuvasti 17 soittajaa ennen omaani.  Pyykit on narulla toista viikkoa ja kenties homeessa, ja uutuutta hohkaavissa värisynkatuissa lenkkivaatteissa on vieläkin hintalaput.

Arjen romantiikkaa in deed. Samalla Nairobista satelee ihania örinä-soittoja, kun kavereille muistuu mieleen poissaolevat - ja sitten pistävät linjat kuumiksi iltamyöhään, kesken kokkareiden;).  Itse samanaikaisesti kotitalon pyykkituvassa. The chosen family in action, priceless!

Mutta sitten tuli myös postia, joka antoi hymyn huulille ja pisti sielun sykkyrään. Olivat porukalla askarrelleet mitä suloisimman muiston meille - sanapilvet! Ne sellaiset hyvänolon miellekartat, joihin kukin kavereista antoi sanan tai pari kuvailemaan a) meidän perhettä, b) mieskultaa, ja c) mua vielä viimeiseksi;).  Ja sitten wordcloud-sovellutuksen kautta kustakin sanasikermästä muodostuu pilvi, jossa sanojen koko määräytyy sen mukaan kuinka monta kertaa ne on mainittuna. Ah, mitä luettavaa. Rakkaustapetti! 

Totta tai ei, mutta siinäpä ovat;) - a, b ja c, juuri siinä järjestyksessä. 


Comments

 1. Oo-o, mitä rakkaustapetteja! Kyllä noiden voimalla muutaman pikku hankaluuden selättää mennen tullen!
  Upeaa syksyn alkua uuden edessä.

  ReplyDelete
 2. Ihania sanoja, muistuikin mieleen että tuolla sovelluksella pitänyt tehdä sanahelinöitä :)

  ReplyDelete
 3. Ihan huikean ihana idea tuollaiset sanapilvet! Tunnistan sinut kyllä tuosta viimeisestä taulusta.
  Elätte nyt hektistä aikaa, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä.
  Pidä huolta itsestäsi ja muista levätä tarpeeksi <3

  ReplyDelete
 4. Ihanat! Kaikenlaiset puurtamiset jaksaa, kun ympärillä (lähellä tai kaukana) on ihmisiä, jotka ajattelevat juurikin tapettien sanojen lailla.
  Onneksi nykyteknologian avulla voi nähdä milloin vain, vaikka asuisi toisella puolen maapalloa.

  ReplyDelete
 5. Onpa ihanat! Ja tunnistettavat :)
  Vaikken ketään ole henk.koht. tavannut, niin aika hyvän kuvan on teidän jengistä saanut kun on jokaisen postauksen lukenut. Plus ne rivienvälit. Hurmaava idea !

  Nauratti muuten tuo sleepy kun oli just lukenut herättelystä - en ehkä muuten sitä olis voinut kuvitella "sinun sanaksesi" :D

  ReplyDelete
 6. Olipas ihania juttuja teistä!
  Kiva idis omiinkin piireihin, noista saa tehtyä voimaannuttavia tauluja :-)

  ReplyDelete
 7. Aivan ihanat sanat! <3 Pantteripussin ahmaisu kerralla sain mielikuvituksen liikkeelle :)

  ReplyDelete
 8. Mahtavaa postia! Pantteripussin ahmiminen kerralla, se on tuttu addiktio mullekin ;) Koskas saat kalakaverisi kotiin?
  Mukavaa viikonjatkoa!
  Kirsi

  ReplyDelete
 9. Aivan ihanat! Ja niin totta kaikki! Tokihan ne kaverit teidät tuntevat.
  Sun teksti kuulostaa ihan ruuhkavuosia elävän perheenäidin elämältä. Muistan kyllä tuon ajan omasta elämästäni. Nauti kaikesta, tuo vaihe menee yllättävän nopeasti ja jälkeenpäin sitä muistelee paitsi hymyillen kommelluksille, myöskin suurella haikeudella.
  Tsemppiä syksyyn!
  Marja

  ReplyDelete
 10. Ihanat sanat/sanoja, hauska idea , näistä sinä saat energiaa pitkäksi aikaa :)

  ReplyDelete
 11. Voi nainen, sä sait ens naurut ja sitten itkun tulemaan eilen kun kuin tän. Aikamoisen arjen pyörittäjällä on aikamoisia ystäviä :) Hugs!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts