Africa pops up in TurkuHujan hajan, jos lempeästi kuvaillaan tätä tunnelmaa tässä kaupan lattialla kun ympärilleen katselee. 

Joskus asioiden on tapana ottaa ohjat omiin käsiinsä melkein kysymättä, ja näin on täällä tapahtunut. Viimeisestä parista viikosta saisi pystyyn ihan oman portaalinsa, mutta tyydynpä huokaisemaan että tehty mikä tehty - ja lauantaina poksahtaa pop-up-kauppa auki. Siis se ikioma-afrikka-unelmani, josta olen täälläkin ohi mennen tainnut mainita. On koria, kassia, vatia, vilttiä ja jakkaraa - jokaisella on tarina ja iloinen taituri sen takana. Kaunista, uniikkia, reilusti työstettyä ja Nairobin slummien pikkupajojen kanssa yhdessä käsintehtyä. 

Eli jos satutte pyörähtelemään vesisateessa Turun Itäharjun teollisuusalueella lauantaina, niin tulkaa toki pitelemään myrskyä, katselemaan, kuuntelemaan ja koskettelemaan Tyttö & Vuohi pop-uppiin. Glögiä ja konvehteja piisaa;)

Mutta eivät nämä tavarat itsestään paikoilleen jouda, joten nyt takaisin toimeen. 

Karibu sana! Comments

 1. Voi jos olisin lähempä ä tulisin heti ihailemaan... et sä haluais sisustaa meijän kotia?:)
  oon muuten laittannu spostia asantelle *vinkvink* kestovaippaprokektista josta aiemmin viime talvena oli puhetta. Tammikuussa lähtö :)
  hyvää kauppapäivää ja luciaa ja joulunodotusta ja muutenki kaikkea hyvää perheellesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vinkvinkistä, ja asia hoidetaan ehdottomasti - eli viestiä singahtaa sinne suuntaan ihan kohta;). Kiitos kauppatoivotuksista, oli jännät paikat ja ihana meininki!

   Delete
 2. A sante sana - sinulle, kun jaksat touhuta! Kuinka tärkeää onkaan saada slummin porukoille elantoa. Heti tulisin,jos asuisin lähempänä Turkua.Niin tutun näköistä tavaraa. Mulla oli eri kokoisia koreja ja punontajuttuja matkalaukku puolillaan, kun tultiin Namibiasta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun olisitkin päässyt piipahdukselle! Meillä oli vilinää ja vilskettä, ja ihan suoraan sitä hyvää mieltä tehtiin porukalla!

   Delete
 3. Hyvälle näyttää!
  Onko tämä tällainen yhsen kerran juttu vai onkohan pop up'ja tulossa lisää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pop-up oli hiukan tikulla jäätä törkkimistä, ja mukavaa oli. Sen verran mukavaa, että Tyttö ja Vuohi pitivät hallituksen kokouksen siinä kaupan tiskillä ja päättivät pitää puotia auki koko tämän viikon... joka iltapäivä kolmesta kuuteen. Sitten katsellaan uusia metkuja joulun jälkeen;)

   Delete
 4. Kiitos kutsusta, asante sana! Harmi kun sun ihana puoti on niin kovin kaukana, muuten tulisin ehdottomasti piipahtamaan (ja syömään konvehteja...). :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oih, ihania konvehteja ja ihania ihmisiä vilisi pitkin päivää. Oli kyllä niin kiva päivä, että tästä jatketaan vielä tälle viikollekin! ;)

   Delete
 5. Sillä tavalla, hieno homma :) Jos olisin lähempänä niin varmasti tulisin. Glögintuoksuisia ja konvehtin makuisia myyntihetkiä sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Glögiä, karkkeja ja kerrassaan iloisia ihmisiä. Vitsi, kun olikin kiva päivä. Ja näillä jatketaan tätä viikkoa;)

   Delete
 6. Vaikuttaa ihanalta ! Ollappa nyt lähempänä Turkkust ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinpä. Niinpä. No mutta, yksi kiva syy lisää piipahtaa Turussa, right?

   Delete
 7. Ihanaa! Onnekasta oloa kauppiaana!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Elämäni ensimmäiset 4 tuntia kauppiaana, eikä olo ollut yhtään hullumpi;)

   Delete
 8. Voi, tuonne on pakko päästä! Toivottavasti minun kuskillani ei ole muita suunnitelmia!
  Lykkyä tuhat kertaa tuhat❤️

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kun tulit. Kiitos niin tavattomasti! Asante sana!

   Delete
 9. Tänne on päästävä, mahtis juttu!

  ReplyDelete
 10. Parhaat onnittelut uudelle yritykselle ja sinulle Jaana! Huikean kauniilta näyttää! Haluaisin niin piipahtaa ostoksille, mutta kun ollaan
  täällä möksällä viikonloppu. Onko puoti avoinna viikolla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa Teija, meillä oli sen verran mukavat meiningit lauantaina, että kauppa jouluilee tämän viikon kolmesta kuuteen. Tule piipahtamaan!

   Delete
 11. Wow! Ihan mahtavaa!!
  Toivottavasti porukkaa tulee ja ihana puoti jatkuu pitkäääään!
  Onnea koko sydämen täydeltä! Nauti joka sekunnista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja kyllä oli ilmassa iloa ja onnea lauantaina. Ja kaupassa vilisi ihania ihmisiä. Näillä jatketaan tällä viikolla!

   Delete
 12. Voi, kuinka upeita tuotteita, mietinkin jo täällä koska laitat tuotteesi myyntiin :-)) Ollapa sielläpäin, onnea ja menestystä!
  XX

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Päivi, täällä seurailen jalanjälkiäsi;).

   Delete
 13. Oi miten ihana! Harmi kun huomasin vasta nyt ,olisin laittanut ystävätteri asialle. Toivottavasti jatkuu ja pääsis itse käymään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä ollaan ainakin tämä viikko ja varmaan pidempääkin;). Tervetulemast!

   Delete
 14. Olisin varmasti tullut, jos oisin vain paikalle päässyt. Tämä länsirannikon tyttö vilkuttaa täältä kaukaa ja toivottaa lempeää joulunalusaikaa. Sinulla taisi käydä aikas kuhina pop up-kaupassasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vilkutuksista, perille tulivat! Oli suloista suhinaa ja mukavaa mieltä--- ja saatiin luntakin heti aamusta, vailla märkää touhuahan se oli jo iltapäivästä. Mutta joulumieltä oli yllin kyllin!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts