Happily ever after

 

Intiaanikesä helmeili ylähuulella ja Campo Viejo ohuessa lasissa. Technicolor dreamcoat oli rohkeasti puettu ylle, raskaat rihkamat kaulalle ja baltsut jalkoihin.  Me tanssittiin viikonloppuna häitä; pitkällä kaavalla, satumaisella menyylla ja big bandin tahtiin. Kahden suuren suvun yhteenliitos, galaxin kaunein pariskunta, kavereineen, silmänkantamattomiin ja kokonaisen telakan täydeltä.
 
Sielu lepää nuorissa ja onnellisissa. Häissä hymyily ja myhäily on ehdottoman hyvää parisuhdeterapiaa - ei voi olla vaivihkaa valumatta sinne omiin onnen päiviin, niihin hetkiin kun luvattiin paljon, uskottiin lujasti ja haaveiltiin valtavasti. Nyt kun ollaan otettu melkein sukupolvellinen etumatkaa, tehty lapset ja matkat, talot ja velat, lähdetty, palattu ja yhdessä pitkään hengitelty, niin impromtu yhteinen silmänisku papin aamenen aikaan totally rocked my world;), aina vaan.
 
Ilta oli kuin morsian, syksyn kuulaus oli peruttu päiväksi, juhlaväki sai paistatella paahteessa, lehtosaaren lempeässä otteessa. Jutut ja tutut veivät niin mennessään, että kamerakaveri unohtui tyystin valkeiden liinojen helmojen alle. Muutama tuhru tuliaisina. Pikkuhiljaa pikkutakit joutivat tuolin selustoille ja kravatit kurttuina vaimojen käsilaukkuihin. Tanssin pyörteet, pieniä salaisuuksia ja loputtomia läpyjä. Lopputuoksinnoissa omat helyni rapisivat koko kirjossaan tanssiparketille ja loppuja keräiltiin vielä taksinkin lattialta, porukalla.
 
Hymyiltiin vielä aamullakin.
 
Onnea maailman ääriin asti.
 

Comments

 1. Tuollaiset hetket muistetaan niin pitkään.
  Oli suloista lukea oman sydämesi täydestä onnesta toisten ihmisten onnen mukana.
  Antakoon Luoja terveyttä tälle uudelle parille ja teille vanhalle parille.

  ReplyDelete
 2. Kyllä häät aina herkistää.. kesällä oltiin perhepiiriin kuuluvan nuoren parin häissä.Onnenhetkiä alusta loppuun..kuten teilläkin ollut.Kivaa keskiviikkoa!

  ReplyDelete
 3. Niin ihana, onnellinen ja lämmin postaus! "Häissä hymyily ja myhäily on parisuhdeterapiaa" - voiko sen paremmin enää sanoa. Ihania hetkiä!

  ReplyDelete
 4. Ihanaa <3 Kyllä häät on aina häät, ihanat ne teidänkin oli - ja hauskat!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts