Pimuilua

Herkkuhetkia tyttojen kesken keskella viikkoa. Isoa bonusta. Ihanat kaurakeksituoksut tuli vastaan jo kotiportille asti illansuussa kun tulin duunista. Anna oli ottanut likkojen kanssa keittion haltuun ja tuloksena lautasellinen pitsinohuita pipareita. Meilla on todellinen tynkaperhe koolla tana iltana - siis ensinnakin Ruth on kadonnut kuin tuhka tuuleen ja on aina vaan teilla tietamattomilla - Alex on viela vuorilla, Jaun on joka-torstaisissa-rugby-treeneissa-aamutunneille, ja Adrianilla oli korismatsi illalla koululla. Jaljella kotioloissa liuta pimuja ja typyjuttuja. 


Ensimmaisena listalla on Elsan tukka. Afroista afroin, upeus kerrassaan - joka tosin imaisee uumeniinsa kaikki murut, polyt ja roskat mita eteen sattuu. Aidin haaveet ihanasta hulmukiharapilvesta on toistaiseksi jaanyt vain unelma-asteelle, silla ihanuuden paivittainen hoito menisi ihan tyolaammastakin harrastuksesta. Afrikkalaisen luonnontukan yllapito, vahaus, rasvaus, oljyhieronta, ja muu paivittainen askartelu on numero  sisansa, johon meidan tandemin taidot ja tahto ei viela piisaa. Joten vastaus tukkapulmiin on - nailon. Kerran kuukaudessa Elsa kiikutetaan salonkiin, jossa neljan neidin voimin punotaan satoja lettipidennyksia Elsan oman tukan jatkeeksi. Nailonit pitaa hiukset kuosissa, siistina, ja ennenkaikkea helppohoitoisena. Frisoorinkin voi muuttaa mielensa mukaan kuukausittain - napakasta pikkupolkasta pidempaan kiharapilveen. Elsa on ollut uskollinen samalle tyylille jo monta kuukautta, eli pitka suora ja ponnarille kietaistava. Viime viikonloppuna tuli kuukausi tayteen edellisilla leteilla, jotka olivat alkaneet rapista pois jo ihan omaan tahtiin. Eli Eunice posti loputkin letit sukkapuikolla purkaen, ja nyt ollaan saatu koko viikko nauttia puuhapehkosta. Juttuun kuuluu pikkusaparot ennen nukkumaan menoa, ja niita pyoriteltiin tanakin iltana, oikein iloksi:) Kunhan tytto saa vuosia ja pinnaa lisaa, niin sitten toivottavasti oma tukka ottaa vallan pysyvasti. 


Kylvynpuhdas Anja ennatti livahtaa ullakon boudoir'iin ja ottaa ylivallan parfyymipulloista ja luomivareista. Suveneeristi iltameikki yopuulle, isolla kadella. Anja on niin neitia, niin neitia, ja mita enemman puuteri pollyaa niin sen upeampaa elama on. Sain tyton huijattua muihin puuhiin kamera houkuttimena ja Anja-pikku-paparazzi tekikin ihan hauskaa jalkea kameran kanssa pitkin iltaa, about kahden sadan otoksen edesta. Iitsestani on tullut ihan kuva-fanaatikko viime aikoina, ja kamera kulkee mukaan j-o-k-a paikkaan - ajaa Jaunin raivohulluuden partaalle ja pojatkin ovat alkaneet natista jatkuvasta zuumailusta. Mutta tana iltana kaikki on mahdollista, tyttojen kesken. 


Iltateet & keksit keittiossa, kamera ja kaunokirjoitusta, tukka nykeroilla ja viela viime kikattelut. Maailman parasta ihanaa, pikkunaisia. 

Talo taas hiljeni, aika ottaa kone esille ja ladata illan tuotoksia. Anna on tapinoissaan ja piipahtelee pyorahtamassa tallakin puolella ja sisustelee huusholliaan.. sisko on jo koneessa ja kohta pian paivantasaajalla. Ja huomenna saadaan Allukin kotiin. Huvikumpu on taas pian elementissaan. Oikein hyva niin.  

Comments

Popular Posts