Blankets and Wine


Huh, joskus tuntuu, että pitäisi ottaa lepopäivä viikonlopun hulinoista toipumiseen. Nyt hengittelen tässä sohvalla, leffa hurisee taululla, tuumitaan huomista arkeen paluuta. 

Tässä taas täkäläistä tapakulttuuria - joka kuukauden ensimmäinen city-sunnuntai on korvamerkitty festareille. Niin myös tänään. Laitakaupungin krokotiilipuiston nurmella. Leiri pystyyn, viltit ja viinit, tutut ja tenavat, rentoa ja rytmiä. Kaikkein mukavinta näissä touhuissa on se, että lapset on tervetulleita menoon mukaan lähes aina. Sukupolvet suloisesti samassa syssyssä; laumatolkulla pieniä ihmisiä pitämässä hauskaa, kun ne/me vanhemmat & viksummat otetaan lungisti kukin omalla tavallaan. Tänään saatiin nauttia monen bändin edestä, auringosta ja ihan hyvästä sunnuntaista. 

Näin lyhyesti. Kuvat kertokoot tunnelmista;), vetäydyn taka-alalle lopettelemaan leffan ja sitten nopsaan nukkumaan. Ihanat viikonalut kaikille. 


Comments

 1. Jestas kun näyttää mieluisalta menolta! Öitä ja viikkoa, meitsi suuntaa ens pe Pariisiin! Ans kattoo mimmoiset festarit Turun flikalla on näyttää ens lauantaina ;) tuun hehkuttamaan koko viikon ...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mitä! Mä en kestä - Pariisiin. Shoppailemaan, I guess. Ota mukaan salkkuun piiloon;)

   Delete
  2. Sitäpä juuri ;) Tyttö-kulta kutsui ja kustansi, lähtee shopping-seuraksi laatuaikaa viettämään vanhempiensa kanssa ;) kuullemma kiittää ja kumartaa lakkiaisjuhiensa järjestelyistä ja kuittaa samalla 100 vuoden isän- ja äitienpäivät;) epäilen että tässä reissussa menee samalta ajalta joululahjatkin kuittivihosta! Mut kivaa olla kimpassa 4 päivää!

   Delete
 2. Ihanan rentoa menoa! Ja tuo on aina kiva, että kaikki voivat olla yhdessä vauvasta vaariin.
  Ja voih, tuota aurinkoa....niin kaipaan ;-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aurinkoa päivisin, mutta sateet riepottelevat öisin - arvaa miten ihanan raikkaat aamut! Ja piha rehottaa;)

   Delete
 3. Kuvat todellakin välittävät ihanan ja rennon tunnelman!

  ReplyDelete
 4. Ihana tunnelma kuvissasi! Ja mikä parasta, koko perhe voi olla koossa! Suomessahan lapset "pitää" viedä aina hoitoon, jos mielii kuunnella livemusaa tai syödä hyvin kera viinilasin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Siinäpä se, täällä muksut on vip-vieraita ihan kaikkialla, tervetulleita ja kaikkien iloksi - paikallista parhaimmillaan! Kiitos kivasta kommentista. x

   Delete
 5. KUULOSTAA IHANALTA JA NÄYTTÄÄ IHANALTA...SULOISTA VIIKON ALKUA!!
  XX

  ReplyDelete
 6. Ihana blogi! Löysin eilen ja yritin kahlata jotenkin läpi! Asutteko Nairobin lähellä? Millä alalla työskentelet? Kysymykset nousivat lähinnä siksi että lasten rakkaat serkut muuttivat juuri Mombasaan kun perhe lähti orpokotia perustamaan. Kenia on meidän perheessä tapetilla vähän koko ajan! Kiitos kauniista kuvista ja hauskoista teksteistä!
  Kattis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiva kun löysit tänne;) Nairobissa juu, ja kehitysyhteistyöhommissa, ja jo vuositolkulla. Mombasa-projekti kuulostaa tosi mielenkiintoiselta, jos ovat suomalaisia niin toivottavasti ovat yhteydessä lähetystön kanssa - sillä meillä on täällä aika mukavanoloinen suomalaiskommuuni, josta voisi vaikka irrota iloa ja infoa tekemisille. Ja kaipa olette jo Kenian lomaa suunnittelemassa:)? Terkut!

   Delete
 7. Tää blogi on mun päivien pelastus , niin kauniita kuvia ja mitä värejä , aivan ihanaa :)
  Terveiset täältä harmaasta Rymättylästä !!

  Marde

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos ja kiva kun piipahdit! Rymättylä on siinä meidän kotinurkilla, turkulaisia ollaan siis. Ihana Turku! Ja ihan suunnaton koti-ikävä pakkaa päälle aina näin joulun aikoihin viimeistään, ja sen tulet taatusti lukemaan myös mun teksteistä;) sillee sopivasti kuitenkin. Isot terkut!

   Delete

Post a Comment

Popular Posts