Have yourself a merry little Christmas now


Ja täällähän minä viettelen ikiomaa pikkujouluhetkeä. On tuttu torstaiteema;  mies on vuoden viimeisellä treenikeikalla, neljäs nakero kuukahti hetki sitten, viides setti korvapuusteja uunissa, ja minä lorvin tässä välillä ihan hyvällä omatunnolla. Keskiyöllä;) Täydellinen joulutunnelma on heräämässä.

Kaiken kruununa pääkaupunkiseudun seurakuntien lahja maailman miljoonille suomalaiselle: jouluradio. Mieletön jouluradio. Ulkosuomalaiset kehrää ja kyynelehtii vuorohetkin. Koko kavalkaadi tuttua joulutouhua; ylioppilaskunnan laulajista ja King Colesta Kassu Haloseen ja Katri-Helenaan. Ilman mainoksia. Sielu ja korvat lepää. Ja saa laulaa mukana;)

Eihän tässä tunnelmassa nyt paljon mutkikkaampaan hommaan edes kykene; kuuntelemista, rauhoittumista, hiljaa hengittelyä, nuotin vierestä vetoa ja kuppi kuumaa. Huomenna vuoden viimeinen virallinen virkapäivä.

Kiire on karkoitettu. Ja maa on niin kaunis.

Comments

 1. Kiitos vinkistä, me aukaistaan myös jouluradio. Tänään katseltiin pikku neidin kanssa netistä lumiukkoa ja kuunneltiin Walking in the air, se vaan kuuluu myös niin jouluun, melkein kyynel tuli silmään. Happy happy Christmas!

  ReplyDelete
 2. Rauhaisaa joulunaikaa myös sinne! Kyllä se joulufiilis tulee, ympäristöstä riippumatta ♥

  ReplyDelete
 3. Se mikä tuossa Jouluradiossa on hyvä vielä on se, että siellä on myös Julradion, Kauneimmat joululaulut, lastenjoululaulut ja uudet joululaulut. Elikkä jokaiselle jotakin. Minun suosikkini on ehdottomasti tuo Julradion :).

  Rauhallista joulunalusaikaa!

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa hyvälle...
  Suloista ja rauhaisaa joulua teille!
  XX

  ReplyDelete
 5. Jouluradiota kuunnellessa, ihan mielettömän suuri jouluinen halaus täältä lumen ja pakkasen keskeltä!

  On ollut ihanaa seurata teidän bändin harjoituksia siellä kaukana, alkujaan niin läheltä lähteneenä että tunnutte kovin tutuilta :)

  Nauttikaa siellä, ihan sama missä joulun viettää kun omat on ympärillä!

  Sanna xxx

  ReplyDelete
 6. Oikein hyvää joulua Alpeilta toivoopi Sofia.

  ReplyDelete
 7. Happy Christmas to you and your family with every best wish from Ireland

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts