Punainen divaani & co


Tässä ollaan vielä niin viikonlopun terassitunnelmissa, että pakko laitta likoon muutama kuva terassin punaisesta divaanista. Tai oikeastaan terassin punaisen divaanin särmistä;) Viime kauppareissulla jäi käteen puinen pitsiunelma, jolle ei löytynyt enää tilaa talosta, joten pistettiin kaluste pihalle. Sopi ja mahtui niin napakasti siihen divaanin taakse. Divaanista kehkeytyi kuin uusi. 

Särmi oli heräteostosten heräteostos, ja taatusti löytää vielä lopullisen paikkansa. Nämä on usein niitä ostoksista parhaita - ihana ylläri, joka tuli vastaan sattumalta ja vei saman tien mielen mennessään. Ja seuraa mukana mihin ikinä päädytäänkään. Näitähän juttuja meillä on talo pullollaan. Huonekaluja - ja mattoja by the way - on matkaan tarttunut reissuilta sieltä sun täältä, jokaisella tarina, jokaisella oma paikkansa. Nyt pääsi särmi kerhoon mukaan;)

Vaikka terassi on ehdottomasti parhaimmillaan lauantaisin ilta-auringossa, niin arkiaamun ensimmäinen maitokahvi aurongonnousussa ennen seiskaa punaisella divaanilla maistuu myöskin vallan mukavalta. 

Viikko puolessa ja kaikki mallillaan.

xxx

Comments

  1. Noista kuvista tuli Arabia mieleen ja niin, haaremi. Nyt en voisi millään uskoa olevani Afrikassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. No, tämä on tälläistä tyylien sekamelskaa:) Kotoista, ehkä paras referenssi. Viikonloput!

      Delete
  2. Jos noita kuvia ihan rehellisesti kommentoisi, niin minua alkoi hengästyttää.
    Kuinka tuolta noustaan arkiaamuna ylös tyhjän kahvikupin kanssa??!
    Ja hei! Onkos sinulla ollut jotakin juttua tuosta tilkkupeitosta, vai muistelenko omiani?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kun hyvin muistat! Juu, juu, tämä on Sarah´n tekemä tilkkutäkki, josta kirjoittelin marraskuussa:) Hyvin toimii, ja sopii tonne terassille ihan napisti!

      Delete
  3. Voi ihanuus taas...nuo lasilyhdytkin... Jotenkin saat sisustamisen näyttämään niin helpolta. Jos mä ostan vaikka vain tyynyn, niin se ei varmastikaan sovi mitenkään yhteen entisten kanssa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on sellaista tavaroiden sekottelua ennenkaikkea... sopivasta vanhaa, sopivasti uutta, löydettyä, lainattua ja hippanen sinistä:) vai, miten se menikään:) Mukavaa viikonloppua!

      Delete
  4. Ei morjens taas mikä väripläjäys! Ja toi särmi, uuuuh! Onko lie käsityötä? Mun aamukaffet on ihan toisenlaisessa miljöössä...

    Miten sä tosiaan ikinä pääset aamuisin töihin tuolta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammut on kuule hankalia aina, sohvalla tai ilman! ;)

      Delete
  5. Ihania värejä! Rakastan värien maailmaa ja kuvissasi sitä on roppakaupalla. Tuo tilkkutäkki niin kaunis, eikö niitä saisi tänne Keski-Eurooppaan toimitettua? Ja sinulla sana hallussa, kirjoitat niin ihanan rönsyilevästi ja innostavasti. Hyvää viikon jatkoa lähettää Anne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heippa Anne, kivakiva kun kommentoit! Tilkkutäkki on kyllä aika aarre, vanhan Sarah-rouvan käsinkyhätty, viikko tolkulla siihen meni... ne on näitä täkäläisiä aareita, kun sellaisia normijuttuja löytyy harvemmin:)

      Delete
  6. Tosi kaunis sermi ja taas ihanan värikästä!
    Blogissani olisi sinulle postia!

    ReplyDelete
  7. Tähän värimaailmaan ja tunnelmaan ihastuin ensi kertaa blogissasi käydessäni. Eikä fiilis ole muuttunut ollenkaan ♥
    Eikö teillä ole edes hyttysiä pilaamassa tunnelmaa :-)
    Miten ihmeessä saat nuo kaikki ihanuudet rontattu tänne Suomeen....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niinpä, konttitolkulla tavaraa ja tilkkutäkkiä;) kunhan siihen tilanteeseen jossain vaiheessa päästään... viikonloppuja!

      Delete
  8. I live the screen an the colour scheme it reminds me of morocco

    ReplyDelete
  9. Kiva kun postailet näitä sisäkuvia, aivan uskomattoman tunnelmallista! Peittoaa monet sisustusblogit mennen tullen. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oih, kiitos! Tälläistä kotona räpsimistä ennen kaikkea;) Värit ovat vaan niin osa täkäläistä meininkiä, ja vaikka joskus kaipaaking kotimaista valkeutta ja pelkistettyä, niin eipä oikein onnisu;) Terkut!

      Delete
  10. Mielettömän ihanat kuvat ja tunnelmat :) oikein mukavaa viikonloppua sinulle :)

    ReplyDelete
  11. Pakko kiittää kivasta blogista. harvoin kommentoin, mutta luen viikottain :)

    ReplyDelete
  12. Nyt oli pakko minunkin kirjoittaa, olen lukenut blogiasi pitkään ja rakastan sitä! Niin kotoista, mutta kuitenkin niin erilaista elämää kuin täällä Suomessa :)
    Yksi haaveistani on joskus päästä safarille, ehkä se vielä joskus toteutuu.
    T. Kirsi Turun hirvensalosta, jonka olohuonetta koristaa samantapainen sermi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heips! Ihanaa, kun maltoit jättää viestin piipahduksestasi;) Ja kaiken kukkuraksi vielä ihan kotinurkilta. Kiva kun tykkäät, laitan tässä sen sellaista safari-propagandaa taas tulemaan - mistä tietää vaikka innostuisit ajatuksesta;) Isot terkut!

      Delete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts