60h


Ystävät. 

Valtavirta on vienyt mennessään tällä viikolla ja on ollut hiljaista täällä linjoilla. Ei ole myöskään tanssittu ruusuilla, tai levätty laakereilla. Ei ole leivottu, lenkkeilty, pussailtu tai bloggailtu. Kun siitä jaffapäivästä toivuttiin, niin päällä on ollut silkkaa sorvia. Koneella, palsuissa, skypellä, monella aikavyöhykkeellä ja virtuaalisesti jokaisella mantereella. Kuuskyt tuntia pulkassa, just about. 

Lapset näin viimeksi kunnolla pyhäiltana, kasvatukset ja rakkaudet on hoidettu kännykällä. Miestä on moikkailtu ohimennen tyynyltä tyynylle across the king size. Jos on siis sänkyyn asti päästy. Puolessa viikossa kaaduin suorilta kintuilta sohvalle saappaat jalassa ja heräsin samassa asennossa aamulla. Siis ihan kamalaa. Ja noloa. Että sellaista pullantuoksua meillä viime aikoina;)

Mutta arki jatkuu äidistä huolimatta. Viikon aikana lapset ovat kasvaneet tuuman kukin, kylppärit ovat melkein valmiit, Wanga on loihtinut parit uudet tilkkutäkit (ja siinä samassa tilkkurytinässä silputtiin neliöiksi myös se mun ihana intialainen väriviltti. Kääk), eli kaikki on hyvin. TGIF on saanut juuri uuden merkityksen. Tarkoitus ei ole yhtään valittaa. Tilanteet etenee sykleissä, niinkuin elo yleensäkin. Tällä viikolla tätä, ensi viikoksi toivon himpan enemmän äitiyttä, vaimoutta ja totta kai emännyyttä. Sunnuntaina talo täyttyy reissumiehistä. 
Rakkaista ja maukkaista. 

Mutta tässä muutama kuva siitä elämästä, joka ottaa sen suurimman lohkon tällä hetkellä. 
Toimiston sotkut, maailman parhaat pirkot ja käsilaukku. 
No glamour, nor fab lane. Laiffii;). Ja väsyttääkin saa. 

Vika kuva on muuten byroon ikkunasta. Ei paha. Se on viidakko se;)

Palataan asioihin viikonloppuna. Kaikille suloista sellaista. Comments

 1. Replies
  1. Selvitty maaliviivalle ja nyt on olo jo ihan toista... Kunnon unet ja perheterapiaa kotosalla, niin avot - life's good again <3

   Delete
 2. Olet mahtava nainen, äiti ja vaimo!
  Bisous
  Maija ch

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Maija - eikohan tama ole jokanaisen eloa ja area, tasapainoilua hanta pystyssa. Sori, nyt uupuu pisteet kun ollaan miehen Padilla. Ihana sunnuntai. X

   Delete
 3. Vähän samoissa fiiliksissä on menty täällä, reissua sinne ja tänne.....
  Kyllä se taas siitä, pakko uskoa :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, juu, eikä saa sitä uskoa menettää. Nyt on hommat paljon paremmin hallinnassa, kun sai nukkua kellon ympäri hups;)

   Delete
 4. 60 on jo kovaa, siinä ei juttu kulje enää. Se on selvä! Mut huomenna kulkee taas, meillä on sellainen kyky ;) 1 yön unet korjaa paljon, pusu loput! Nyt viikonloppua sinne xxx

  ReplyDelete
 5. Huh, melkein hiki tuli postaustasi lukiessa. On sulla ollut hulinaa! Toivottavasti viikonlopuksi elämä rauhoittuu ja saat nauttia olostasi perheen parissa ja ihanien lihapatojen ääressä. :) Aika mahtavat maisemat sun byroon ikkunasta!
  Rentoa & Mukavaa Viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksien kiitos, nyt on hommat jo paremmin hanskassa ja siellä pysyköön. Ja aloitin muuten jo sen haasteen seputtelun, mutta sitä pitää oikein miettiä, että tulee hyvä ja iloinen, kaunis ja pirteä;) Mutta tulossa on! Kivat viikonalut!

   Delete
 6. Tänä viileänä iltana kaipaisin lämpöön :)

  ReplyDelete
 7. Kuvat kertoo kaiken. Tuossa toimistossa on tehty töitä urakalla :) Ihanat kuvat. Leppoisaa perjantaina ja viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Byroo on niin kamalassa sotkussa, että arvaa vaan mitä tehdään heti aamusta. Ryhdytään raivaamaan oikein olan takaa;)

   Delete
 8. Huh! Liian tuttu tunne! Toivottavasti helpottaa pian nuo työkiireet! (Kivat inspiskuvat seinällä toimistossa!)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on jotenkin sellainen olo, että useasti duunikiireet on huonoa ajanhallintaa ja sellaista yleistä sekasortoa, eiks niin? Kokeilen ihan oikeasti ottaa yritykseen saada jotain tolkkua näihin kiireisiin. Anways, terkut ja pidetään stressit kaapissa;)

   Delete
 9. Tunnistan tunteen - vähän samoissa merkeissä on täälläkin viuhkittu - ja se näkyy kyllä postaustahdissakin. Mutta first things first ja sitten ollaan kuin ellun kanat. Viikonloppuna, jos Luoja suo. Rennompaa viikonloppua sinne sinulle, vauhtimama♥

  ReplyDelete
 10. Se on juuri sitä, siis elämä ja sen tuomat syklit. Onneksi sinulla on kotona paljon rakkautta ja hulinaa, joka varmasti vie ajatukset vapaa-ajalla pois työasioista :) Rentouttavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
 11. Voi näitä elämän vauhtiviikkoja! Kyllä sulla onkin kiirettä riittänyt, toivottavasti siis ensi viikoksi hiukkasen leppoisampaa tahtia.
  Mutta jaksoit silti laittaa tän postauksen, hatunnosto siitä! Mulla kun jää blogi helposti kiireen alle, vaikken sitä haluaisikaan.
  Ja tosiaan, tuo eka kuva on kerrassaan upea : ) Rentoa viikonlopun jatkoa ja paljon lepoa : )

  ReplyDelete
 12. No kiva kuulla etta muillakin jaa valilla koti-elama vahan toiden jalkoihin. Sattumoisin myos taalla oli viime viikko sellainen etta aamulla lahdettiin klo 7 ja illalla tultiin kotiin klo 23. Siina ei paljon ehtinyt pimpuloita pussailemaan...muuta kuin kayda katsomassa miten suloisesti ne tuhisivat sangyissaan. Talla viikolla hieman inhimillisempi tahti ja myoskin vapaapaiva hankittu ottamaan menetettya aikaa takaisin! Ja pimpulat on jo pussailtu ja halittu viikonlopun aikana myos ihan kyllastyksiin (heidan) asti.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts