Tuntumaa tulevasta


Eikä siis ole kysymys ainoastaan sinisestä sametista, vaan villasukista ja vedestä vaakasuoraan. Niin ovat tropiikin yöt joutaneet hamaan menneisyyteen ja tässä opetellaan syksyä ihan tosissaan. Syksyhän on ihana, jos on kunnon varusteet ja kahlailukykyinen. Sitäkin harjoitellaan, varustelussa on vielä parantamisen varaan. Meidän tenavat ovat koulunsa ainokaiset shorteissa aina vaan. Elsassa on vilukissan vikaa ja onneksi on tytölle on siunaantunut meidän muksujen ainut pari pitkiä lahkeita;). Ymmärtäähän sen.

Sitten siihen siniseen sohvaan. En ole yksinkertaisesti kyennyt pitämään etäisyyttä huutokauppoihin ja rompetoreihin. Sitäpaitsi olen salaa haaveillut samettisohvasta jo pitkään - itseasiassa aina - ja viimeaikoina se haave on saanut aina vain lisää särmää; päätinkin haluta vanhaa chesterfieldiä, sitä sellaista jumalattoman suurta nappisohvaa. Ja sitä kun ei muistaakseni kontista löydy, niin pistin haun päälle ilman mitään tunnon tuskia. Onhan se nyt aika selvää, ettei samettisia chesterfieldejä ole noin vaan tarjolla, but guess what - chippendelejä on. Heh.  Samettia ja sävyskaalaa joka lähtöön.

Tämän tilanteen pelastus on se, että a) mies on ulkomailla, b) eikä lue näitä mun julkisia juttujani, joten mulla on aikaa keksiä näppärä selitys meidän huushollin tulevaan decoon fuusiolla tribaali-afroetno-chippendale. Paremmaksi voi tuskin panna. Anyways, koko komeuden kallein osio oli sen kotiinkanto, joten ei tässä nyt suuria solmuja selvitellä kävi miten kävi. Ja pitää kuitenkin muistaa, että sain samettini, sohvallakin vielä ja ihan ehdottomalla lempivärillä. Jousitus, puukaiverrukset ja tuolipari voidaan lukea sitten vaikka bonuksina, tai jotain sinne päin;)

Comments

  1. Onnea uusista sohvista - ja sametista - ja väristä. Ja niistä bonuksista;)
    Upeat sohvat - jotenkin en oikein osannut ajatella teille valkoisia laatikkosohvia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihan oikein ajateltu mitä tulee valkoisiin;), mutta taisi mennä hiukan överiksi näillä sinillä;)

      Delete
  2. Vaikka en erityisesti sinisen ystävä olekaan, niin onpa upean väriset sohvat - ja just niin teidän värimaailmaa! Ja vanha kunnon chippendale nyt puhuttelee aina, hyvä combo teille on tulossa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja voikun saisinkin sen combon pian liveksi - tässä eletään suurta riskiä, että alkaa tätä vanhaa rompetta ilmaantua enemmänkin näihin nurkkiin tässä odottelun tuskassa;)

      Delete
  3. Upea väri! Sinun ikäisesi, vielä nuoren ihmisen huushollissa noi näyttävät upeilta, ja jos vielä koti on muuten moderni, niin Wau! MUTTA jos minun ikäiseni, yli kuusikymppinen ostaisi tuollaiset, tavallisen näköiseen, ei niin moderniin kerrostalokotiin, niin se näyttäisi melkein säälittävältä, eikä olisi ainakaan minun makuuni! Kumma juttu, miten itselle muodostuu tällaisia mielikuvia joistakin jutuista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi miten tulin hyville tuulille, nuoreksi kun kutsutaan! Sitä pitää vaan rohkeasti heittää palasia yhteen, ja yleensä ne löytävät paikkansa - tosin tämä chippendale sekoitettuna tuleviin kenialaisiin juttuihin kuulostaa hiukan hurjalta, but we will see;) hymyssä suin!

      Delete
  4. Siitä se lähtee :)
    Minä en ole sininen ihminen oikein yhtään, mutta täytyy sanoa, että näyttää peevelin hyvälle!!! Ja hyvin voi kuvitella teidän muuttokuorman tavaroihin sopivan.
    Jokos polttelelis päästä kontin sisällön kimppuun :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pepi, polttelu kontista on enemmän kuin totta. Malttamattomuudessani täällä pyöriskelen, ja yritän vältellä mitään lisäostoksia - nyt jo tiedän tilan loppuvan kesken! Mukavia aikoja meneillään;)

      Delete
  5. Täysin sinun näköiset sohvat! Jotenkin ajattelen sinun tarvitsevan voimakkaita värejä ympärillesi... saat niistä energiaa. Olenko väärässä?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on muuten jännää, kun näitä asioita täällä blogin puolella laittaa esille, niin sitä tavallaan joutuu niitä hiukan miettimäänkin... ja vaikka olen itseäni pitänyt jotenkin värittömänä, niin kyllähän niitä väripommeja tuntuu meille aina ajautuvan. Eli siis niistä tykkään ja energiaa tulee jes! ;)

      Delete
  6. Huikean kauniit sohvat! Mikä löytö!
    Ja vitsi miten ihanan isot ikkunat teillä onkaan,
    valoa riittää tupaan vaikka sataisikin pieniä ämmiä taivaan täydeltä :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sitä ihanaa valoa, sinistä valoa, huikeaa! Ja eipä taida tulla verhon verhoa, näin luulisin vielä toistaiseksi ainakin;)

      Delete
  7. Mikä väri! Supernovakin näyttää valjulta noiden kaunottarien rinnalla!
    Nauti...siitä viilenevästä syksystäkin kaiken uhalla. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana syksy. Täällä hihittelen riemusta sadeaamuina, niiden tuoksut ja raikkaus. Ylivetoja. Syksy on aina ollut ehdoton lemppari, ja siitä on niin monen monta vuotta kun viimeksi on saanut niistä nauttia. Joten nyt täysin rinnoin! ;)

      Delete
  8. Ihanat sohvat, ottaisin heti ne meille! Meilla on varkaiden markkinoilta ostetut ja kertaalleen paallystetyt vanhat sohvat ja tuolit, pitaisiköhan ravayttaa niihin seuraavaksi siniset sametit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sametissa on kyllä sitä jotain... ja olin salaa toivonut jotain hiukan haalistuneempaa väriä, mutta näitä tuijotelellessa ei voi kuin huokailla ihastuksesta. Mäihien mäihä, kyllä;)

      Delete
  9. Upeat sohvat! Ja mahtava väri! Syksy on todellakin ihana, kunhan on sopivat vermeet. Lumoa luoksenne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lumosta kiitos, sitä aina odotellen;) ja niin syksystä haaveillen. Tosin vermeet on vielä hakusessa, mutte eiköhän sekin siitä! ;)

      Delete
  10. Aivan ihanat! Siis upea väri samettisohvilla! Perin äidinäidiltä samanlaiset tosin ovat heleän vihreillä päällysillä...nyt iski himo että ne vois päällystää uudestaan vaikka sinisiksi tai mulle passais punainenkin! Toistaiseksi on äitini olohuoneessa "säilytyksessä" mutta kyllä alkoi himottaa päällystys! Kiitos taas arjen harmauteen tämä väriläiskästä!!! Sanna ja F

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just niin, äkkiä niitä silittelemään ja vaikka uudet kuosit päälle. Punainen olisi totaalisen ihana, legenda! Ihania sadepäiviä teidän konkkaronkalle xxx

      Delete
  11. Just love it! Kyllä tuo kombo vaatii just yhden sähäkän sinisen samettikaluston. Piste. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja huutomerkki! Olen ihan samaa mieltä, vielä toistaiseksi ainakin;)

      Delete
  12. Upeat sohvat ja ihana väri,onnea ! :)

    ReplyDelete
  13. Miehelläsi on kuitenkin ollut niin ikävä teitä, että yhdet sohvat menee siinä sivussa :-)
    Sinulla on vähän enemmän vaatetta, kuin tyttärelläsi :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apua, narahdin jo niistä sohvista. Jostain ihmeen ja kumman syystä (ikävissään kaiketi) oli mies piipahtanut täällä blogin puolella, ja ei voinut yhtään ymmärtää, että kenen siniset kilut oli tuotu meidän raksalle säilöön;). We will talk about this later, dear;)

      Delete
  14. Huikea väri! Ja pidä aina nuo appelsiinit/mandariinit siinä lähettyvillä, niistä tulee hieno kontrasti siniselle. Ja niistä saa sitä aurinkoa syksyn pimeinä iltoina. Itse laitoin juuri siitä syystä kurssikirjan uuteen laukkuun appelsiinikankaisen vuoren. Noista ikkunoista on kiva katsella sadetta, etenkin vaakasuoraa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, mandariinit aina sohvan kyljessä ja kuoret penkillä, näin meillä yleensä;)... ja niistä ei taideta saada tarpeeksemme vielä pitkiin aikoihin, niitä kotiolojen isoja plussia - mandariinit! Ihania sadepäiviä sinne!

      Delete
  15. Villasukat pisti ekana silmiin kuvasta - rupesi ihan viluttamaan, vaikka omassakin jalassa karvasuojat on :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla on villasukat jalassa aina, ihan aina. Helteessä ja huurassa... ja nyt muuten ovat muksutkin alkaneet kyselemään villiksien perään, viluiset aamut ja illat!

      Delete

Post a Comment

Popular Posts