Just another day in paradise

Ihan hippunen sarkasmia tässä otsikossa ;), teemana on meinaan duunipäivä. Mutta mukava päivä takana, tietenkin kun on perjantai. Rakas mies yllätti mut hiljattain ja sain jonkinsortin lahjuslahjaksi teknolelu Samsung Notes´in. Mainio kapine, puhelimen ja tabletin välimuoto, kyllin iso, tarpeeksi pieni - ja aivan hiukean hyvä kamera mukana. Olen tänään hipsinyt toimistolla kuvia napsien, vaivihkaa muilta huomaamatta. Tarjolla siis arkikollaasi duunista. hiphei. Ensimmäinen kuva on muuten näkymä mun toimiston ikkunasta. Näiden maisemien perään vielä joskus itketään marraskuun loskassa, kun ollaan saatu meidän Takaisin-Turkuun projekti toteutettua. Muut kuvat on ihan niitänäitä toimistolla. Niitänäitä. Ja huomenna lauantaina takaisin kello ysin palaveriin. Yikes.

Tavispäivä takana. Täysi tuutti töitä, seiskalta kotona, talo tuoksuu vimiltä ja metri filettä uunissa. Meillä on joulusiivous joka perjantai, ja onneksi ne fileet uunisssa - sillä sain vasta hetki sitten kuulla, että tulee taas yövieraita taloon. Ihan normijuttu, Nairobissa monet puolitutut pyörähtävät duunimatkalla tai muuten vaan, ja meillä on tunnetusti tilaa ja hosteli auki, liesi päällä 24/7. Tänäänkin. Tosin kommunikaatio katkoo sillointällöin useinmiten, ja on tuplabuukkauksia puolin toisin, i.e. kotona vieraita ja muualle kutsuja. Anyway, harmitonta hässäkkää, josta me nautitaan ihan satana.


Tähän aikaan ensi perjantaina ollaan syvällä safarilla, kolme päivää putkeen, ja ollaan kaikki aivan täpinöissämme jo. Joen poski, sata kilsaa lähimmästä sivilisaatiosta, savanni, tuli, teltta, simba, pumba, ja ne loputkin. Ja ei nettiä, ei puhelinta. Tähdet, taivas, valo. Savanni on melkein kuin ulappa. Ääretön ja loputon. Onnellisina ollaan taas kerran. Eipä taida monta moista paikkaa enää olla käden ulottuvilla.


Mutta mutta, huomenna monta kivaa mutkaa tiedossa. Mukaanlukien soul-jamit klubilla. Siitä sitten lisää tuonnenpana. Sitä ennen ollaan hetki jumissa töissä, kaupassa, pyykissä, ei pedissä, ei aikaa. Viikonloppu vitsiä täynnä.

good will, good people, good life. afterall. counting blessings all along.


Comments

Popular Posts