Jaffapäivä



Nyt olisi pieni loma paikallaan. Sellainen jonkinsortin detox-spa tai joogaretriitti esim. 
Viikonloppu on mennyt viihteellä. Piste ja huhhuh. 

Olisikohan vastareaktio viime aikojen karmeuksille tai muuten vaan satunaista iloa ilmassa, mutta juhlia on piisannut. Ja mehän ei käännetä selkää hyville hipoille. Perjantaina oli pienemmät jamit suuressa seurassa, kun taas eilisen illan gaalassa pääluku oli valtava, mutta ilta vierähti oman kalakaverin kanssa tanssilattialla. Arki ja normi jätettiin narikkaan, ja annettiin helmojen hulmuta. Aamutunneille;). Sallikaa muuten oheinen samsung-suhru, mutta ihan pakko laittaa näytille mun juhlamekko. Ehdottoman ihana sifonkinen flower-power-leninki, pussihihat ja kaikki. Kolmella eurolla Mangon poistomyynnistä monen vuoden takaa. 

Tänään on liikuttu hitaasti ja hiukan, mutta hyvällä tuulella hela tiden. Kylmä limppari on ollut seurana, pitsakin olisi maistunut, jos olisi vastaan tullut. Eipä tullut, mutta keittiökeikka osui kyllä kohdalle. 
Sain aikaiseksi kunnon kermaisen kalakeiton ja raparperipiirakan vaniljakastikkeella. 

Ja juuri nyt tämä sohvannurkka on just about maailman paras paikka. Palautua hissunkissun takaisin arkeen ja linjoille. 
Meillä on muuten pari ihan mielettömän kovaa yhteistyöjuttua meneillään meidän orpokotiprojektin osalta. Ollaan ammennettu raudanlujaa kotimaista ammattitaitoa ja auttamisenhalua - ja vihdoinkin on isompi pyörä lähtenyt käyntiin. Näistä jutuista laitan tulemaan tuutin täydeltä propagandaa lähiaikoina. Pysykää toki kuulolla, sillä kerrotavana on paljon hyvää ja monta kaunista. 

Kaiken tämän riehumisen myötä on kommenttipuolella ollut luvattoman hiljaista. 
Tämäkin asia otetaan hoidettavaksi ihan salamana, trust me. 

Näin lyhyesti täältä. Isot ja ihanat terkut kaikille. 
xxx

Comments

  1. Juhlat ovat ihania ja tuovat iloa arkeemme...seuraavana päivänä otetaan sitten rauhallisemmin Jaffan seurassa. Pukusi on UPEA!
    XX

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iso kiitos Varsovaan. Ja tottahan se on, että ei mikään piristä kuin kunnon hipat. Tukka hulmuten ja menojalka vipattaen. Vitsit, kun olikin kivaa;)

      Delete
  2. Aivan oikein! Itsellänihän kolmen päivän bilep.... Miten ruma sana :o Vieraita Suomesta perjantaista alkaen, päättyen viinin sadonkorjuujuhlaan tänään. Kieli keskellä suuta kirjoittelen ja hyvää yötä toivotellen. Ei ole helppoa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih, on jotenkin huojentavaa kuulla, että monella muullakin typyllä on jaffapäiviä;) Ajattelin, jos tämä tälläinen bilepaljastus saa vaikka nyrpistyksiä. Ei onneksi, vaan aika lailla päinvastoin! Jes!

      Delete
  3. Oi, toi sun flower-power -design on ihana! Juhlan aiheita ei taida koskaan olla liikaa... tuiki tarpeellisia tähän arjen väsymättömään ja säälimättömään tahtiin, tuommoiset irtiotot - good for you!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I fully agree. Tosin vanhan toipuminen kyllä tuntui viellä luissa tänäkin aamuna. Joten kunhan ei tule ihan tavaksi, niin näissä kemutteluissa on ihan oma viehätyksensä. :)

      Delete
  4. Ihanat kuvat niinkuin aina, jotakin näissä ihanissa lähikuvissa on ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;) kun on kunnon linssi, niin kuvasta kuin kuvasta tulee melkein ok;)

      Delete
  5. Minulla on viisas työkaveri, jonka motto on: "Aina, kun on vähäisinkin syy juhlaan, on juhlittava" - ja hetken päästä poksahtaakin jo skumppapullo milloin minkin asian kunniaksi. Häneltä olen yrittänyt opetella tuota taitoa nähdä juhlanaiheet ja nauttia niistä!
    Rouvan juhlakleninki on vallan hieno - ja minä ihan luulin, että on jonkin hienon merkin designerluomus;)
    Jep - välillä on syytä laittaa kyllä kannat kattoon - tosin tällä hetkellä on syytä laittaa pää tyynyyn:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sulla on varsin viisas työkaveri. Kannat katossa on silloin tällöin oiken oiva tapa viettää aikaa. Onneksi tenavat on jo sen verran isoja, että sallivat meille vanhemmille hiukan hitaampiakin päiviä joskus;)

      Delete
  6. Taallakin on ollut jaffapaiva tanaan ;-) Kolmen euron kukkamekko on tosi ihana ja uskomaton loyto, kaunis juhlija!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, ja toivottavasti meni jaffapäivä yhtä kivasti siellä kuin täällä. Jos niissä nyt mitään varsinaista ihanuutta niin valtavasti on. Paitse se kylmä jaffa;)

      Delete
  7. Kylläpä kuulosti kivalle viikonlopulle :) Vaikkakin elämä sen jälkeen tuntuu hetken vähemmän hauskalle, niin ainakin poikkeaa ja irrottaa arjesta. Energistä viikonalkua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneksi on viikko jo meneillään;) Ihana arki ja järki päässä taas. Mukavia myös sinne!

      Delete
  8. Vähän samoissa tunnelmissa on mennyt meidänkin viikonloppu - perjantaina iltapukujuhlissa ja lauantaina pienimuotoisemmissa synttärikemuissa. Ihanaa, kun on juhlia, niistä saa uutta puhtia arkeen. Halit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Näinkin teihän humukuvia fb:n puolella. Olitteko te jollain jahdilla? Hyvältä näytti, ja niin nättejä ihmisiä;) Rutistukset takaisin!

      Delete
    2. Me oltiin Borella illallisella.

      Delete
  9. Noin se pitääkin! Ottaa ilo irti välillä ja jättää kaikki kurjat ajatukset taka-alalle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onneksi se ihmisen mieli osaa olla joskus armollinen ja unohtaa kamaluuksia, ja antaen tilaa muillekin jutuille.. tansille ja kikatuksille, vaikka;)

      Delete
  10. Ihana mekko...tykkään...:)
    Ja nuo kuvasi ON vaan niin kauniita...aina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Ruusukumpuun! Jes, mekko on kyllä ihan lemppari. Ajattelin teettää muutaman samanlaisen eri kuoseissa ja eri väreissä;)

      Delete
  11. Hyville bileille ei koskaan saa kääntää selkää! ;) Täällä sunnuntai tuli vietettyä samanlaisissa tunnelmissa lauantaisten sadonkojuujuhlien jälkeen. Sohvaan taisi painua pyllyn kokoinen kuoppa, sinä kun tuli kökittyä koko päivä. Mutta noita löhöpäiviäkin tarvitaan silloin tällöin. :) Reipasta uuden viikkon alkua!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just niin. Sohva ja jaffa toisinaan pitää arjen mukavana;)

      Delete
  12. Välillä pitää "irroittautua" arjesta ja juhlia oikein kunnolla :)
    Ja todella kauniin mekon oot joskus löytänyt!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ;) Kiitos Marru. Onneksi osataan vielä. Ja mekko rocks;)

      Delete
  13. Kuis sattuikin, jaffa ja ulkoilma täälläkin eilisenä lääkityksenä kun maailma parani lauantaina suvun naisten kesken :)
    Sissus kun fru on kauniina kukissaan! Kyllä kelpas aamuun asti tanssahdella!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja maailma parani taatusti. Mutta onneksi on parantamisen varaa vielä jemmassa, kun meikäläiset päästetään saman pöydän äärelle, one day. ;)

      Delete
  14. Onpa kiva loytaa uusi ulkosuomalaisen pitama blogi! :) Ihania juttuja toiselta mantereelta. Tulen "kylaan" ihan varmasti uudestaan...etten ihan jopa vakkariksi kiusaksi asti. HEH! Tulepa kurkkimaan toisen ulkosuomalaisen elamaa Ameriikan ihmemaassa: teatots.blogspot.com jos vaan kiinnostaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meitä muualle eksyneitä kotimaisia on meillä täällä maailmalla vaikka kuinka, ja onneksi on tämä blogistania, jossa voidaan verrata ja vaihdella kommervenkkejämme. Olen tulossa piipahtamaan juuri nyt. Kiva, kun löysit tänne!

      Delete
  15. Ihania kuvia ja upea nainen :-) Ja tuo mekko, just perfect!
    Mekin oltiin viikonloppuna viihteellä, tuolla lahden toisella puolella, Tallinnassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja teidän eväillä oli taatusti hyvät viihteet. Ihana Tallinna;)

      Delete
  16. Kannatan ,hyvät bileet on aina paikallaan ! Mekko nin chic !

    ReplyDelete
  17. Heissan Jaana, ihanat värikkäät kuvat taas <3 ja upea mekko <3 Juhlat on ihan parasta :) Täälläkin käytiin Tompan kanssa viihteellä lauantaina :) Pitää ottaa yhteinen partykierros oikein isommalla porukalla sitten kun tulette Turkuun, olis niin kiva treffata piiitkästä aikaa. Puss ja kram Turgusest :) ...ja todella mielenkiintoiselta kuulostaa nuo uudet projektit!! Onnea niihin <3

    ReplyDelete
  18. Hei, sinulle on haaste blogissani! Toivottavasti otat sen vastaan! :)

    ReplyDelete
  19. Hyvä että myös juhlitaan ja voi miten ihana juhla-asu, sopii kyllä sinulle täydellisesti :)

    ReplyDelete
  20. Leningin hinta kohdillaan:) Toiv olet elossa:) Hyvät juhlat ovat sen arvoisia, että nykyään toipumiseen vähän enemmän aikaa kuin ennen:)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts