Pakaasit tarakalla



Turtle Bay Beach Club, Watamu, Kenya- huomenna tahan aikaan juuri tassa
A-U-R-I-N-K-O-L-O-M-A. Edessa seitseman paivaa ranta-auringossa, nalkisssa uima-altaan ja Intian valtameren valissa, valkoisella sannalla. Viidenkympit kertoimet nahassa, lierit naamalla, tuijotellen palmun latvoja, tekematta yhtaan mitaan. Hiukan liikehdintaa aallonharjalta toiselle, kun malttaa hivuttautua mereen asti. Tanaan pakkaillaan, viikataan bikinit ja huivit, maxi-mekot ja flipflopit, ja  ne kuuluisat Vish'in rantatunikat. Kaikissa vareissa. 


Piipahdin tanaan duunissa viela kasaamassa papereita ja pensseleita mukaanotettavaksi, ja nyt olen pystyttanyt ulkoilmabyroon tahan unelma-verannalle. Mun eiliset suitsuttelut terassista ovat aivan paikkaansapitavat - taalla ollaan taas, paperiroykkioita ympariampari, tehdaan viime duunit alta pois and koordinoidaan lasten pakkaamisia. Innostusta ilmassa, huikeasti. Oma kuningatarkunta, josta on huutoetaisyys just about joka nurkkaan koko huushollissa. Kasapain hommia viela hoidettava alta pois, ja sitten se viimesilaus pakkaamisiin. 


Aamulla startti kello 0600, aikeina lounas Mombasassa rannalla, iltapaivaksi Watamuun ja sundownerit altaan aarella Turtle Bay'ssa. Matka on pitka, mutta reitti on tosi kiva. Kahdeksan tuntia Kenian maaseutua, savannia, kumpua, laaksoa, ja lisaa savannia. Tie on kuulemma hyvassa kunnossa, joten reissusta voi odottaa ihan mukavaa menoa. Anna ja tenavat takepenkeilla, ja mun DJ-roolina on paukuttaa uutuudenhohtavia kaiuttimia etupenkilta kasin :)


Lahdontunnelmia a la Anja. Seuraava sepustus maistuukin sitten jo suolavedelta ja meritahdilta. 

Comments

Popular Posts