Remppa cont'd

Keskella maalipurkkeja, sanomalehtia, pressuja ja tinnerintuoksuja. Maalataan olkkaria olan takaa. Eli alakerta on aivan mullinmallin, huonekalut kasoissa ja paikka siis yksinkertaisesti ihan melskeessa. Nama on naita sarjassamme puut peittoon ja antiikkivalkoista litroittain seinille ja sisakatoille. Kylla kaantyisi arkkitehti haudassaan, jos nakisi mita me puuhataan.


Jaun myoskin tuskailee, mutta niinhan se aina. Ja loppujen lopuksi tuloksista tykataan kuitenkin. Noita tummia paneeleita ma vielakin tuijottelen siihen malliin, etta voisiko niille tehda jotain - liian riskaabeli juttu kaiketi. Tanaan muuten ihan sattumalta tuli taivaskanavilta Minun Afrikkani :), ja siellahan niita tummia paneeleita oli ihan joka huushollissa, Karen Blixenin mukaan lukien. Kaipa ne sitten kuuluu tahan paikalliseen touhuun. Piste. 


Siis meilla on olkkari ja ruokailuhuone yhta tilaa. Maalaamistouhu on meneillaan tuolla olkkarissa ja kaikki kamat on kasassa siis ruokailun puolella. Ruokahuoneenkin seinat sietaisivat maalit pintaan, mutta sitten vasta muutaman viikon paasta. Ensi viikolla saadaan setti vieraita Suomesta viikoksi, ja toinen setti tulee heti paasiaisen jalkeen. Ei ketaan nyt kehtaa ottaaa vastaan naissa hoyryissa, joten saadaan puolet fiksattua nyt, ja loput tuota pikaa. 


Anna-sisko on menossa kesalomille jo toukokuun puolessa valissa - veljen haat - ja pistin tanaan haun paalle siskonsijaiselle. Olisi kiva saada muutamaksi viikoksi varasisko pitamaan seuraa ja suomea tenaville, ennenkuin pakataan koko remmi kotimatkalle juhannukseksi. Muutama kysely kilahti jo inboxiin, mutta katellaan miten kay. 

Mutta hei, nyt taas tarpeeksi niitanaita - time to switch off. 


Comments

Popular Posts