The Beach HouseLomakiireitä pidellyt:). Pari tolkuttoman tehokasta kaupunkipäivää takana, ja nyt takaisin rannalla. Takaisin auringonlaskussa ja iltasaunassa. Takaisin lomalla. Kahteen viime päivään mahtuu muutama retail-repsahdus, kyllä. Tuhlaamistunnustuksia, törsäämisentuskaa, ja silkkaa omistamisen iloa!  Ja niin kovin olin raukka ostoksista innoissani, että raahasin koko vuoden repertuaarin perheen uusia sukkia ja kalsareita tänne mökille;) plus monen muutamaa unelma-asua ihan itselleni. Sekä sellaisia tuikitarpeellisuuksia kuin Hackmanin Kesäkannun ja vaaleanpunaiset Reino&Aino-tossut.  Stokkan ja Marimekon alet jättivät jälkensä. Ikean onnistuin ohittamaan. Tärkeintä tietenkin, että saatiin lääkäreiltä hymyt – ja nyt jatketaan lomaa ihan oikeasti sydämen kyllyydellä. Jos jonkin lantin köyhempänä, mutta mielen rauhalla - ja monta partta fiksumpana.


Ulkosaaristossa paistaa aurinko, mutta on kylmä. +13 ja luoteistuuli. Olo on kuin syksy, mutta takka paahtaa ja onneksi on ne Ainot&villasukat.  Sävysävyyn sukat tädiltä lahjana, ihanat. Tuotiin tullessamme valtavat määrä herkkuja, ja näillä näkymillä ollaan täällä rannalla ainakin vielä viikko plus yhtä soittoa. Lapset olivat kuin kesälaitumelle lasketut vasikat. Tietävät mihin päänsä illaksi laskevat, mutta muuten katoavat saunan taakse hakemaan serkkujaan päiväksi metsään ja menoksi. Sydän on ihan pakahtuakseen kun näkee miten oman lapsuuden tunnelmat vievät tämän päivän tenavat mennessään. Käpysota on aina pop, ja viimeinen villitys on leväversio samasta. Antaa palaa. Hyttysiä on about ziljoona, mutta ei tahtia hidasta.


Tulevat päivät ovat kivaa puhdetta täynnä, sillä täällä saaressa on Isot Juhlat lauantaina. Odotellaan roimasti juhlaväkeä ja nyt pistetään nurkkia kuntoon. Pohditaan asua samalla, onneksi on vaihtareita. Sata pelargoniaa löysi juurensa tänään, venevajat ja laiturit ovat puhtaaksi puunatut. Monta juttua vielä listalla. Toimet jatkuu, ja loma. 

Comments

  1. Hyvä että shoppailit! Välillä tekee hyvää sielulle ja tulihan varmaan monta tarpeellistakin asiaa ostettua. Ihme, että Skandinaviassa on tällä hetkellä niin huonot säät. Toivottavasti on paremmat kun nämä alppileijonat saapuvat 18.7!! Harmi vaan että Stockan ale on jo silloin vetämässä viimeisiä. Olen luvannut jo äidilleni että tänä kesänä en shoppaile turhaan! Pitää vaan saada uudet verhot keittiöön. Näkis vaan!Ihana teidän beach house. Anna takan lämmittää.

    ReplyDelete
  2. Juu, shoppailu on ihan ehtaa mielen piristystä, silleen kohtuudella. Stokka yllätti taas iloisesti. Ja taatusti löydät teille myös verhot :). PS - Saaressa paistaa tänään aurinko, hih.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts