Raitaa ja ruusua


Ollut virtuaalihiljaisuutta ilmassa. Takana on kolmentoista päivän duuniputki, viimeisenä tikkinä eilisen finaali sukupuolten tasa-arvoneuvottelukunnan vuosikokoksessa täällä Nairobissa. Huh. Nyt voi keskittyä hetken verran kotiin, villasukkailuun, joulunrakentamiseen, leipomiseen, nurkissa pyörimiseen ja sohvaan juurtumiseen - ennen huomisen arkiaamua. Naapurin pikkujoulut käytiin ripaisesti kuokkimassa, ja tänään keskitytään siihen tärkeimpään. 

Elsa laittaa saunaa päälle pihan perällä, aamulla leivottiin pari satsia joulutorttuja ja ostettiin kuusi. Juu, kuusi kuusi. Tiedän, aikaisin ollaan liikkeellä, mutta nyt on ihan pakko saada tunnelmat päälle. Pihalla paahtaa aurinko ja kesä kauneimmilaan, joten tässä viritellään kynttilöitä ja muuta rekvisiittaa sesongin mukaisesti ja tunnelman hakemiseksi. Jospa se jouluntaika tupsahtaisi tänne päiväntasaajallekin. 

Olen tässä myös levitellyt Marokon matkamuistoja - toin muutaman paalillisen ihania puuvillakankaita ja muuta tilpehööriä. Pari raitaliinaa pääsi sohvien päälle suojaamaan likaisilta lapsilta ja lemmikeiltä, ja illaksi pistetään marokolainen lihapata pöytään ihan ehdassa keramiikka-taginessa. 

Suloista sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia ihan jokaiselle. 

Comments

 1. Ihana olohuone. Avaraa ja täyttä ja kodikasta. Unelmien ikkunat!(jätin viestin 27.nov postaukseen jossa kyselin että mistä on kaunis takkisi?)
  -Anne

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kun kiva kun löysit meille;) Ja takki on muuten aika namu, kamelinvärinen sametti-ihanuus, hiukan kierrätyskarvaa kaulurissa ja muutamat etnoraidat. Pari täällä asustelevaa brittisuunnittelijaa loihtii moisia... jos tulet piipahtamaan, niin vien sinne studiolle shoppailemaan;)

   Delete
 2. Täällä taas huokailen kauniille kuville! :) Pitkä työputki sulla takana, nauti ja rentoudu. Hyvää joulunalusaikaa!

  ReplyDelete
 3. Taas ajattelit minua kun laitoit ne ruusut tänne ja katsotkin tänne Itävaltaan asti niin kauniisti siinä kuvassa. Jag tackar!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts