Downshifting with Trader Joe


Huuhaata ja hölynpölyä tuutin täydeltä;  ollaan otettu ihan iisisti koko loppupäivä, treenattu uutta linssiä, naurettu nakeroita ja puhuttu niitänäitä, ja tuikitärkeitäkin. Ahmittiin amerikan tuliaiset yhtä kyytiä ja nyt ei tee mieli toffeesuklaata tai merisuolaa sataan vuoteen. Mies on matkoilla ja vuode on vallattu pehmoleluilla ja tyttölapsilla. Suloista.

Joskus on kiva antaa lupa ihan olla vaan, ilman etta lataa agendan täyteen aamusta iltaan. Olla kotona, pyöriä nurkissa ja muistaa nauttia tästä hetkestä just nyt. Tälläinen hetken rauhoittuminen keskellä viikkoa toimii kuin miniloma, voisi ottaa vaikka ihan tavaksi - tosin ilman suklaakuorrutusta pliis;)

Loppuviikosta meidän Haveli on taas täynnä iloisia vieraita. Ihanaa. Vielä vaan puhtaat lakanat, ruusut maljakkoon, ja valmis! Täällä ollaan akut ladattuna.

Yhtä mukavaa loppuviikkoa kaikille, otetaan iisisti silloin tällöin:)Comments

 1. tämä sinun blogi ja kuvat toimii kuin valoterapia :)
  ihanan mausteiset värit ja tunnelma!!
  täällä pakkanen paukkuu ja ilma on sellainen sinisen vaaleanpunainen, kaunista sekin :)
  iloa päiviinne
  toivottelee
  jaana

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiitos! Mikään ei hakkaa kotimaista sinistä valoa, aivan mieletön ihanuus... vai onkohan se niin, että aina kuikuilee sellaisen perään mitä ei juuri ole käsillä:) Viikonloppuja!

   Delete
 2. Tänään olen nauttinut rauhallisesta aamusta, akku siis ladattu... pitäisi varmaan suunnata suihkua päin :)
  Oikein ihanaa loppuviikkoa vieraiden kera!!!

  ReplyDelete
 3. Päivän piristys nämä kuvat, tulin juuri rääkkijumpasta, veto veks ja nuha tulossa. En suostu lannistumaan, vitamiineja nassuun ja yritän minäkin pitää mielen korkealla. Onneksi aurinko paistaa jo täälläkin, parin talvikylmän päivän jälkeen. Mukavaa loppuviikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bonjour Madame:), tsempit sinne, lentsulle läksijäiset ja häntä pystyyn! Aurinkonautiskeluja!

   Delete
 4. Täällä kulkee kun suihkumoottorilla! Italian tunnit jatkuu, töissä myyntinäyttely hyrskyn myrskyn ja jos jonkinmoista rientoa olis tarjolla ;) onneks paistaa ja pakastaa, molemmista saa virtaa! Mut on varmaan rokotettu pienenä pakkasnesteellä ja käytetty gramofonin neulaa siinä puuhassa kun pulina ja laulu vaan lisääntyy pakkasen paukkuessa! Aamuks luvattu -20C, jipii !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sä olet kyllä ihana! Ja voih, nauti noista keleistä, kuulostaa just niin huikeelta kun se varmaan oikeastikin on. Tsempit, ja pidä nastarenkaat mukana vauhdissa;)

   Delete
 5. Eksyin sattumalta blogiisi ja olen lukenut sen nyt kokonaan läpi, ihan alusta alkaen. Mitä kuvia ja tunnelmia, aivan upeat värit jokaisessa! Jään mielenkiinnolla seuraamaan tätä,, kiitoksia aivan ihanasta blogista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voih kiitos, kiva kun löysit - ja olen muuten tuttu myös sun kivan blogisi kanssa. Olisi tosi hauska tietää mitä sä puuhailet siellä Brysselin-byroossa, ollaankohan saman linjan kolleegoja?;) Terkut viikonloppuun!

   Delete
  2. Toivon, että oltaisiin kollegoita, mutta epäilen että ei. Ison amerikkalaisen multinationaalin palveluksessa olen. Ihanaa viikonloppua myös sinne!

   Delete
 6. Suunnittelematon rentoilu tekee välillä niin hyvää! Suklaalla ta ilman :-)

  ReplyDelete
 7. Sea salt caramels sound gorgeous . Have a great weekend

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts