Mi ladiesViikonlopun yllärisynttäreistä seuraa kunnon kuvakavalkaadi, kunhan saan kuvat retusoitua ja sensuroitua;) Mutta hauskaa oli, ja mikä parasta – juonittelut onnistuivat täydellisesti ja mies-poloinen oli taivaan tietämätön suurista juhlasuunnitelmista. Napakymppi. Lisäbonuksena oli yllätysvieras rapakon takaa: rakastakin rakkaampi ystävä(tär) tupsahti paikalle keskelle parasta humua – siinä oli kyynelissä pitämistä yhdellä jos toisella, sankarillakin.

Ystävät on kyllä suunnaton lahja. Ja hyvät naisystävät vielä sitäkin suunnattomampi;). Meillä on meidän ikioma neljän mimmin kopla, pidetty yhtä jo melkein kymmenen vuotta – alunperin intensiivisesti Nairobin auringon alla, mutta maailman ripoteltua meidät ympäriämpäri on tavattu missä milloinkin, aina kun tilaisuus on antanut vaarin. Ja nyt tuli taas tilaisuus.

Neljä naista, neljältä eri mantereelta, neljä eri ammattia, yhteensä yhdeksän lasta, kuusi avioliittoa, ja jumalattomasti juteltavaa. Puiminen aloitettiin lauantaina illasta aamutunneille asti, ja jatkettiin koko päivä eilen. Jätettiin miehet&lapset keskenään, parkeerattiin itsemme puutarhan perälle, välillä syötiin, välillä juotiin, ja taas puhuttiin. Naurettiin, itkettiin, kiroiltiinkin hiukan hiljaa ja taas naurettiin. 

Olo on oikeasti onnellinen ja maailma on taatusti himpan verran parempi. xxxComments

 1. Ja kaiken ihanuuden sai koolle Mies!
  Jatkokuvia innolla odotellen. Tuolla yhdessä kuvassa olevat pullot, joissa on steariinin valumia, ovat aivan ihania!

  ReplyDelete
 2. Voi kun kivaa, että sait vanhan remmin koolle. Taisi olla ääni vähissä kaiken sen puhumisen jälkeen. Hyvien ystävien kanssa juttu jatkuu siitä, mihin se päätyi edellisällä kerralla. Eikä haittaa vaikka välissä olisi useampikin vuosi.

  ReplyDelete
 3. Mahtavaa että yllärisyndet onnistui ja vielä parhaat ystäväsi koolla! Vau! Mä niin rakastan noita teidän kuvia ...ihania värejä, kauniita kattauksia, värikkäitä kukkia vaikka kuinka ja mitä herkkuja taas tarjolla! Maltan tuskin odottaa loppukuvia juhlista ja siitä juhlahuumasta! Taas jaksaa arkea, eikö? Terkuin kotinurkilta Sanna

  ReplyDelete
 4. Melkein itku iski kun luin tätä! On niiin ihanaa istua niiden oikeiden seurassa, pitkään! Makeeta että ylläri onnistui, unohtumatonta! Täälläkin jännitti teidän puolesta ;)

  ReplyDelete
 5. Nothing beats great friendship the great laughs, just listening, the fun and comforting you when you are sad

  ReplyDelete
 6. Naiset on aina NAISIA, olivatpa miltä mantereelta tahansa...ihania kuvia ystävyydestä.
  xx

  ReplyDelete
 7. Voiko parempaa toivoa kuin ihanat ystävät ympärillä:)
  Onnea miehellesi!

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts