Pitkä brunssi


Valmiiseen ruokapöytään käveleminen on yksi isoja iloja, varsinkin kun on sunnuntai ja seitsemän nälkäistä vanavedessä. Ja varsinkin oman keittiön puolella jok´inen kaappi on ammotellut tyhjyyttään koko viikonlopun. Jep, tunnustus. Tykkään yleensä kauppareissuista ja tapana on kantaa kontillinen kotiin aina lauantaisin. Viikon ruokasatsi tälle porukalle on valtava.  Eilinen suhjahti radalla aamusta iltaan, ja niinpä jäi ruokaostokset tekemättä. Tänään sitten ajeltiin tyttöjen kanssa aamukahdeksalta pitkin poikin nukkuvaa Nairobia etsimässä maitoa muroihin ja mukeihin. Onneksi onnisti.

Brunssi tuli siis tarpeeseen, emäntä oli loihtinut pöydän koreaksi ja meistä pidettiin hyvää huolta. Sellaista kepeää suvisunnuntaita ja letkeää laiskottelua. Ei sentään sylin täydeltä, sillä tenavien kouluhommat ottaa osansa myös sunnuntaisin.

Nyt on tilanne taas hanskassa. Kaapeissa on ruokaa, läksyt tehtynä ja rauha maassa. Ja ollaan lähestulkoon valmiina uuteen viikkoon.

Sunnuntaiterkut!

Comments

 1. Sinne myös! Täällä notkutaan ruisleivän ja lämpimän kaakaon kanssa, saunapuhtaina ja akut täynnä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja isot terkut Pikkutaloon. Tsempit viikkoon! xxx

   Delete
 2. Oi ihanuus mikä suklaakakku! Joskus on kyllä vain ihanaa istahtaa valmiiseen pöytään. Meillä oli vieraita tänään, joten keittiössä on seisottu, mutta seuraavalla kerralla saan sitten minä rentoilla, kun meidän vuoro on mennä ystäviemme luokse. Niin ja vähän ehkä käy kateeksi nuo teidän aurinkoiset lämpötilat täältä sateisen loskaisesta Belgiasta.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa, pääsin taas pitkästä aikaa sivuillesi...mitä tunnelmaa kuvistasi löytyykään, sekä jokapäiväisen elämän kauneutta, värikylläisyyttä ja ennenkaikkea onnea... Mukavaa alkavaa viikkoa.
  XX

  ReplyDelete
 4. Voi kuinka ihanan ja rentouttavan näköistä. Ja mikä muheva kakku <3

  ReplyDelete
 5. Me haluttais olla siellä, te välillä haluisitte olla täällä...
  Mitä oliskaan lämmin aurinko ja kesä, kun on NIIN kylmä viima
  ja villasukissakin palelee.
  Eipä auta narinat maanantaiaamuna - katsotaan sitten heinäkuussa,
  mitä kehtaa valitella.
  Elämännautintoista viikkoa sinulle ja perheellesi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti Sirkku - ja voi sitä Suomen suvea, ihanaa sellaista. Kohta saa jo ryhtyä laskemaan aamuja kesälomiin;)

   Delete
 6. What a gorgeous cake so lovely to sit outside chat drink wine and have fun. We are so cold and wet here I am so envious.

  ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts