Kanga matters.


Kovasti on ollut etnistä tämä blogitarinointi viime aikoina, mutta ei kai sitä voi väkisin muuksi muuttua;) 
Samoilla linjoilla pysytellään tänäänkin, mutta yritän sujauttaa joukkoon hitusen myös pelkistetympää otetta; löysin meiltä vihdoinkin valkoisen seinän taustaksi. Alakerran portaikosta, really;). 

Hotelli Havelin produktiolinja pukkaa tavaraa ja tekstiiliä, ei nyt millään yliäänivauhdilla, mutta tasaisella kylläkin. On mukava tulla kotiin duunista, ja mennä heti kurkkimaan studion puolelle, että mitä se Wanga on taas singerillään loihtinut päivän mittaan. 

Meidän suhde kukkii. Wanga on niin silminpistävän iloinen, kun on töitä joka päivälle. Ja itse olen valtavan onnellinen, että Wanga on niin onnellinen. Vaikkei niitä ompeluhommia nyt viikon joka päivälle edes ihan oikeasti piisaisi, niin aina on kuitenkin keksitty jotain saumattavaa. Välillä ihan suoranaisesti keksimällä keksitty. Kun on kasa kankaita, intoa, taituri ja aurinkoa – niin tuloksena voi olla vain iloisia ompeluita.

Viime viikon proggiksena on ollut africanapyyhkeitä;). Syötävän ihania pyyhkeitä, vaikka itse sanonkin. Tai voinhan ihan hyvin sanoa, kun en ole niitä itse tehnyt. Kannoin pakallisen paikallisia Kangoja kotiin viikonlopun markkinoilta ja löysin väreihin sointuvat froteet. On kirkkaita ja murrettuja, kauniita kaikki tyynni.  Ja loput voitte kai arvatakin. 

Eli meillä on nyt kasatolkulla valtavia, kirjavia, kauniita ja kukallisia kylpypyyhkeitä, joissa toinen puoli on painettua puuvillaa kaikkine rehevine etnokuvioineen ja toiselta puolelta löytyy pehmeä frotee. Kaikissa on tietenkin se Kangoihin kuuluva painoteksti,
useinmiten pieni runo tai rukous, swahiliksi. 

Olo on touhukas ja tuottelias. Ja kaikessa tässä innostuksesssani olen ihan hilkulla harkitsemassa blogiarvontaakin. Juu. Ajatuskin moisesta on aina kaatunut välimatkaan - ihan kirjaimellisesti - mutta meillä käy sen verran kova suihke täällä, että saisin ehkä pyyhepaketin kuriirina kotimaiseen postiin. Let´s see, mihin kaikkeen tässä vielä ryhtyykään;)

Näissä aatoksissa poistun takavasemmalle, ja ryhdyn keräilemään lapsiani yöpuulle. 
Saivat juuri kaikki virtuaalisuukot iskältä, joten otan tilanteesta vaarin ja kumoan kaikki peteihinsä kehräilemään. 

Hyvää yötä ystävät. 







Comments

  1. Mikä päivän piristys! Ihanaa! Voitko postittaatänne myös tuon Wangan :-D
    Kaipaisin niin jotain energistä piristystä tähän pimeään syksyyn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ihanuutta, Kanga-Wanga olisi varmaan ihan myytyä miestä, jos tietäisi kotimaisten naisten ajatukset & ilon miehestä ja tekeleistä:) niin totisen ansaittua<3

      Delete
  2. Sitten kun minulla on oma hierojan hoitohuone, tilaan sinulta noita sinne myyntiin. Aivan huippu tuote hierojan tuvalla myytäväksi!
    (tämä oli lähinnä villi ajatus, mutta tunnetusti villit ajatukset kantavat hyvää hedelmää.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voih. Villejä ajatuksia ja suloisia haaveita olla pitää aina! Itse toivon jotenkin pystyväni ihan oikeasti jakamaan näitä ihanuuksia Suomessa jonain päivänä. Että sellaista:) mukavaa viikonvaihdetta!

      Delete
  3. Ihana värimaailma ♥ Ja muutenkin niin hyvänmielen postaus... hymyssäsuin on mukava tätä päivää lopettaa ja käydä nukkumaan :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Marru! Värejä ei voi välttää, ja piristystä on vaikka muille jakaa:) tai siis niinhän tässä jaellaankin:D

      Delete
  4. Oo la laa, arvontaa ehdottomasti!!! Juuri kun naama vihreänä kateudesta ihasteli sun kankaita ja ompelijaa sekä kadehti ompeluateljeeta, niin pukkaisikin mahdollisuus päästä tuotoksista osalliseksi. Osallistun siis jo tällä kommentilla arvontaan jonka kohta panet pystyyn ;). Kaiken lisäksi sulla taitaa olla jo hand made with love - joululahjat jo valmiina?!? Voi kuinka ihanan kadehdittavaa sekin <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. All Right. Arvonta on vakaasti mietintämyssyssä ja perästä kuuluu;) ja totta on, että sukulaisten joulupaketeista on tulossa pehmeitä ja kirjavia:) .. Muksaa viinoloppua!

      Delete
  5. Nainen, sä olet häkellyttävä! Oi miten noista väreistä saa energiaa! Ja sun jutuistas :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ou nou Sanna:-) tämä energiantuotanto on kyllä sarjassamme plus miinus nolla. TGIF<3

      Delete
  6. Myötäilen edellisiä kommentteja , iloisia pyyhkeitä ! Tuolitkin päällystetty kaunilla kankailla.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja jotta pysyy Wanga lestissä ja pestissä , niin nyt askarrellaan jo vara- ja vaihtohuppujakin. Huppuja ei ole koskaan liikaa, eihän:)

      Delete
  7. Mie en edes tiedä mitä tuo TUNZA HANA MAANA tarkoittaa, mutta se kutsuhuutelee mua! Ja kun minä en sinne pääse, niin pääsiskös se tänne? Että mä haluaisin ostaa se. Jos sinä ihan välttämättä sen haluaisit myydä.
    Mitä multa enää puuttuu...swahilinkielinen runo tai rukous...tai tuo mikäliekutsuhuuto !

    Eli siis nuo on ihanoita :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kun kutsuu, niin vastataan... Niinhän se meni:) katsotaan, mitä tässä vielä keksitään jotta saadaan runot & rukoukset laajempaan jakoon!

      Delete
  8. Ihania värejä, ihana Wanga - ja sinun juttusi! Kiitos - sinulla on taito saada ihmisen mieli lentoon♥ Tätä tarvitsin juuri tänään, mur-mur -päivän iltana♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti on murmurit jo menneen talven lumia ja toivottavasti on teemana tänään hymyjä ja myhäilyjä:)TGIF!

      Delete
  9. Tosi loistavaa väriterapiaa! Onhan mullakin noita kangoja kotona, mutta tuolla kaapissahan ne lojuu. Ei oo tullut mitään käyttöä niille, mutta sullahan niitä ideoita pursuaa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nyt hei Kangat kaapista ja froteet heilumaan, kantsii kokeilla. Herkkuja ovat!

      Delete
  10. Aurinko, lämpö ja väriterapia... ei ihme, jos olet touhukas ja tuottelias. Kiitos Jaana, kun pidät blogiasi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi satasuuri kiitos, että piipahtelet lukemassa<3 ja nyt on tuotteliaisuus tasan nolla. Perjantaikooma tuli nurkan takaa ja kolautti oikein kunnolla. Kutsutaan tätä lamaantumista nyt sitten vaikka lataamiseksi;)

      Delete
  11. Ihana värikäs postaus! Täällä on kangat kovassa käytössä kesäisin, toimivat loistavasti piknikillä ja rannalla. Ihanan värikkäitä ja kevyitä, mahtuvat pieneen tilaan, jopa käsilaukkuun. Myös reissussa näppäriä, kun eivät vie tilaa matkalaikussa. :) Osa jo 80-luvulla ostettu, osa viime talven Kenian matkalta.
    Pistäpä arvontaa pystyyn, tuollainen kangapyyhe minulta puuttuukin! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihania ovat ja sopivat ihan minne tahansa. Froteen kera tuli myös himoan ryhtiä lisää, ja käyttöä of course. Terkut viikon loppuun!

      Delete
  12. Voi tuota värien ilotulitusta! Suloisen pehmeitä pyyhkeitä ei voita mikään!
    Ihanaa, kun olet pystynyt työllistämään Wangan! Mahtaakohan herra olla tietoinen Suomen fanijoukkonsa suuruudesta :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No en ole malttanut liiemmin kertoa miten maine on kiirinyt... jos vaikka jättäisi Havelin, apua! Mutta Wanga tietää toki, miten kovasti hänen työstään tykkään ja meillä menee hyvin:)

      Delete
  13. Rakastan noita värejä, joita täällä blogissasi vilahtelee.....lisää samaa vain...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei kai niille väreille mitään voi... Joskus kyllä mieli halajaa vaaleita ja viileitä värejä, mutta minkäs voit;) terkut viikonloppuun!

      Delete
  14. Päivityksesi ovat niin positiivisiä, täynnä iloa vähän niinkuin nuo upeat kankaat.
    Xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Päivi<3... Ihanaa viikonvaihdetta teidän koko porukalle!

      Delete
  15. Voi jees mitkä kuosit. Aivan ihania juttuja, bon week-end!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Rouva. Bon weekend on alkanut vallan bonisti, ja niin myös jatkukoon siellä ja täällä:)

      Delete
  16. Voi mitkä värit! Täällä harmaassa marraskuisessa Suomessa ei ole kovin värikästä just nyt.. Wanga tänne kiertueelle ompelemaan meille samanlaisia :) Viikonloppuhalaukset!

    ReplyDelete
  17. Hei, teilläpä onkin ihanat jouluvalot ja meillä täällä kirjavat kankaat..hhmm, ottaisin valot:) isot terkut kaikille! <3

    ReplyDelete
  18. Täällä odotti taas monta ihanaa postausta, värejä, ajatuksia ja tunnelmia. Kiitos ja hyvää vointia sinne.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts