Kimppuja, kalkkunoita ja muita tuikitärkeyksiä


Ou nou. Sori noita perjantain marinoita, ihan turhia turinoita. 
Mutta toteuttelin kultaista totuudentorviperiaatettani, ja olo oli se mitä teillekin täällä oksentelin. 
Nytkin tulee totuuksia, mutta toisenlaisia. Iloisia. On harvaa normimurhetta, jota ei aamu-uinti, kamut&kemut, kunnon kellonympäriuni, kotihetket ja kukkakimput karista. Testasin taas, ja tepsii:)

Eilen saatiin viettää Kanadan kiitospäivää kalkkunan ja kavereiden kyydittämänä,  ja tänään oli ihana suvisunnuntai. Äiskalle kannettiin pekonit petiin about lounasaikaan, huusholli tuoksui tolulle, aurinko paistoi ja aselteltiin ajatuksia oikeille uomille. Puhuttiin paljon perheistä ja värinää on ollut ilmassa kun siskon rakkaat tulevat hetkenä minä hyvänsä. Suunniteltiin tulevat safarit ja pakattiin Allu huomiselle koulureissulle. Poika lahtee viikoksi vaeltamaan savanneille ja laskemaan koskia krokotiilien kera. Tiedän, ajatus puristaa juuri sieltä, mutta poika on täpinöissään. 

Hemmottelu huipentui jalkahoitoon kotioloissa. Samalla kun Elsa pyöritteli semi-ammattilaisen ottein juustokakkua keittiössä, niin Anja loihti mutataikinoita. Seuraavaksi ilmestyi koti-spa keittiönportaille. Saatiin kaikki osamme hiekkakakkukuorinnasta ja mintunlehtitaputtelusta;) Tepsi sekin. Sääret ovat sametinpehmeät ja portaat kuin sotatanner. 

Tässä on sekavankirjava kooste kivasta viikonlopusta. Näillä on ihan jees aloittaa uusi viikko, johon on suunniteltu parempaa ajanhallintaa, stressinhallintaa, itsehillintää ja ennenkaikkea tiistaivapari. Jou. 

Loppuillan teen rundia e-ystävien luona ja sitten julistetaan viikonloppu päättyneeksi. 

Good night and Good luck. 

♥♥♥


Comments

  1. Voi kääk - mäkin haluan kemuihin - ja jalat mutakylpyyn. Ja kukkia ja siistin huushollin. Ihania kuvia, tunnelmia. Ja kiitos siitä, että näissä sinun postauksissa vaikka kuvat ovatkin mahtavia, on päällimmäisenä muistutus siitä, mikä on tärkeää: perhe, ystävät - hyvä arki ja juhla♥
    Kivaa viikkoa sinne - ja ennenkaikkea kivaa vapaapäivää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eilinen vapaapäivä oli just niin ihana kuin tiistainen kotipäivä vaan voi olla. Ihaninta oli itseasiassa se, että kaikki muut lähtivä puuhiinsa - paitsi minä! Voisin melkein tottua;)

      Delete
  2. Ihana jalkahoitola! Kyllä nyt kelpaa aloittaa arki :) Täällä odotellaan loppuviikon syyslomaa, ollaan lasten kanssa lähdössä pikavisiitille Tukholmaan. Sun perjantainen kirjoitus kuulostaa tutulta, aika matalalentoa tämä arki välillä on. Onneksi on niitä lomapäiviäkin välillä. Mukavaa maanantaita ja halaukset!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eilinen vapari oli juuri sellainen bonus, joka sai kaiken taas maistumaan mukavalle;) Terkkurutistukset kaikille!

      Delete
  3. Ihania kuvia ja tunnelmia taas kerran! Aina tulee hyva olo kun lukee postauksesi! Olemme juuri muuttamassa ja suunnittelen sohvan paallistamista sinun inspiroivana! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meillä huppuinspis jatkuu aina vaan;), mutta olen ihan vakuuttunut huputtamisen mielekkyydestä. Onnea muuttopuuhiin, odotellaan briiffejä totta kai;)

      Delete
  4. Täyteläistä elämää ;) Iloista viikkoa sinulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täyteläinen on muuten vallan mukava sana, ja tosi kivasti sanottukin vielä;) Kiitos!

      Delete
  5. Kylläpä sinua hemmoteltiin...:)
    Ihania taideteoksia viimeisessä kuvassa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meidän mörököllien omat kuvat;) Suloisia kaikessa hilpeydessään.

      Delete
  6. Niin se menee, taas kulkee kun saa hengähdettyä :) Ihanan sorttinen viikonloppu, ansaitusti !

    ReplyDelete
  7. Kivan kuuloinen viikonloppu, jaksaa taas :) Tuo jalkakylpy näytti kivalta!

    ReplyDelete
  8. Kylläpä on taas niin herkullisia tunnelmia kuvissasi! Viikonlopunne kuulostaa...IHANALTA!

    ReplyDelete
  9. Värikäs viikonloppu teillä. Kuvissa todella juhlatunnelma ja upeita kimppuja. Minunkin jalkani kaipaavat kylpyä, tästä inspiraatio ja illalla upotan koipeni saaviin :).

    ReplyDelete
  10. Mukavan näköistä viikonlopun viettoa , nuo kolme viimeistä "velhoa" saavat kyllä hymyn huulille , ihanat !

    ReplyDelete
  11. Sitähän se on, kuopan pohjatkin tulee väkisin välillä eteen, mutta kun sieltä taas nousee tuntuu entistäkin paremmalta. Mikä ihana jalkakylpy!!

    ReplyDelete
  12. Ihania värin- ja ilontäyteisiä kuvia, sekä hemmottelua...välillä pitää saada myös marista, silloin kun väsyttää ja on kiire. Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!
    xx

    ReplyDelete
  13. Niinpä, mahtavaa väri-iloa täällä sinun blogissasi taas. Heitin sulle Alussa asti mukana -haasteen omassani. Oletkohan sen jo saanut? Olisipa hauska tietää, mitä sinne toiselle mantereelle saakka on aikojen alusta kantautunut :)

    ReplyDelete
  14. Loving the flowers. Pity I do not live nearer could pop in for a pedicure from your lovely therapist. Have a fun weekend

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts